Skador...

Japp här sker det skador på löpande band.. Denna veckan har ju vatt så seg!

Ibörjan av veckan lyckades ja på jobbet få en dörr stängdes på min stortå det det började blöda. :( Svinont! Sen i slutet av veckan hade ja vatt på gymmet o tränat som en idiot... Körde hem o skulle duscha... O där sker skada nr 2.. Hur jävla svårt ska det va att ta sen mellan Punkt A - B utan att skada sej!? Tydligen fruktansvärt svårt! halkar dit som fan påväg ut från duschen,hinner tänka.. helvete detta kommer göra ont som fan.. mmmm!Behöver ja säga mer!? Ok Slog dit som fan o måste landat hur knas som helst.. Hela jävla sidan/baksidan av låret blev helt svullet o blå/rött. Japp gör ganska ont och tror det snygga blåmärket kommer vara kvar ett bra tag.. 
:( ser ju tusan misshandlad ut :( Snyggt om man får för sej att dra till stranden nån dag nu i veckan, NOT! Kan säga att det inte gör lika ont nu som tidigare, skönt..

 

Aj aj, klämskadan och mitt lilla blåmärke på låret.. Här ser man bara lite av blåmärket, sträcker sej lite längre bak på låret.. Bilden är tagen dagen efter halkolyckan.. Shit får va glad att ja inte lyckades bryta någonting i kroppen!
Hög smärttröskel iaf :) hehe..

Förutom skadorna har ja tränat på och vatt hur duktig som helst, herre gud lite skador hindrar inte mej för att svarva på kroppen :) Tränat 2 - 21/2 timme varje gång och träningsvärken e ju sååå  underbar, ett tecken åt rätt håll :) Ny vecka med nya möjligheter till att unna lite tid till sej själv :) Har vatt väldigt mycket nu.. tycker ja känne mej vimsig som en yr höna! Syrran och Martin har flyttat till ön nu, mitt vik är slut så nu går ja bara hemma o väntar på att folk ska höra av sej... Panik..

I helgen har jag hjälpt siss o Martin att göra ordning i huset, det mesta e klart inomhus.. Målade ett par väggar tillsammans med siss. Visst, det är mycket pill och plock med det mesta.. men man får ta lite i taget.. Avis!! Känns galet ensamt nu när de har flyttat ifrån staun.. även om ja vet att ja får komma ut när ja vill känns det tomt! Tomrum... Bara för att glömma tomrummet för några timmar, minuter osv så åkte Elin, Ida och jag till Ikea idag :) Blev full bild måste ja säga, välpackad :) hehe ja jössös.. Det va allt ifrån hyllor till glödlampor... Resan hem blev trång men underbar tillsammans de två underbara människorna :)

Just nu sitter jag hemma i soffan alldeles ensam och tittar på Bridget Jones... Sitter även och spanar på mina nya lampor ja köpte idag, de gör sej väldigt bra vid mina fönster :) Nöjd, faktiskt lite mysbelysning över det hela *tsss* Aja, så kan det vara.. Imorgon ska jag till jobbet och lämna nycklar och få reda på lite saker och ting.. Herre gud kommer få tuppjuck av att bara vara hemma och inte göra nått... Nått kommer jag nog på :) Ska nog hälsa på min supergoa Martina på jobbet i morgon :) va o bjöd henne på fika i veckan, väldigt uppskattat! Älskar att överaska de ja tycker om <3 Nu ska ja kolla klart på filmen här, sen blir det läggdax.. Hoppas ni haft d bra!


Perfekt måndag

Ohh va de gör mycket att va ledig en måndag :) Underbart..

Tro det eller ej, men försökte ta mej en sovmorgon idag. Halv 9 klev jag upp ur sängen :) well done ems well done :) Vid strax innan kl 10.00 gick jag upp till Martinas jobb och tittade in, hade tagit med mej hallonmuffins så det blev lite förmiddagsfika. Mums kaffe och hallonmuffins..Stannade kvar på hennes jobb och höll henne sällskap ett par timmar, man vet ju själv hur tråkigt det är att jobba ensam. Lite sällskap skadar ju inte :) MMmm kaffe, muffins o blommor o ett galet trevligt sällskap.. kan man få det bättre ?



