En tråk dag blev till en mysdag

Ja herre gud dagen började hur segt som helst.. Vaknade runt 08.00 och klev upp, käkade frulle o spanade lite snabbt på tv.. På med badkläder o begav sej till Saltö beach för att steka några timmar och när klockan närmadesej 12.00 va det inte roligt längre.. då körde ja hem och käkade lite mellanmål och vilade nån minut på soffan.. När ja vaknade vek ja lite tvätt och donade där hemma.. vid kl 15.00 tog jag Ida och Martins raggabil, längesen man körde den hehe.. men det gick finfint.. va på gymmet till strax innan kl 17.00... Körde ner till färjan och blev helt chockad, färjan gick kl 17.00! va skönt att slippa vänta på färjan.. weiii så det va nästan bara till att köra på direkt, härligt! Väl "hemma" på ön körde ja direkt ner och lämnade bilen hemma hos Ida o Martin, snattade Idas cykel och cyklade till fel sida ön, där mami och papi satt och fikade på Ellenabbsbryggan.. Fatta vad helt underbart det va att ta cykeln :) mmm!!! Cyklade typ fågelvägen/skogsvägen för att komma fram så snabbt som möjligt till de bästaste som finns på denna värld! <3 När ja kom fram fick jag kaffe och en kaka, smarre! Perfekt efter all träning hehehe!! Lätt värd d :) Där satt i en stund och njöt i solen, allihop!

 

Pappas flicka <3

När vi kom hem efter en liten cykeltur bestämde jag minsann att vi skulle dra fram grillen och chilla lite i kvällssolen! O min önskan blev uppfylld... Blev grillat kött, champinjoner, smala korvar till mej :) o sen sallad o lite annat gott! Mums. Sen att man blev mätt på två smala korvar e en annan femma.. men det är en go känsla att grilla tillsammans med de man tycker om.. Njöt för fulla muggar.. Va skulle ja gjort utan mina favoriter?!  Skulle suttit hemma i min lägenhet o ugglat medan de spelat Håkan Hellström.hmm Nej tack, han klarar jag mej utan så ja flydde fältet :) moahaha!

Imorgon hoppas jag på fortsatt soligt väder över ön och på alla andra öar i skärgården, givetvis kalle K om ja ska va snäll... För här ska det minsann stekas.. kommer nog lukta bränd unge efter dagen.. hehe brukar få höra det av min kära syster yster.. Fan emma du luktat bränt.. och Nej, jag har inte tänkt för mycket det är solbränd hud hehe :)

Om jag ska sammanfatta min dag så måste ja säga att det mesta går att ändra på.. tänk er från en ganska tråkig förmiddag/middag till en helt perfekt eftermiddag/kväll <3 Jag är nöjd..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0