Svampjakten

Igår va jag i skogen med mami och papi och plockade svamp och tog även en picknick :) Hur mysigt som helst! Förutom all svamp så fann myggen oss oxå, fyfan säger ja! Jävla bloodsuckers! igår blev det 2 liter med kantareller och trattisar.. smarre! Idag gick jag i skogen med morfar och hittade ytterligare 4 liter trattisar o en jävla massa kantareller, o även denna gången.. en jävla massa mygg som hittade mej.. Kliar sautan över hela kroppen nu.. men det går nog över :) Hade helt klart behövt ha nån som kliar mej lite. hehe Efter en timme i skogen med morfar blev det till att rensa alla svampar.. Jippi! ;) Morfar blev så lycklig så han sken upp när han gick med mej i skogen.. underbara morfar!

Visst blir man lite sugen på att ta sej en svampmacka.. ohhh! Nån som vill ta en svampmacka med mej nån dag hehhe?!

 

Jag har ett I-landsproblem.. Hmm ska ju klippa mej på torsdag.. Har under hela helgen funderat o funderar o funderat ytterligare lite till, hur tusan ska ja klippa mej? Ska ja kapa av det långa håret o göra nått drastiskt? Behöver nog lite tips o råd gott folk.. för klockan 14.00 på torsdag kommer ja sitta i stolen o bara låta frisören få göra som de vill i princip. Vill ha nått fränt men ändå stilrent :)

Imorgon börjar allvaret igen.  fullt ös! Börjar kl 06.00 imorgon, jippi! :) eller? hmm tur man slutar tidigt :) Undra va man ska hitta på efter jobbet.. träna kanske.. Japp... Men nu ska ja njuta resten av helgen som är kvar. Ska kolla på Bones... Bara älskar det programmet och det är nog det enda ja gluttar på, förutom nyhetsmorgon hehe


Kvalitetstid med sina föräldrar

Japp på jobbet bestämde jag mig faktiskt för att ja skulle ta första bästa färjan hem för att umgås med mina underbara föräldrar! Alltid lika mysigt att komma hem :) Mami och jag gick en liten promenix medan papi pratade i telefon, gick i en liten skogdunge och på den vägen hittade vi svamp! Mys! Det blev 2 fjällskivlingar bland annat, stora som dasslock.. inte att leka med! :) De ligger nu och på en stekplåt och fräser till lite granna, får bli till att lägga på kvällsmackan. Tror ja kommer överleva natten efter denna lilla festmåltid hehe. Även en kantarell stor som min handflata blir ju smarre att steka till.. (tror tusan kantarellen är uppväxt på anabola, den e inte att leka med ):) ohh va gott det är! Undra om vi inte ska gå i skogen i morgon och leta efter lite mer lömska svampar som man kan frysa in, för det finns ju gott om det i trollskogarna på ön. Morfar äger ju myket marker så det är väl ingen tvekan om att plocka svamp i morgon..

 

Imorgon är det även "kulturrundan" på Aspö, så gott folk åk ut här imorgon och ta er en titt på alla duktiga hantverkare osv som ställer ut sina grejer. Mycket fina saker.. Plingplingtåget går även på ön, om ni nu är trötta i era små ben. Ja ska nog ta mej en tur runt iaf :)

Sitter här vid köksbordet och funderar, tittar ut genom fönstrena och konstaterar att det e sjukt mörkt ute nu.. Snacka om att det har börjat vända.. det e fan snart höst! Hehe iofs är det inte fel på hösten heller när man tänker efter.. tänk er själva.. visst det är mörkt.. men.. tända lite ljus, kolla film.. u know! Inte fel det heller.. Men vi får tacka och ta emot den varma solstrålarna som e kvar innan höstvädret drar igång. :)

Ha en trevlig kväll!


Allt flyter på...

Tycker minsann att det inte händer så speciellt mycket nu för tiden.. Hmm måste nog hitta på nått om dagarna, förutom att jobba o slita o träna  :) Men vad!? Tycker allt flyter på som det ska och man behöver liksom inte tänka så mycket...

