Det lönar sig!

Ohhhh idag blev jag ju nästan lite happy efter att ha öppnat min mail! Skolverket hade mailat om deras beslut gällande lärarlegitiamation samt behörigheter. Jag är behörig i att arbeta i fritids, förskoleklass samt F-6 (svenska & Idrott och Hälsa). Amen är det inte ljuvligt! Trodde då minsann att ja bara skulle få för svenskan och idrotten men alltså fritids och förskoleklass var ju ett stort +! Sååååå överlycklig! Har väntat över 1 år på att de skulle fatta beslut, trodde först de slarvat bort mina papper eftersom de inte kunnat ge mig några hintar om något över huvudtaget. Men plötsligt händer det! Ska fan rama in min lärarleg o behörighet asg! Skämt och sidor, mailade direkt till mina chefer så nu blir det eventuellt lite extra klirr när jag kommer tillbaka efter min fantastiska långledighet. Med detta trevliga beslut åkte jag ut till ön för att gå runt på "Aspödagen" :) musik och underhåll, olika stånd *fniss* med gotte, mat, hantverk, hoppborgar m.m. Köpte lite sådana godisstänger :) satt o gyttade lite i solen tillsammans med farmor nere vid hamnen. Såååå lövly! Fick även med mig 1L jordgubbisar hem <3
 
Imorgon, vad händer då?! Jo på förmiddagen blir det troligen lugnt och skönt sen på eftermiddagen drar bilen mot Borås för att hälsa på ett bar gobitar <3 Torsdag Grännnnnnnna :) Redan fått beställning från farmor som vill ha skruvar asg! Kommer nog bli lite av varje alltså. Kollade nyss vädret i Borås/Gränna och i vanlig ordning ska det givetvis regna när man är där uppe hehe klassiker :) Men men tar la med mig mina snygga leopardstövlar <3
 
Hur är det då med mig, jo det är fina fisken här. Magen putar mer och mer, lika så våningen över magen :) 26 dagar kvar tills den dära trollungen förhoppningsvis dyker upp. Ser fram emot det stora träningspasset där på ett par timmar asg! Ser allt som träning just nu. :) Ska bli skönt att hitta formen sen igen.
 
Nu ska ja slänga mig på soffan och glutta på bygglov o bara gosa in mej bland flufftäcket. :) Massa pussar o kramisar från en glad fröken..

23 juli

Ohh tycker det är otäckt va tiden rinner iväg, men om jag hade vetat att ja skulle jobbat efter 4 v skulle ja fått panik :) Men det har fina fördelar att ha kula dessa tider asg. Min första semestervecka snart avklarad, jodå! Försöker njuta varje dag, men änsålänge har det inte vatt något vidare sol o badväder... har dock grejer med mig.. sååååå vem vet om det blir premiär eller inte nu under de närmsta dagarna :) Högvatten då magen och pattaloskerna ska höja vattennivån i vattnet. :) Lite charmigt är det allt, det bästa e ju sen efter sommaren då träningen drar igång igen.. sweet!
 
Det är ingen vanlig dag idag, det är ju för tusan min namnsdag.. och nej det är inte många som kommit på det än haha! Så jag bakade fullkornsscones o fixade gofrulle idag :) Lite måste man då lyxa till det, då det är miiiiiin dag asg. Jag som bestämmer idag då, så se upp!
Har även hunnit med o gå på en liten tjockiskontroll, sköter sig som den ska exakt 4 veckor kvar konstaterade vi lite snabbt. Trollet där inne har hittat sitt lilla place och hade bra puls osv. Bra där! Superduper, precis som jag då. Alltså en superdupermänniska asg! Förlåt, flumm!
 
Långweekend ute på aspö, wohoooooooooooo! Kvalitetstid tillsammans med familjen addams. hihi får dock se hur upphetsande detta blir, men lagom är bäst, inte sant!? Med tanke på familjen addams.. pappa ringde mig i förmiddags och grattade mig på min namnsdag, slutade med att denna jävla telefon vandrade från pappa-farmor-hennes gubbe och tillbaka till pappa. Alltså denna familj! Alla ville kolla läget, men va tusan jag kommer ju ut hehe. Snacka om djungeltelegraf va!? Så man har det ibland, men jag gillar det. Alltid kul med folk som vill prata, bara det är vettiga saker och inte som mej ibland som kan spåra ur hahahahahaha.
 
Vad sker i helgen för din del? Nu ska ja packa det sista innan ja tar den där rosa saken till färjan :) Miss u! Pussar o kramisar

kvällslektyr

Pust nu är det verkligen nedräkning! 1 1/2 dag kvar att jobba sen är det äntligen min tur att gå på semester, sååååå efterlängtat!! Denna veckan jobbar jag med två vikarier, lite småsegt att va boss hela veckan. Tycker man är helt slut när man kommer hem. Igår när jag kom hem började jag läsa lite på sängen, vilket resulterade i att ja nästan, nu säger jag nästan... somnade.. fick lägga undan boken o sussa haha. Har nämligen fått två böcker som jag kan fördriva tiden med lite här hemma. Ni vet hon Mia Skäringer, mycket igenkännande saker och mycket humor. Första dagen läste jag ut den ena boken och nu har jag kommit typ halvvägs på den andra :) Kul att han nått att göra då man tycker det är tråkigt.
 
 
Idag är det jobb jobb jobb jobb... slutar nog runt 16-16.30 eller nått, då ska jag göra lite ärenden innan det blir hemåt. På fredag har jag bokat en kulig sak till de barn som är på fritids. Leklandet :) Så då ska vi ha med oss lite gotte, tunnbröd, nyponsoppa osv. Naaw gullungar. De är väldigt lättroade mina små gryn ;) Igår spelade vi typ fia med knuff, den där stora varianten.. kuligt värre! Men idag hoppas jag på andra saker än bara spel. Det ska bli toppenväder så kanske lite vattenkrig eller nått i den stilen mohaha!
 
Vad ska du hitta på för skoj idag? Pussa o kramisar
 
 

Malmö, skåneland

Imorgon blev det en kompdag från jobbet :) min lilla rosa är inlämnad på service oxå...sen kanske man slipper service ett bra tag. :) just nu hör ja bara en låt i huve. "Vi drar till Malmö!" Haha japp imorgon blir d en tripp till skåneland :) shopping! Jodå, gissa vart?! Aldrig vatt där så nu är det väl ändå på tiden :) well.. skönt med en dagsutflykt.. lite paus från jobbet oxå. 
 
Nu blir d sushi, wohoooo!  Ikväll slappe de lux. Hoppas du haft en fin dag. Puss o kram

RSS 2.0