Ullared o ungskär

ohhh tidigare denna veckan gav vi oss brudar (jag, syrran, Agge, mamma, farmor o mormor) iväg på en tripp till Ullared. :) Omg! Fatta vad folk det va där, inte så konstigt kanske såhär under semestertider.. Hittade ganska mycket i vanlig ordning, lite "bra o ha" saker o även lite kläder. Efter en heldag på Ullared kom vi hem i vår stuga som vi hyrt, gytt.. Men alltså det är helt sjukt va varmt d va när vi var iväg, visst det är varmt nu me.. men shit! Blev faktiskt poolen som låg i anslutning till stugorna. Här kommer lite av mina små inköp o blandade bilder :) Kan inte lägga upp 1000 bilder hihihi :)
  • De svarta baggerjeansen köpte ja även i rosa, en matt o lugn rosa..
  • Fick även bli en lökig bild när syrran och jag gungar på lekplatsen där vi bodde. *fniss* Inte bara Agge som ska få busa :)
  • Min härliga slappetröja :)
  • Svart blus, köpte även en röd...
 
 
Nu i helgen har jag faktiskt varit ute på Ungskär tillsammans med familjen Nordström. Alltså det är någonting speciellt med att få umgås tillsammans med sin tvillingsyster en hel helg.. Den relationen som syster och jag har är svår att slå, hon är så fantastisk! <3 Vi har både solat och badat o haft det mys. Idag när jag skulle lämna Ungskär trodde jag att ja skulle dö inombords.. ohhh de starka banden vi har mellan varandra.. Hur svårt ska det va att ta ett adjö? Uppenbarligen sjukt svårt.. Alltså att se sin tvillingsyster med Agnes i famnen stå och vinka adjö till mig från bryggan.. Ohhh då fick man ju en klump i halsen, fatta va magiska dom är för mig, guld värda! Just i den stunden kändes det som vi inte skulle ses på aslänge.. Vinka, slängpussar o den där lååååånga blicken.. ja måste va knas.. men ja säger bara en sak.. Älskar dom nått så enormt :) <3
 
Just nu ligger ja hemma i soffan o andas ut.
Ska dra igång en maskin tvätt o sen ta mej en svalkande dusch innan ja moffar ner mej med världens största kaffekopp ;) Haft en fin helg?
 
Nästa vecka blir det träning, ja jössös.. farligt med semester och inga direkta rutiner :) Puss o kramisar

 

frisyr o annat

Det fick bli en mixad frisyr mellan den första och den andra bilden :) Fick bli side cut på båda sidor och även kort bak, men på nått snyggt sätt liksom. Eftersom jag är värdelös på att ta selfi, gjorde detta inte saken bättre. Hur lätt är det att ta kort på sitt hår asg! Men en kombination blev det iallafall haha
 
 
Vad har ja för planer idag då? Ja... Nu på morgonen/förmiddagen har jag varit och tränat, svettigt som vanligt men otroligt gytt. Blev armar, rygg o kondition. Ska eventuellt dit i morgon, min mami ska nämligen dit wiii. Hon ska börja träna där. <3 Så det blir upp tidigt o härja :) Alltså det är rätt skönt med semester, göra lite som man vill... men jag saknar mina rutiner som fan.. just att gå upp tidigt, jobba, träna.. Alltså de stunderna jag hade tråkigt innan på kunde ja fylla ut med plugget.. nu är det inte så möe ön att sitta o dega. fy fy fy! Träningsrutinerna är bättre, inte sant!?
 
Hur ser din dag ut? Ja funderar på att baka baguetter som är lätt att ha med sej om man ska iväg... ohh tänk lite baguetter o andra smaskigheter...:) Nu ska ja härja lite här hemma.. pussa o kramar <3

dax att ändra ..

Japp idag är det dax att ändra frisyr igen ;) Frågan är, ska jag köra på den snälla stilen eller nått galet :) hmmm.. återstår att se. Har fått tid kl 16:15 på en ny frisörsalong, hoppas de har fantasti och kunnighet. Kunnighet om moderna frisyrer tvivlar jag dock inte på, har en tjejkompis som brukar gå dit. Håll tummarna! Om ni är riktigt snälla kanske det kommer upp en bild på den nya frillan :) Omg lite smånervös i vanlig ordning, samtidigt som jag vet att jag är i trygga händer.. eller?! Tar klippning nu och sen får jag se om det bli en färg eller behåller det jag har.
 
 
 
just nu sitter ja o gluttar på olika förslag på frisyrer.. glor sej blind o det bara snurrar i huve. Kanske frisören ska få avgöra. mohah. Händer för din del idag? Pussa
 

klibbigt va?