Imorgon slutar jag tidigt :) Sweet! Funderar kanske på om man skulle ta o träna både skytte och loket.. hmm bestämmer ja nog i morgonbitti kl 05.15 :) Kan bli ett spännande val :)

Den 31/8 ska ja dela med mej av det bästaste blodet som finns, som passar de flesta ;) moahaha! Blir till att dela med mej innan ja drar och jobbar vid lunch. Va gör man inte för att rädda liv här, man vet ju aldrig ifall det drabbar någon som man verkligen tycker om...

Nähe mina damer och herrar...Här ligger ja nu i soffan med mitt underbara flufftäcke och har även tänt lite härliga doftljus.. mmm chill på hög nivå här, förutom att ja skippat det onyttiga.. känner mej nästan lite duktig. Nu ska ja kolla på ett program som ja kollade på när ja va liten *host* yngre, fångarna på fortet mohaha... :)


Att vara tvilling

Det är en fantastisk grej att va tvilling! Vi älskar varandra och ibland är vi även fiender mot varandra. Jag älskar min syster mest av allt på denna jord! Så är det faktiskt!! Vi tjabbar ibland, men det tillhör :) En blick som man kan få av sin one and only förstår man oftast med en gång... Lätt att paila av känslor när man är så nära varandra som ni faktiskt är.. Ibland önskar jag att alla nångång i livet kunde få en tvilling för att kunna förstå hur syster yster och jag ibland kan känna. Folk som glor, pratar för att vi är så lika.. ja det må vi vara, men vi är ändå olika och det är ju bra det. Varför ska det vara så svårt att se skillnad då? Det är galet irriterande när folk hela tiden säger fel! Men under åren har man faktiskt börjat vänja sej, när syrrans kollegor kommer fram och hälsar och man ser ut om ett frågetecken.. Ska man spela med eller ska man säga, ursäkta med du har nog tatt fel? tss... Det känns så bra att ha en tvilling..

Kan inte påstå att vi delar allt.. Men humor, glädje, minnen, sorg och allt ni kan tänka er i den vägen delar vi... Att vi förstår varandra utan ens att tveka är en bra grej. Vet faktiskt inte vad jag hade gjort utan min älskade syster, my one and only! <3 Hon är allt jag har i syskonväg och är glad för det jag fått. :) Alla snackar om att ha en tvillingsjäl, det har jag, utan ens att behöva leta efter henne. Jag är aldrig ensam, hon är ett stenkast bort om det skulle varan nått.. :) Hon är min bästaste vän, sen har jag ju världens bästa vänner runt om mig så klart... Ibland har tanken slagit mig flera gånger då syster yster och  jag går tillsammans på stan, hur tänker folk?, varför tittar de på oss? Vi är lika men är vi verkligen så lika? Det är ju trots allt en ljushårig och en mörkhårig. Där går jag med en individ som oftast ställer upp i vårt och tort för mig, jag ställer givetvis upp för henne me.. skulle kunna göra vad om för henne! Kan säga att det inte går en dag förrän jag tänker på henne. Ingenting får aldrig hända henne, det tillåter jag inte. E där för dej då babysiss!

Jag skriver om min one and only pga att vi har kollar på bion "Jag saknar dig".. fatta vad hemskt det va, där satt vi och lipade och höll varandra i händerna. Man vet aldrig när livet tar slut för en, därför ska man passa på att ta vara på det som vi har här och nu. Tänk vad hemskt det skulle vara att mista en del av sig själv!? Urk, många känslor som dök upp under bion må ja säga. En sevärd film för de som vill förstå hur vi tvillingar tycker och tänker. Kan säga att man kände igen sig som tusan under filmen, saker som de gjorde som även jag och min syster gjort när vi va yngre.. te.x; Ligga i sängen och bara titta på varandra och småprata.. Egentligen behöver man inte prata utan bara ligga och titta på varandra och sen bara skratta åt ingenting. Att förlora sin tvilling skulle göra mig crazy! hade nog reagerat som hon i filmen.. kommer tro att sin andra hälft finns för en, trots att man inte kan se, röra och höra henne. Kan säga att jag lipade ett antal gånger under de två timmarna och fem minutrarna som vi satt i salongen! Man fick helt klart en tankeställare när man hade tittat på filmen, älska de personer som du har nära och ägna tid till dem, man vet aldrig när resan slutar för en. Egentligen kan man inte gå runt och tänka på sånt, men älska de man har nära är en viktig del av livet.  Mer kärlek åt folket!! SE filmen!!!!