Efter besöket gick ja hem o drog på mej träningskläderna.. va på loket i 1 1/2 timme o svettades.. Alltid lika skönt efteråt :) När ja kom hem blev ja ju givetvis galet hungrig så ja slängde ihop lite maut.. det blev wookade grönsaker, kyckling och pasta..Det slank ner snabbt :) mums! Nu ligger ja på soffan och filosoferar lite grann, ska jobba imorgon, har en unge.. ska nog hitta på nått trevligt med busfröt :) <3 Blir läggdax vid 22.00 idag för att orka upp 05.15.. :) Hoppas ni allihop har haft en fantastisk dag...


Min dag <3

Idag är det alla Emmors dag :) Shit fyfan va nice! Men måste erkänna att det inte alls vatt nått speciellt som har hänt. Inatt sov ja hos min kära syster yster :) Varken hon eller jag jag tycker om att sova ensamma. Fick höra den tragiska nyheten om Norge igårkväll.. lyssnade på den norska tv kanalen.. urk hur kunde han göra såhär mot dom?! Alltså morr! Man blir så tagen och tänker, detta händer inte oss här i Norden..Men va fan är det som har hänt alltså?! Fattar inte hur man kan få för sej att göra såhär.. Finner inga ord :( R.I.P skänker en tanke till alla närstående <3 Stackars lillebror Norge! Det finns gott om stolpskott ute i världen och vi ska vara glada att vi inte vet hur nära våra fiender är egentligen.. :(

          



Idag har det faktiskt inte hänt så där speciellt mycket i mitt liv, har varit o handlat med min kära syster yster, städat lyan, åkt ut till aspö för att hälsa på lite släkt som kommit ner från Lysekil o sen har jag kollat på fotboll.. :) Oldboys VS Youngboys.. Vilka tror ni vann?! mmm Oldboys, whata fuck!! det borde va tvärt om :) Men där har vi ett levande bevis på att det minsann inte är fel på lite äldre killar. :) Har även cyklat runt ön tillsammans med min underbara mamma och satt lite blommor på min farfars grav, som alltid finns hos mej <3 

Nu ikväll kommer det inte hända nått speciellt mycket hos familjen Addams.. Mami håller på att göra lite kvällsmat, det blir morotspannkakor.. hmm låter mysko inte sant?! Men det är morötter, lök, potatis, ägg och lite salt.. så steker man det, nyttigt o hur gott som helst! Det är nått som ni borde testa!! DO IT! :) Ska smarra i  mej några stycken, det får ja göra eftersom det är min dag hehehehehe. 

Sitter för tillfället och tittar ut genom fönsterrutorna i köket och inser att det regnar och blåser duktigt. Mmm myseväder! Tur ja har min mami o papi <3 ikväll blir det nog läggdax tidigt för min del, sovit som en kratta i natt.. Så är det att sova ovanför Harrys, tur det är sista natten som jag sov där :) Sweet! Imorgon blir det "Emma fika" hos mommo o offa :) De firar alltid namnsdagar, så kl 11.00 får man ta o cykla ner till dom :) Love them!


En båttur med pappa till utklippan

Idag va både papi och jag lite rastlösa, så det fick bli en roadtrip till via havet till Utklippan :) Papi har länge lovat mej att ja skulle få åka med honom på havet.. Även om det skvätte lite så hindrade det inte oss för att ta en tripp :) Packade ner regnkläder och kamera i väskan sen tog vi hojen till hamnen, utklippan nästa! Det blev en del sjöar påväg ut, men va gör det. Vågorna va som en berg och dalbana och jag njöt varje meter vi åkte på havet.. mmmm! Detta kommer ja njuta länge på, egentid med mina one and only papi. Precis utanför klippan låg det 100-tals sälar. Fan va söta! Tror ni de spexade nått framför båten då? De dök upp vart man minst kunde ana ;) Fruktansvärt underbara djur, men synd att de förstör min papis redskap. Efter att ha kört runt klippan gick vi i land och tog oss en runda o tittade, fotograferade lite grann och bara njöt. Synd att det va lite halvtaskigt väder, men what ever! Kustbevakare, badjävlar, sälar, sjötaxin, segelfolk och  vi befann oss på ön :) Fin blandning eller hur hehe... Har redan bestämt mej för att åka ut där igen, med picknick och lite annat gotte. Kan tänka mej att det skulle va mys en solig dag, att bara ligga på klipporna och steka & njuta :) Men denna trippen med papi gjorde min dag och långt fram :)

