Swedish Cup dag 2

Måste säga att hela denna dagen har varit såååå dryg! skjöt inte förrän 17.15!!! lagom skoj att vänta när man e sååå sugen på att panga...
men för att sammanfatta skjutningen idag måste ja säga att det va mycket smärta och mycket envishet!
provskotten gick bra så ja började panga... Inledde ganska bra, tappade grymt mycket i mitten och avslutade kanon.. Ökade med en poäng från igår men jag är långt ifrån nöjd!!

resultat 387 p..

Hade så ont i mina knän, hade så ont så att benen skakade i slutet av de två sista serierna! hemskt! axeln och nacken hade jag me ont i, känns som om jag bara klagar idag... hehe men det får man göra om man inte är nöjd.. skyller inte på någon annan bara mig själv!

Längtar så mycket efter mina nya skyttekläder och en stor längtan efter att få träna med mina kompisar från gullabo.. jag pallar inte stå själv och träna:(
Vill verkligen satsa men svårt om man inte får den stöttningen från tränarna som man behöver, peppning, träningsupplägg.. vad som men just nu har man absolut ingenting!!!

men men nu ska jag inte klaga mera, ska svepa min andra kopp kaffe nu innan ja kollar vidare på hockeyn JVM.
Ny dag och nya krafter i morron..


Swdish Cup dag 1

Uppstigning kl 06.00 och frulle 06.30...
Väl framme på skytteplatsen började man byta om och förbereda sig inför skjutningen. Sov som en kratta i natt så man e stel i både nacke och och rygg, men men... Starten gick 08.00 och provskotten gick hur bra som helst så att jag började. De 20 första skotten gick hur bra som helst, hade väl kanske 4 borta eller någonting (4a nior). Efter där vet jag inte riktigt vad som hände men jag började tappa lite efter hand. :( De tio sista skotten hände någonting med med mina skytteglasögon. Men nu är de fixade tills i morron och jag hoppas att det stabila håller i sig. Iofs så skjuter jag inte så tidigt i morron utan i det sista skjutlaget. Sovmorron imorron yeah så mys!

Nu ligger i på hotellet igen och vilar, Underbart!

Resultatet blev 386 p

RSS 2.0