Herre gud hade kunnat skriva en hel uppat som minnen och känslor som vi delat genom åren, och alla grejer som vi fått för oss att göra. hehe Men det är minnen och de kommer jag förvara så länge ja lever :)

Ett roligt minne va: När Ida och jag hade gjort ett tält inne, genom att sätta fast en massa lakan från vägg till vägg HAHA! Ida do u remember! När vi hade lagt ner madrasserna på golvet, kändes som vi låg i värsta himmelriket hehe.. vita lakan.. Mami och papi fick krypa in i vårt så kallade tält för att ge oss godnatt pussar :) Det e finfina minnen, önskar man kunde uppleva detta igen hehe


Ser fram emot fredag

Låååång dag!

Idag har det känts som dagen har varit hur lång som helst, började kl 09.00 och gick hem 17.30.. Det va så skönt att sätta sej i bilen och bara köra hem sen! När jag kom satte jag mig vid datorn för att boka biljetter till bion "Jag saknar dig"... Bokade 3 biljetter minsann.. Till mej, syrran och till mami! Inte varje dag man går på bio tillsammans :) "Jag saknar dig" handlar om ett tvillingpar, där den ena flickan dör.... sen handlar det om hur man som enäggstvilling klarar sej utan sin andra hälft.. Har redan en känsla av att det kommer fällans en del tårar på fredag kväll! Får ju ont i magen bara jag tänker på hur det kommer vara den dagen jag förlorar en del av sig själv!? Det är känns faktiskt att min underbara syster är en del av mig!! Det inte jag har, har hon och vi kompliterar varandra bra! Så ok ladies (mami & idis) no make up!! Känner på mig att det kommer bli en fin bloggrecension av filmen fredag kväll...

Förutom att ha jobbat och fixat biljetter har jag även hunnit skjuta en omgång.. va alldeles ensam nere i lokalen, men det gör mej ingenting. Fick ihop 390 av 400, så det va helt ok efter att ha jobbat en lång dag som denna. När jag kom hem från träningen fick jag finbesök av min underbara syster :) Hon passade på att komma inom innan hon började jobba.. Mycket trevligt! Vi mumsade i oss ett par muffins hehe :) Gotte <3 Nu ska ja ha lite kvalitetstid med henne.. så tjing tjong gott folk!


Smaskens!

Ännu en fantastisk idag!

Idag har jag jobbat och slitit som vanligt, men trivs bra med det :) Efter jobbet körde ja hem en kollega innan jag drog till loket. På loket va det bara till att tuta och köra! Idag gick ja lös på crosstrainern i minst 45 min, lagom svettigt hehe. Men e ju inte där för att se snygg ut, utan att göra lite nytta.. burn some fat o kanske bygga lite muskler me kanske. När ja kom hem käkade jag soppa och en skiva hembakat bröd... Nu är ja mätt o go i magen minsann.. Efter maten blev ja sugen på att baka lite granna.. idag igen?! Japp idag igen.. denna gången blev det inte bröd utan chokladmuffins med blåbär i... Blåbärna såg ut att va uppväxta på anabola hehe.. Måste faktiskt erkänna efter att ha provsmakat en muffins,att det va nog den godaste muffinsen ja nånsin smakat.. Nu ska ja inte frossa i muffins om ni tror det hehe ska faktiskt frysa in ett par stycken :)

Ikväll ska ja bara vara nermoffad i soffan och slappa.. Imorgon ska jag nog träna lite skytte och kanske ta en promenix på kvällen, återstår att se vad som sker..