Här kommer lite goa bilder från vår lilla resa :)

        

Såhär söta kan sälisarna vara när det är vackert väder.. Papis kamera tidigare detta året :)

 


veckorna går snabbt

Redan v 29!!

jaha denna veckan kommer att bli ganska glassig :) Jobbade igår 10 1/2 timme med ett barn, så vi tog oss en runda till skolan och hälsade på.. så totalt hade vi 4 barn på 3 personal hehhe. rimligt! Efter ja slutat jobba körde ja till Långö för att spela lite beachhvolley tillsammans med lite vänner. Sweet! Efter att ha spelat nån timme körde ja in till stran igen för att hinna packa lite kläder osv, är ju  hhusvakt till morrmor o morfar :) MYSigt värre och väl hemma i huset blev ja mött av min älskade lilla hårboll.. weeeei som ja saknat henne!!! Mitt allt!<3
ja packade upp mina grejer och slängde mej sedan i badkaret och vem skulle inte öppna dörren om inte min  lilla kisemis.. Så hon gick balansgång på badkarskanten, precis som hon gjorde när hon va liten. :) Vi satte oss sen i soffan och gluttade lite på tv och mös.. När det blev dax för att lägga sej hade ja en liten stalker efter mej.. släckte ner hela huset och tassade in i sovrummet och drog täcket över huve, mmm va skönt! Plötsligt hörde man en massa pip o skällande, hmm en kise som försökte snacka. hehe Ja ropade på min lilla buse och då kom hon insmygande till mej i sovrummet. Istället för att ta hela andra delen av dubbelsängen så skulle hon givetvis lägga sej på mej.. mmm närhet is the shit! Där låg hon på mej tills vi båda vaknade vid 7 tiden... slumrade till en stund efter det och vaknade av att telefonen ringde och när man svarade va det ingen där.. hmm tack för väckningen ashole... :)

Runt 9 tiden drog jag till stranden och låg där säkert ensam i 2 timmar, sweet.. Sen kom det typ en mille barnfamiljer.. hehe o vem skulle inte va me o leka med barnen.. hehe hade en släkting som kom ner med sina två så då fick ja snällt bada med de små busfröna :) När klockan blev 13.00 cyklade jag hem, hade aningar om att det skulle bli mat och japp mycket sant.. blev nån hemmagjord pyttipanna med älgkött, potatis o en massa gotte :) perfekt!! Tack underbara farmor för mauten <3

För tillfället sitter jag nu på päronens balkong och steker och njuter av utsikten, underbart.. Nu njuter jag verkligen av ledigheten, det känner ja! Ledig nu till på tisdag nästa vecka, det är min sista vecka på vik :( sen är det bara timmar, så jag hopppas på att de kommer utyttja mej väl framöver :)

Ikväll har jag ingenting planerat, kommer ju givetvis va här ute, men frågan e va man ska hitta på. kanske blir till att tvätta/städa bilen och även cykla till min underbara farfars grav för att se hur han har det. Nu ska ja fortsätta njuta här, har hört att det ska bli halvdant väder resten av veckan :) perfekt när pappa o ja ska ut på havet o bara få va.. hehe


Wämöparken

japp idag fick det bli utflykt till wämöparken med barnen. Hoppade av i Annebo och tog oss en liten promenix sådär på morgonen :) Påväg till parken såg barnen sniglar på marken o det va ju liksom hur cooolt som helst.. där stod 5 barn i en cirkel och vrålglodde på en stackars snigel. :) Stackars snigeln, den ska va glad att den inte blev mosad :) Väl framme i parken fanns det mycket att titta på.. kaniner, höns, tuppar, getabockar, gäss, sugga som va supergravid och så va det säkert fler djur som ja inte kommer ihåg. :) Mysepys måste ja säga.. givetvis skulle det klappas och matas o det en med det andra.

Kolla in sötnosarna: 

    
Ninen, hönsen o tuppfan, kycklingar, tomten ehh getabocken o suggan med alla bebisar i magen.. naaw hon nöffade på oss många gånger, stackare måste va hur jobbigt som helst.. <3

Solen sken och det va perfekt ett par timmar... Lagom till lunchen, grillad korv började det skvätta.. typiskt.. skvätten gick över och vi började leka o gunga osv.. Då började det helt plötsligt regna på riktigt.. skoj skoj.. NOT.. så då satte vi oss under tak och kom vi gemensamt fram till att vi skulle ta bussen som gick om 20 min.. rask promenix med barnen och vagnarna.. och japp vi hann med! Väl framme va alla trötta, då menar ja verkligen alla..O även idag blev det ju stökigt.. när klockan slog 17.30 tog mitt tålamod och energi slut..