Ahhh nu har det vatt riktigt klibbigt ett par dagar, inte bara på Gotland utan här hemma oxå märkte jag. :) Men helt ärligt, det är synd att klaga nu när vi läge har väntat på värmen. Kom hem idag från Gotland, alltså att resa i en bil en hel dag då är inte att rekomendera, det va tvädrag men det kom bara in kokande värme hehe. Lite solbränd har man lyckats bli.. Om jag väl får igång mitt dumma memorycard kommer det troligtvis upp bilder från resan.. Men får se, annars får ni nöja er med textad presentation :)
 
Dag 1) Blev det bara Visby, kollade på muren och promenerade på gatorna i den klibbiga värmen.. Men sjukt charmigt! Många mysiga affärer o fina hus att glutta på. På kvällen blev det ett dopp.. Enligt kartan låg det två badstränder i närområdet.. ok, en promenad dit.. Yes! Hm men med den skoskaven jag låg inne med blev det barfota.. Det där lilla avståndet som kartan visade stämde väl inte riktigt, det va nog snarare 2 km.. Tror ni att ja va lagom död i kroppen när ja kom hem då? Låg fan utslagen på sängen haha. överlevde dock :) Får skylla mej själv.
 
Dag 2) Då stod jag i givakt kl 7 på morgonen, vaknade visst lite tidigt som vanligt. Men efter en slurp kaffe blev det en heldagstipp med olika stop. Det första stoppet blev inne i Visby på ett forntidsmuseum, vackert! Andra stoppet blev Lummelundagrottan, ska helt ärligt säga att de 8 graderna som va i grottan var sjukt behagligt jämfört med det som va utanför :) Bara några graders skillnad 8 grader jämfört med typ 31 grader... mmm så det va lite som att kliva in i en vägg så kvavt var det när man kom utanför grottan igen. Nästan så ja hade kunnat bo i grottan ett tag *fniss*.
Det sista stoppet blev ute på Fårö, ohhh riktigt ljuvligt med alla gamla hus, ruiner, raukar o andra sevärdigheter. Kände mej nästan lite hemman är jag såg fåröfärjan som var snarlik Aspöfärjan, kändes nästan som hemma :)
 
Dag 3) Sista dagen att hitta på något, då blev det givetvis shopping och presenter till mina nära och kära <3 Bilen körde till Klintehamn, Tofta och sedan in till storstaun igen. :) Alltså shit my gud! I tofta fanns det en butik som jag lätt hade kunnat stanna länge och väl i,påminner lite om Enkla här i Karlskrona men större.. mmmm me like! Senare på eftermiddagen blev det sol och bad, sjukt nice! Dock sjukt mycket folk, kunde inte riktigt slappna av. Ni som känner mej ogillar jag verkligen att va nära folk på stranden.. vi kvinnor jämför oss med allt och alla.. sen stör man sej alltid på något eller någon asg. Förlåt, kvinnofolk som vi är :)
 
Idag) Då var det bara resan hem dårå.. 3h med färjan, lagom rastlös måste ja säga.. Lite kallt va det faktiskt ombord, men inte ute.. så luftkonditioneringen gjorde minsann sitt :) Iglo! Väl iland i Oskarshamn möttes man av den där klibbiga instängda luften igen.. Alltså dessa ständiga chocker tsss.
Just nu ligger jag utsträckt i soffan med nja alla fönster öppnade i lägenheten, behagligt! Hur har din/era dagar varit sen senaste tiden?
Några planer som ja har imorgon: hmm fundera ut nån frilla (funderar på att göra nått), träna kanske (beror på vädret) o sen ska ja nog försöka sola i lugn och ro nånstans :) Bra plan va..
 
Nu ska ja dra igång en maskin tvätt, skepp o hoj <3

första doppet

javisst är d så, idag fick d bli årets.dopp i plurret:) jag kn väl säga att d va uppfriskande. alla huade sig för att d va kallt, men viking som jag är låg jag i ett tag. dunderskönt när d är klibbigt o varmt ute att få plurra :) vågat bada än? jag sket i hur sommarformen va/är hiho man e som man e asg
 
har kommit igång med träningen igen, denna v blev d 3 dagar o veckan är inte slut än :) gytt. 
idag fick jag mitt examensbevis! woho!!! så skönt, kommer somna gytt med ett stort leende på läpparna :) Alice e hemma över helgen, så gos!  
 
på mån-tor blir d tripp till Gute :) härligt, hoppas på strålande väder :) tar med kameran,.då ska den bannemej gå varm hohi. redan börjat packa.* fniss*. nått kul under din semester? puss

RSS 2.0