Skönt att vara tillbaka till verkligheten :)

Känns kanonbra att komma tillbaka till verkligheten som sagt.. Ingen ledighet på ett tag :)

Idag började jag jobba igen på det bästaste stället som finns! Möttes av ett varmt välkomnande minsann.. både pussar o kramar.. tja.. från barnen såklart :) Hur mysigt är inte det då? Säg nån annan arbetsgrupp som får ett så varmt bemötande?! ... de har nog saknat mej och jag har saknat de sjukt mycket.. Underbara små liven <3 Hade stängningen idag och det gör inte mej nått, har man världens bästa kollegor som gör att tiden går snabbare så hehe

Efter jobbet körde jag och handlade lite grann... hoppade träningen idag.. kände att kroppen behövde vila efter allt slit som har varit.. Däremot i morgon ska ja på det igen :) För tillfället mina damer och herrar står jag och bakar lite bröd.. ja minsann plötsligt händer det att ja får för mej sånna saker. Hur gott är det inte med nybakat bröd?! mumsfilibabba!  Men får vänta en stund till ja får provsmaka brödet.. för tillfället ligger den på jäsning och jag tycker minsan att det börjar ta sej. wiho! Medan ja väntar på brödet har ja hunnit vika lite tvätt och diskat undan allt ja använt, inte illa! Har bara dammsugning och skurandet av golvet kvar innan jag kan börja slappna av :)

Hoppas ni haft en lika bra toppendag!


Fullt ös

I helgen har det varit fullt ös som vanligt.. Förutom Sailet som inte va ett Sail, har jag vatt på Aspö hela helgen.. Gissa va ja jag gjort då? Ja, precis! Hjälpt Ida o Martin med en massa grejer, allt för att underlätta alla uppgifter för dem. Vi målade en sida på huset i fredags, blev riktigt bra. Ska dock målas en gång till, räcker ju inte bara med grundningen:) Förutom målandet har vi klippt gräset och det va minsann inte lite gräs att klippa hehe. Jag gick lös på snåret som gjort att man inte kom åt fläderbärträdet.. alltså vi snackar 2 m snår att klippa ner! Efter att ha klippt ner det klippte vi lite med gräsklipparen runt om, blev riktigt bra! 

      Före                 Efter
              


      

Nu är jag äntligen hemma!!
Känns skönt att äntligen komma hem till sitt kryp-in igen :) Blev en varm och lagom lång dusch efter denna slitsamma helg. :) Sitter nu nermoffad i soffan och planerar lite vad som komma skall i veckan.. Ska ju jobba denna veckan och nån vecka framåt :) weeei!! Härligt att komma tillbaka till ungarna igen! Förutom jobbet ska ja hinna träna, både skytte och gymmet.. som vanligt :) Har sovmorgon i morron, hmm til 9 iallafall.. Kommer väl vakna tidigt som vanligt, men det gör inget. Nu ska ja kolla färdigt på Bones, sen blir det till att hänga upp lite tvätt..


7 år sedan nu

Idag är det exakt 7 år sedan min underbara farfar gick bort i cancer.. Dumma sjukdom!!!

Va hos hans grav igår med en bunte rosor, vattnade och tänkte extra mycket på honom. Blir lika tagen varje gång jag är och hälsar på hans grav.. Allt känns precis som igår, tiden har bara flugit iväg. 7 år! fattar inte detta...
Många minnen lever fortfarande kvar som man kan skratta till :) Underbaraste farfar!<3 Minnen som har satt sej är bland annat då vi fick åka flakamoppe på gräsmattan och farmor till att gala på trappan och vi vänder oss om mot farfar, då sitter han o asgarvar på flakamoppen hehehe  :) Andra minnen är: När pappa, farfar o en annan släkting spelar golf på tomten och det kör förbi en bil... Då hör man nån av dem skrika Fore! och alla slänger sej ner på gräsmattan bakom muren o fnissar :) När vi för första gången fick åka med hans båt som puttrade så roligt när man körde.. *duff duff duff*:) Det va alltid så mysigt att vara nära farfar, denna människa hade världens goaste humor, skratt, nys, hela farfar va fantastisk! Alltså måste berätta en rolig sak till.. Varje vecka spelade vi bingolotto med farmor och farfar och när bingot va slut kom farfar innanför dörren i ensast kallingar :) Så stog han alltid och spände sej (gammal brandman/fiskare) innan vi fick vår godnattkram hehe, vilken biff han va min farfar :) Synd att han inte fick leva längre! Han skulle blivit 82 år och det är ingen ålder på en hurtig man. Vill bara komma ihåg de fina minnena  av farfar, men ibland dyker de sorgliga minnerna upp från sjukhuset och allt som hände innan dess :( Pain!