Efter jobbet plockade jag upp syrran och Martin för att åka och handla, trevligt att träffa dom. Efter att ha släppt av dom hemma hos sej körde ja hem till mitt.. Där packade ja upp allt och ställde mej i duschen.. Superskönt med varmt vatten, blir avslappnad som en kokt spagetthi. Efter den goa duschen smällde ja i mej müsli och yoggi o en red bull efter denna dag. Säger då bara, full fart mot helgen nu förtusan! Imorgon är det jobb för fulla muggar igen, är tidig för 3 dagen denna veckan och 1 till återstår :) Blir uppstigning 05.15 imorgon..  till frulle kommer det att bli mannagrynsgröt m.m Gotte!

Nu ska ja kolla på nått om 11 september.. intressant och gripande.. känns som det va hur längesen som helst.. Blir lika tagen nu.. galet..


Spontana grejer då va... :)

 
Ohhh hur trött får man va egentligen? Det är bara tisdag morgon och här sitter jag och klagar. Igår va det så inåt baljans drygt och stressigt! Ingen kock, ingen som städar och många trotsiga barn på ett och samma ställe, hmm nu kan ju bara tänka er hur mina tankar gick.. Va ju som en jojjo... PÅ morgonen städade ja eftersom det såg ut som ett j*la bombnedslag och bara för att de andra har tagit semester behöver det inte se ut som kriget... Ja kan säga att vi va en personal kort oavsett vad vi hittade på! Så igår när jag kom hem va jag hur trött som helst, skälllt och gnällt o stressat, ingen bra kombination... Men i vilka fall som helst så vilade ja på soffan i  sisådär 39 min.. sen hade jag inte ro att sova bort hela eftermiddagen/kvällen så jag tog färjan hem till mami och papi. Ingen av dom va hemma så ja hoppade på cykeln o körde ner en sväng till hamnen och mycket riktigt va min papi där. Mysepapi! Vi gick hem tillsammans och väntade på att mami skulle komma hem, då blev det hemmalagad pizza, smaskens! Vid 21.00 tog jag färjan in till stan igen och då mötte jag Martina.. VI gjorde en spontangrej o åkte ut till Långö för att ta lite fina bilder på solnedgången och givetvis lite lökiga bilder på oss hehe. Naaw martinis hade slagit i sin stortå så att nageln hade ställt sej rakt upp typ, läskigt värre.. Hon visade brottsplatsen på stranden, en jävla sten! Morr! Stackars Martinis, nu får hon försöka hålla det rent... går med en mössliknande grej på stortån.. ser faktiskt lite roligt ut.. men... Hoppas på att tån snart blir bra igen *blåser*.

  


Här sitter jag i godan ro, tror ja..No.. Ska snart köra till jobbet.. Ska göra hotellfrulle till oss.. Ska nog göra den fetaste kaffelaffen ja nånsin skådat.. känner att jag behöver det.. Så tlött! Kom igen nu Månsson, sluta klaga.. F*ck off nu kör vi!!


Underbar helg

Helgen har varit alldeles supergo... Värme så det räcker och blir över...

Igår va det ju aspödagen och då va det supervarmt och fullt ös i hamnen. Efter all stress igår hann jag till och me bada en snabbis. Sola fick jag dock göra idag :) sweet!! vaknade kl 05.00 men försökte somna om igen eftersom det inte va nån annan vaken här hemma. kl 8 blev jag upp och käkade frulle tillsammans med familjen addams. vid 9.00 va både siss och jag nere vid hajan och badade..där låg vi nog till iallafall 12 kanske.. underbart.. Så nja ahh lite brun har jag nog blitt idag.. känns iallafall :) efter middagen gick jag ut i det underbara vädret igen för att plocka en massa körsbär/bigaråer eller va fan det nu heter.. massor, massor säger ja bara!! Det spelade ju tusan ingen roll hur möe ja plockade, för det synts knappt att ja hade vatt där o pallat. :) Tänkte att vi kunde göra saft eller nått i den stilen av det ja plockade. Ikväll ska jag åka in till stan igen, suck va helgen har gått galet snabbt :(

