Wämöparken

japp idag fick det bli utflykt till wämöparken med barnen. Hoppade av i Annebo och tog oss en liten promenix sådär på morgonen :) Påväg till parken såg barnen sniglar på marken o det va ju liksom hur cooolt som helst.. där stod 5 barn i en cirkel och vrålglodde på en stackars snigel. :) Stackars snigeln, den ska va glad att den inte blev mosad :) Väl framme i parken fanns det mycket att titta på.. kaniner, höns, tuppar, getabockar, gäss, sugga som va supergravid och så va det säkert fler djur som ja inte kommer ihåg. :) Mysepys måste ja säga.. givetvis skulle det klappas och matas o det en med det andra.

Kolla in sötnosarna: 

    
Ninen, hönsen o tuppfan, kycklingar, tomten ehh getabocken o suggan med alla bebisar i magen.. naaw hon nöffade på oss många gånger, stackare måste va hur jobbigt som helst.. <3

Solen sken och det va perfekt ett par timmar... Lagom till lunchen, grillad korv började det skvätta.. typiskt.. skvätten gick över och vi började leka o gunga osv.. Då började det helt plötsligt regna på riktigt.. skoj skoj.. NOT.. så då satte vi oss under tak och kom vi gemensamt fram till att vi skulle ta bussen som gick om 20 min.. rask promenix med barnen och vagnarna.. och japp vi hann med! Väl framme va alla trötta, då menar ja verkligen alla..O även idag blev det ju stökigt.. när klockan slog 17.30 tog mitt tålamod och energi slut..

Efter jobbet plockade jag upp syrran och Martin för att åka och handla, trevligt att träffa dom. Efter att ha släppt av dom hemma hos sej körde ja hem till mitt.. Där packade ja upp allt och ställde mej i duschen.. Superskönt med varmt vatten, blir avslappnad som en kokt spagetthi. Efter den goa duschen smällde ja i mej müsli och yoggi o en red bull efter denna dag. Säger då bara, full fart mot helgen nu förtusan! Imorgon är det jobb för fulla muggar igen, är tidig för 3 dagen denna veckan och 1 till återstår :) Blir uppstigning 05.15 imorgon..  till frulle kommer det att bli mannagrynsgröt m.m Gotte!

Nu ska ja kolla på nått om 11 september.. intressant och gripande.. känns som det va hur längesen som helst.. Blir lika tagen nu.. galet..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0