Älskar dej farfar och har alltid gjort och kommer alltid att göra, du finns hos mej hela tiden, bor i mitt hjärta dag in och dag ut, år efter år. Har fortfarande ditt halsband på mig som jag fick när jag va liten (Fatih, Hope & Love) tillsammans med pappas smycke som ska önska mig lycka till här i livet..Har alltid det halsbandet på mig! 

Önskar ibland att jag hade kunnat göra nått för att du hade fått stanna hos oss, men vissa saker går inte att få stop på hur mycket man än kämpar för det :(  Känns som man har dej nära men ändå inte! Papi och jag pratade om dej igår.. Den dagen jag föddes sa du: "Vad ska det bli av denna lilla?" (1600gram) men här är jag farfar :) Här är jag! :)

Önskar att jag hade velat ge dej ett par år till, ett par kramar, pussar o en massa glädje och upplevelser till...

<3 Farfar <3 Karl Månsson R.I.P  Love you !!!!!!!!!!!

 


två nattgäster

Ja inatt fick jag två nattgäster!

Hade precis krypit ner i sängen och då va nog klockan 23.15 eller nått.. 23.30 ringer min underbara syster yster. "Hej Emma! va gör du? sover du? Du... den sista färjeturen gick inte, vi hade tittat fel på tabelle" mmm great tänkte jag då!.. Upp och hoppa med mej.. bädda rent till min kära syster yster och Martin... själv intog jag soffan :) Vill alltid att mina "gäster" ska ha det bra när de bor hos mej :) Och eftersom vi känner Martin så e han uppe innan tuppen helst och idag va det inga undantag.. 05.30 klev dem upp och skulle me färjan som gick 06.00, det är ju tur man bor nära färjan hehe. Efter mina nattgäster hade gått tänkte jag att ja skulle ge ett försök till att somna om igen.. lögn i h*vete.. Där låg jag i sängen och snurrade och tittade.. sen plingade det i mobilen och hej o hå..

Nu sitter ja klarvaken, håret åt alla håll, ögonen e lite lätt öppna :) Underbar fredagmorgon! Funderar på vad som ska hända idag.. Städningen som aldrig blev av måste ja ju göra, borde tvätta, borde träna.. tusan det är egentligen alltid en massa Måsten!! Ni känner igen det eller hur?! För man vet att det inte är någon/några andra som kommer att göra det åt en.. Jaaa det får helt enkelt bli en städdag, det har ja bestämt just nu.. Vädret e ju inte heller så himla upplyftande precis, så pass på att stanna inne idag o göra lite sysslor.. Man behöver ju inte göra alla Måsten idag kanske, för då slutar det väl med att jag ligger som en dö padda i soffan och inte orkar göra mycket mer :)

Nähe mina damer och herrar, det är väl bara till att sätta igång så man får allt överstökat!


Romantisk middag med Martina

Vilken mysig kväll det blev :)

Mötte upp Martina efter hon jobbat klart och så promenixade vi till en Thai Resturang! Hur mysigt va inte det på en skala mellan 1-10? mmm sjukt mysigt.. Blev varmt välkomnade och de som jobbade där va hur trevliga som helst.. Man får en speciell känsla när man går ut och äter.. Det är liksom inte varje dag man går ut och unnar sej nått smarrigt.. Det fick bli räkspett med grillade grönsaker osv, ris och jordnötssås och nån thailändsk juice :) Förstår ni hur mätt man blev eller?! När vi väl lyckats käka upp all käk satt vi i tittade ut genom fönstret och kontaterade ganska snabbt att det finns väldigt mysko folk i denna staun, tänker inte säga mer. hehe! Med lite duggren ute, satt vi där inne och mös innan det va dax för oss att tassa ut i det blöta vädret :)

Köpte även med mej lite godis hem, man vet ju aldrig när man blir sugen på gotte, då är det bra att ha hemma.. men änsålänge har ja inte öppnnat påsen... bara tjuvkikat på den lite :) 