Imorgon blir det jobb jobb jobb.. Kan inte ungarna vara hemma!? det är ju trots allt sommar och semestrar.. men men.. om det blir fint väder i morgon me blir det till att plocka fram vattenspridaren som ungarna kan springa o löka sej lite. :) Tror det kommer bli en låååååång vecka att se fram emot.. visst att ja sett till att få många öppningar, men jeees.. typ 11 ungar hela veckan.. ingen kock :S nu tänker ni shit hur ska ungarna överleva?! hehe jo jag får ställa mej o fixa detta, bra va? hehe kan bli mycket spännande :)

Ohh för tusan nu va ja nära på att glömma en viktig sak hehe! badade åter igen med badklubben idag.. HAHA! Eller som pappa säger: "De nigande ankorna!" Det är ju nästan så att de niger när de ska doppa sej från stegen hehe så han är inte helt ute o cyklar :) Jag hoppade ju givetvis från bryggan så att folk började glo, men va tusan.. palla plåga sej själv genom att niga försiktigt, för att sedan säga huuu burr ohhhhh! Och JA de hade med sej sina snablar hehehehe. Alltså nångång måste ja ta kort på detta, helt klart!

Nu ska ja ta mej lite kaffelaffe och sedan packa alla mina saker o lägga ut de i bilen, så att jag inte glömmer det när ja ska åka home. Hoppas ni allihop har haft en ok helg!


Ett dopp tillsammans med "badklubben"

Det är såhär.. Badklubben har funnits ända sen man va liten, redan då va vi med och badade tillsammans med samtliga damer.. Badklubben startade alltså min farmor och den klubben är hur hemlig som helst hehe! 4 damer som är alltifrån 65 och uppåt möts upp här ute på aspö och cyklar gemensamt till en badplats. badplatsen ska helst vara fri ifrån folk, lätt när det e sommar tss ;) Vilka sköningar! Idag trotsade vi vädret och möttes upp i en korsning och rullade ner för en backe och ner till bryggan.. Där va jag snabb i, inledde med den fetaste kanonkulan ever, efter mej kom sedan damerna en efter en ner för stegen och slängde sej handlöst ut.. Med sej hade dem en "snabel" (alltså ett skumrör) som man kunde flyta på och ha allmänt kul med. Tror inte ni hade kunnat hålla er för skratt om ni hade sett detta gäng alltså, sjukt roligt! Ser man inte dem så hör man dem iallafall. hehe beter sej som vilket fjortisgäng som helst..  Som belöning att man hoppade i fick vi idag en chokladbit och bubbelvatten! HAHA ja jössös... Jag kan säga att jag ångrar inte en sekund att jag följde med mina gobitar, satt nästan hemma och somnade.. trött får ja minsann vara, gick ju för tusan upp 05.15 idag :) för tillfället sitter jag nu hemma hos mami och papi och myser lite.. Har fått på mej lite mjukiskläder och ett skönt täcke runt om mej. Snart kommer mami hem från jobbet och då blir det förhoppningsvis lite kvällsmat och en varm och go kopp kaffelaffe :)

Imorgon hoppas jag på bättre väder :) Då kommer det bli ännu mera bad, hoppas verkligen inte att det kommit in fler alger.. tro det eller ej, men de börjar minsann komma in alger! bläk! så folk där ute, för guds skull svälj inte vattnet eller nått, det är inge bra alltså :) Nu ringde en utav mina underbara badkompisar (farmor) och ville att ja skulle springa över på en kopp K, why not! C ya


Dagarna kommer och dagarna går..

Ett par dagar sen ja skrev nu i min kära blogg.. kan ju säga att det inte hänt speciellt mycket.. jobb jobb jobb... Känns så konstigt när alla går på semester nu och där står jag kvar o sliter in i det sista.. kommer kännas så konstigt att inte komma tillbaka efter v 30.. tusan! Kommer gå på timmar efter det, call me if you need me typ.. det skulle vatt fint att få komma tillbaka o sprida ännu mer glädje o kanske lite mer sprallighet hehe! :)

Idag slutade ja sent igen, sjukt tråkigt att jobba två sena dagar, men what ever, slutar ju tidigt i morgon och det tackar ja för. Så om det är fint väder i morgon ska ja tusan slänga mej i havet det första ja gör när ja slutar. På kvällen kanske det blir gymmet, va ju galet längesen ja tränade nu... skärpning!

När ja slutade jobba idag kl:17.00 plockade ja upp Ida och Martin och drog till Saltö för att svalka oss. Jag och Martin stog på varsin sida av Ida när hon skulle kliva ner från stegen mohaha. Då tittade ja på Martin, nickade lite och gjorde kanonkulan Plask! Ida stog mer eller mindre som en fågelholk... jag klev upp... Och i samma veva som ja kommit upp gick Ida ner på stegen igen.. Då plumsade Martin i och även denna gången stog hon som en holk. Hon gick så sakta i hehe, värre än vilken tant som helst :) men till slut så doppade hon sej. well done siss!

På lördag är det Aspödagen, då blir det typ mycket att göra :) Det är typ som en mini marknad, mat, barnaktiviteter, uppvisningar, aspörunt (springer 1 mil eller halva ). Hoppas på att man får en chans att plumsa i havet, det är ju ett måste! :) På söndag blir det till att hålla till på ön och dona.. sen får man se på kvällen... Har ju fortfarande våra släktingar från uppsala på ön.

Nu ska ja ta och förbereda lite saker till i morgon.. Over and out


lite halvseg dag

Idag va det jobbigt att kliva upp måste ja säga.. vaknade givetvis innan mobilen.. tittade mej runt, konstaterade att ja all alone.. Yrvaken klev jag in i duschen o stod där ett tag i värmen innan ja ruskade på mej o gick ut för att klä på mej o allt... Körde till jobbet i tid för att hinna göra frulle till de underbara busungarna.. så ja käkade frulle tillsammans med busarna.. Blev yoghurt och flingor/puffar, macka och kaffelaffe.. trodde ja skulle piggna till men tusan heller.. vatt lika trött sen ja vaknade.. Dagen har gått otroligt sakta idag, tråk.. Men ikväll kommer mami hem till mej och då blir det till att fläska i sej pizza.. längesen man käkade det, men det kanske är behövligt!? eller.. inte vet ja men gott är det iallafall.. 

När ja kom hem från jobbet började ja plocka undan alla mina papperstussar som låg huller om buller... dammsög, skurade golvet och tände även lite ljus. :) Va gör man inte för att det ska se ok ut.. tände även ljus på toa hehe hur rofyllt är inte det då?! Där kan man släppa en fis utan att skämmas och det luktar fortfarande rosor :) mmm...

Idag hittade jag 2st 4-klöver på jobbet, hur stor är chansen? hehe blev ju nästan lite glad där ett tag :) Tror ni det ger dubbel lycka då!? Tveksamt men fräsigt.. Ungarna letade ju givetvis på samma ställe som mej o de drog ju upp en massa klöver, men bara 3-klöver hehe.. de slängde sej även över allt klöver o lekte nått.. galna kids! Idag fick ja en redig attack-kram av en unge som vatt borta ett par dagar från förskolan.. herre gud.. plutten ville ju knappt släppa.. Skönt! älskar kramar... mums...


Nähe nu ska ja försöka ta en powernap!


gör så ont

Ja det gör galet ont i mitt lilla hjärta för tillfället, efter 1 år och 15 dagar har nu vi bestämt oss för att dela på oss.. Tiden räckte inte redigt till för oss båda och det känns helt konstigt. Nu när jag kom hem va det alldeles tomt i lägenheten, men minnena lever kvar.. Det kändes som om detta va den bästa lösningen, men ändå gör så ont så ont... Alla trevliga stunder vi haft tillsammans, till att ja nu står här ensam och tittar runt på ingenting. Jag vet faktiskt inte redigt va ja ska skriva mer än att det är tråkigt att det har blivit som det har blivit. Ska försöka ta dagarna som de kommer o se vad som händer.. Så osugen på att jobba i morgon.... bläk!

kan inte sluta lipa.. kommer nog tusan göra det ett par dagar.. inte van vid denna ensamhet och tystnad :(


Äntligen helg

Igår hade vi ju tjejmiddag och det va hur trevligt som helst, va hemma i rimlig tid.. typ kl 23.00. Väl hemma kunde ja minsann inte sova. Låg där i sängen och tittade upp i taket o tänkte en massa.. ja säg va ja inte tänker på för tillfället... allt och ingenting. Just nu har ja nog kommit in i en period då allt är segt.. Känner för tillfället att ja hade velat ha lite mer spänning och skoj om dagarna. Känner att ja har en massa "måsten" innan ja kan koppla av eller roa mej osv. Jobb, träning och städ o grejs i lyan.. Hemma är det alltid nått som behövs göras för att man ska kunna ta in folk i lyan, det kan ju inte se ut som ett bombnedslag.. aja.. lite segt är det allt... känns som ja bara gnäller hela tiden, men ibland måste man få göra det oxå.