Här ser man den smarriga juicen och den goda mauten.. Älskar även mina ljus som lyser så mysigt.. Önskar man kunde ta kort på alla.. Hmm alla som känner mej vet att ja tycker om att ha lite mysbelysning.. Idag har ja 8 ljus tända.. Nu tänker ni säkert.. Amen herre gud blir det inte varmt?? hmm svar på den frågan: Nje, för ja e inte så varm av mej.. sen har ja även en ruta öppen, men funderar på att stänga den :) Hör dunka dunkat från "Sailet!"...
Nähe nu blir det benen på bordet, flufftäcket i högsta hugg och bara inta "soffstilen" :) SLAPPE :)   


 

Lev! Njut! Lycka :) Bara till att göra det som stenarna säger hehe!!


Sailet

God morgon!

Vaknade precis efter att mobilen har plingat till minst 2 gånger, så ja orkade inte ligga kvar o löka :) Just nu sitter ja som ett spöke i soffan och kollar på tv. Ikväll ska Martinis och jag ha lite trevligt, underbart :) 

Sailet har börjat me, tycker nog inte det ser ut att va så mycket att hurra för... knas! Bara för att de stängt av borta vid länstyrelsens nya lokaler, suck! Ett stort suck! Känns som det bara är karuseller på den sidan.. Men får helt klart ta och undersöka detta bättre under Sailetdagarna. Känns som varje sail blir till ett fiasko, mindre o mindre saker för varje år... Snart kan man nog inte redigt kalla det för ett Sail, det ligger ju förtusan inga båtar nere vid hamnen, tsss jo förutom alla småbåtar med folk som dricker i och kustbevakningens bamsebåt.. Förr kunde man verkligen kalla det för Sail, det va fina båtar som va ute o körde runt. Tänk att minnen kan leva kvar sen man va liten :) Hittade en massa bilder från Sail förr, vilken skillnad! Förutom att hela tiden jämföra dåtida Sail och nutida, ska Elin, Ida och jag på en runda på lördag och se vad de har att erbjuda. Vi ska va barnvakter till en liten  fisunge på 1/2 år :) hehe!

Undra om jag inte ska städa lite idag och dona lite, känns som jag behöver det :) Har ingenting speciellt planerat idag förutom min lilla date med Martina ikväll efter hon har slutat jobba för dagen. Nähe, om jag kanske ska ta o käka lite frulle kanske ?! Japp! Kommer nog skriva mer om sail och annat framöver.. Nu ska ja kolla klart på Smallville som ja kollade på tidigare :) Lökigt I know hehe


Redan onsdag?!

Jaha.. onsdag...

Idag vaknade jag tidigt... säkert innan halv 7.. va uppe och tittade efter en sak som mami ochh farmor skulle ha på sin roadtrip, men hittade inte saken.. Så då messade ja o sa att den hade gått o gömt sej *tsss*.. Men iallafall, somnade om en liten stund och vaknade typ för 30 min sen eller nått. Idag är min plan att ja ska hinna gå på stan occh kolla läget lite granna, ta en "gofika" tillsammans med Martina och ikväll ska jag gå på hockey... Träningsmatch mot Oskarshamn... Spännande värre! Detta va dagens lilla planering.. hmm kanske hinner träna oxå, beror på hur blixtensnabb jag är i svängarna här :)

Igår va jag ute på ön en snabbis och hälsade på familjen Addams och Ida&Martin :)

Ohh herre gud nu va ja nära på att glömma säga att ja fixat en ny telefon :) Iphone 4 fick det bli denna gången, orkade verkligen inte med den gamla som ja hade! Morr på den! Jag lät som en ailien, personen ja pratade försvann, internet hade systemfel osv.. Ja, sammanfattningsvis.. den va skit! Men nu sitter ja o spanar på min vita Iphone med de rosa kanterna.. yummi!!! :)

Aja nog snack om det, nu ska ja gå o shoppa loss lite va tanken... tjingeling på er!!!