Förutom alla "måsten" har livet även sina ljusa sidor.. eller hur?! 
Idag fick jag reda på att släkten från uppsala hade våldgästat ön, trevligt, här ska de nog stanna nån vecka eller två... va vet ja. De har tatt med sej sin stora husbil, mys! Snacka om semester... Så ikväll har vi faktiskt grillat och snackat en massa, trevligt.. vet inte när ja såg dem sist, va nog nått årsedan.. förra gången de va nere hade ja fullt upp i staun så då hann ja inte träffa dom. 

Idag har ja även vatt på stranden med min kära syster yster. Massa sol och bad.. det va så skönt i vattnet, ja kunde verkligen ligga i vattnet utan att känna den där bitande känslan av kylan.. svalkande, riktigt uppfriskande.. till och med farmor och Krister badade. Nice! 

Imorse när ja vaknade som ett vrak tittade ja ut genom rutan och konstaterade att det va galet kvavt ute.. men det hindrade inte mej för att gå en runda på ca 1 timme. Med lite musik i öronen kan man gå en bra stund, skönt att lufsa omkring när man är en aning rastlös & slut i huve... Imorgon misstänker ja att jag kommer att vakna tidigt, då får ja se om ja tar mej en liten runda innan ja käkar frulle med familjen Addams. Tydligen ska det bli regn o åska nu i natt och imorgon, hoppas dock inte att på att det blir mitt på dagen.. för min plan va nämligen att ja skulle passa på att steka och njuta lite av ledigheten. Håller tummarna på fint väder..

Nu är klockan snart redan halv 9 på kvällen... tiden går så snabbt.. hinner inte alltid me... suck! Nu ska ja nog sätta mej i soffan och snacka lite med dadi... blir nog läggdax tidigt för min del, hoppas på att man lyckas somna snabbt. Hoppas ni haft en bra dag...


vilken start på dagen

Oj oj oj säger ja bara... vilken start på dagen.. morr!

Har sovit som en kratta i natt, legat och snurrat o kollat på klockan stup i kvarten.. Är så trött så det inte är sant.. Vaknade innan mobilen började tuta, kl 05.50 klev ja upp.. kunde verkligen inte sova... fyyyy.. Bara grejen att få upp sina ögon och sätta sej vid sängkanten va ansträngande. Men när ja väl kom ut tassade ja in på dass o borstade gluggarna för kl 07.05 hade ja fått tid hos tandläkaren.. o japp tänderna blänkte innan ja gick till tandläkarna :) Traskade bort till tandläkaren och kom 20 min tidigare än när ja skulle va där. Det va jag som satt ensam i soffan tills det började trilla in folk. Där satt ja tillslut ensam höna i en tuppgård... Alla satt i sin egna lilla värld och läste tidningen.. När ja väl kom in till min tandläkare gjorde hon de vanliga kontrollerna, typ ta kort på mina huggtänder, porlering osv.. O så givevis skulle de ge sej på att borra så att hela huve skakade och det isade ganska bra.. men bara till att stå ut :) Morr, snacka om att bli ruinerad.. kalaset gick på 950 spänn! Men men nu behöver ja inte plågas mer på tre år eller va det är. Va fan morr det va ju inte ens ett hål, de va en början.. men va fan lika bra att plocka bort det medan ja ändå va där. :)

Nu sitter ja hemma och segar.. kan ju inte somna om nu för då orkar ja aldrig ta mej till jobbet. Kollar på tv och käkar lite frulle :) Kaffelaffe och frulle :) Det kallar ja en bra start :) Nu kommer jag nog överleva  dagen, jobbar till 17.30 ikväll..

Kl 19.00 ska jag, siss, martina och sofie gå ut och äta tillsammans, va så längesen alla träffades :) MYS! Ser fram emot kvällen.. Säger bara en sak.. Full fart mot helgen.. F*ck off nu kör vi de sista timmarna innan vi tar lite ledigt. 


RSS 2.0