Hunnit med mycket :)

Idag unnade jag mig lite sovmorgon, rättare sagt till 10.15.. Fattar inte hur ja lyckades sova/vila så länge.. Märkligt! Vaknade dock med skallebank så skyller nog lite på det.. Kanske är en förkylning som är på gång eller nått. Förutom min lilla sovmorgon har jag faktiskt hunnit med ganska mycket. Va på skolan där ja jobbade för ett tag sedan och hälsade på, mycket trevligt! :) Sen har jag skjutit, tränat på loket och sen hälsat på Martina på hennes jobb :)

Träningen gick faktiskt betydligt mycket bättre, eller det kändes iallafall mycket bättre.. :) Alltid ett gott tecken på en fin försäsong :) Där stog ja o matade skott efter skott efter skott, denna gången stog ja där ensam i nån timme.. Tränade även igår och det kändes ju me skoj! Så taggad!

Efter skyttet drog ja på mej träningskläderna och tog mina racercykel till loket. :) Herre gud säger jag, hur mycket folk får det va på gymmet då.. eller så lyckades ja komma i värsta stimmet eller nått. Tycker ja alltid brukar va o träna samma tid, men idag va det ju lökigt mycket folk.. what ever... tränade gjorde jag iallafall.

Hälsade på Martinis på jobbet och det är alltid lika trevligt, hon va minsann kär upp över öronen hehe! Underbara Martina, sjukt glad att se någon så lycklig :) Träffade även en annan fantastisk människa när ja skulle cykla till gymmet :) Nelson :) weeiii helt underbart att träffa henne igen, va så längesen.. Känner mej nästan lite lycklig idag...

Idag skulle ja hämta ett paket som kommit, men herre gud.. Hämtningsadressen va ju inne på times! Alltså halli hallå hur svårt ska det va att plocka fram ett litet paket då?! Skulle hämta det efter kl 17.00 idag.. morr! Va där tidigare på dagen och även vid kl 18.30..herre gud! Om man verkligen längtat efter att få hem paketet och man inte får det.. herre gud.. den där lyckliga stunden som ja hade tidigare har nu försvunnit.. Dåligt! För det va nämligen hur många paket som helst som hade kommit, är det så svårt att lyfta på paketen och kolla ?! Håller tummarna på att människan hittar mitt paket i morgon... vilken röra!

Blev minsann lite busmysväder idag trots allt.. Det skulle ju bli busväder och så kommer det nu på kvällen, underbart! ´Hann lagom hem från träningen och snabbisträffen med Martina innan busmysvädret slog till. Precis när ja satte ner rumpan i soffan så hörde man att det började blåsa upp,  regnet piskade på allt och alla som va utanför :) Lite muller och blinkblink blev det givetvis me, myyyys! Tände lite ljus och plockade fram flufftäcket o gottade ner mej :)

Imorgon ska ja hälsa på Martina på jobbet, bjuda på lite gofika.. Sen va på min vakt o se ifall mitt paket anländer till Times, då blir det till att springa över o haffa det.. :) Blir nog även till att panga och träna lite på loket. Föresten!! Glömde nästan berätta att ja ska jobba nästa vecka...lycklig.. ska blir roligt att jobba lite igen, går mej själv på nerverna när jag går här hemma alldeles ensam.. blir lätt rastlös.. :) Men hej o hå, håller man igång blir det no problem :)


En tråk dag blev till en mysdag

Ja herre gud dagen började hur segt som helst.. Vaknade runt 08.00 och klev upp, käkade frulle o spanade lite snabbt på tv.. På med badkläder o begav sej till Saltö beach för att steka några timmar och när klockan närmadesej 12.00 va det inte roligt längre.. då körde ja hem och käkade lite mellanmål och vilade nån minut på soffan.. När ja vaknade vek ja lite tvätt och donade där hemma.. vid kl 15.00 tog jag Ida och Martins raggabil, längesen man körde den hehe.. men det gick finfint.. va på gymmet till strax innan kl 17.00... Körde ner till färjan och blev helt chockad, färjan gick kl 17.00! va skönt att slippa vänta på färjan.. weiii så det va nästan bara till att köra på direkt, härligt! Väl "hemma" på ön körde ja direkt ner och lämnade bilen hemma hos Ida o Martin, snattade Idas cykel och cyklade till fel sida ön, där mami och papi satt och fikade på Ellenabbsbryggan.. Fatta vad helt underbart det va att ta cykeln :) mmm!!! Cyklade typ fågelvägen/skogsvägen för att komma fram så snabbt som möjligt till de bästaste som finns på denna värld! <3 När ja kom fram fick jag kaffe och en kaka, smarre! Perfekt efter all träning hehehe!! Lätt värd d :) Där satt i en stund och njöt i solen, allihop!

 

Pappas flicka <3

När vi kom hem efter en liten cykeltur bestämde jag minsann att vi skulle dra fram grillen och chilla lite i kvällssolen! O min önskan blev uppfylld... Blev grillat kött, champinjoner, smala korvar till mej :) o sen sallad o lite annat gott! Mums. Sen att man blev mätt på två smala korvar e en annan femma.. men det är en go känsla att grilla tillsammans med de man tycker om.. Njöt för fulla muggar.. Va skulle ja gjort utan mina favoriter?!  Skulle suttit hemma i min lägenhet o ugglat medan de spelat Håkan Hellström.hmm Nej tack, han klarar jag mej utan så ja flydde fältet :) moahaha!

Imorgon hoppas jag på fortsatt soligt väder över ön och på alla andra öar i skärgården, givetvis kalle K om ja ska va snäll... För här ska det minsann stekas.. kommer nog lukta bränd unge efter dagen.. hehe brukar få höra det av min kära syster yster.. Fan emma du luktat bränt.. och Nej, jag har inte tänkt för mycket det är solbränd hud hehe :)

Om jag ska sammanfatta min dag så måste ja säga att det mesta går att ändra på.. tänk er från en ganska tråkig förmiddag/middag till en helt perfekt eftermiddag/kväll <3 Jag är nöjd..


Hjälpreda

Igår åkte jag ut till Aspö för att hälsa på mina favoriter och hjälpa dem med lite grejer.. Blev även till att ta ett kvällsdopp me Ida, Martin och Nisse.. Härligt, låg i ganska länge :) Väl hemma blev det kaffelaffe och varmamackor, smarre!

Japp har jobbat lite som hjälpreda hemma hos Ida o Martin :) Idag vaknade vi allihop ganska tidigt,solen stekte och allt va helt underbart :) Alltså på Ida o Martins tomt är det en "rondell" mitt på gräsmattan... hmm En rondell med 2 m högt ogräs i! Kan ni fatta hur högt det är :) Så Ida och jag gick lös på den satans rondellen.. Kändes som man satt i orkanen Gudrun!!! Ogräs flög hit och dit o de 2 m höga ogräsen anföll heheh måste sett sjukt roligt ut :) Svettigt va det iallafall och det blev en del lass att slänga med skottkärran... Det roliga va mitt bland all ogräs... i mitten va det en stor kruka med en plantering i hahah! Det va likom som en överaskning när man kom till mitten av rondellen :) :) Nästa gång vi ska gå lös på rondellen ska vi vända jorden och lägga över en duk, stenar och sand o sen plantera lite snygga saker, inte ogräs dock! Hoppas de håller iordning i rondellen framöver hehe. Efter rondellen tog vi en liten paus i skuggan innan vi gick lös på alla buskar och nässlor som skulle bort.. Herre gud man skulle kunna tro de bor på en stor herrgård! :) Alltid nått att göra när man kommer ut o ska hälsa på, underbart!

Vid 12.00 tog vi färjan in till stan, lämnade min bil hemma på Alamedan... Körde sedan ut till Grebbegården eller va tusan det nu heter och lämnade av Ida och Martin som skulle åka ut till Ungskär. Så nu kommer jag vara husvakt tills på fredag, mmmm :) Undra om ja ska gå lös på buskarna som ja aldrig avslutade :) Överaskning :)

Nu sitter ja hemma i lyan och rullar rummarna, lagom road faktiskt... NOT.. Alla jobbar eller är iväg på sitt håll.. Så ja funderar duktigt på att dra ner och träna ett par timmar.. denna gången tar ja nog hojen :) Skönt.. Undra vad som händer i dagarna framöver?!


RSS 2.0