Gott nytt år!

Idag har jag hunnit med att panga lite grann, kändes faktiskt ok idag me, så nu håller vi tummarna på att formen håller till swe cup. Har packat klart all packning så den 2 januari är jag ready to go! Då blir det hotell ett par dagar och ett himla fokuserande på dagarna. Nästan så man längtar ;) Näst sista tävlingen för säsongen me.. Som sagt, håll tummarna eller nått annat, men skönt att ha lite stöd med sej ;)
 
Det blev tillslut nyår ute på ön, tillsammans med familjen Nordström. Malin, Elin, Martin, Ida, Agnes, Daniel och jag <3 Kommer bli en toppenbra kväll, det känner jag på mej. Landgång, skaldjurssoppa (bläckfisk, räkor, kräftstjärtar,musslor...), inbakad fläskfilé och sedan cheesecake till efterrätt.. Smaskens! Drinkar och en massa kommer ju givetvis serveras under kvällen, kommer bli great.
 
Kommer ju givetvis bli en massa bus under kvällen :) Här har vi en liten trollunge som förgyller vår kväll <3
 
 
Kl 20.00 får ni banne mej hålla tummarna, då ska det spelas Bingo! Omg fatta vad längesen jag spelade det.. Kommer bli grymt kul, tänk om man liksom fastnar för bingo sen och sitter varje söndag och spelar det moahaha :) Plötsligt händer det! Tänk om det bli vinst heheh :) Kommer man ju jubla *asg*! wiii taggad som tusan ;)
 
Raketer vid 00.00 kommer det skjutas raketer såklart, är ju ett måste! Passar på att önska er alla ett gott nytt år redan nu <3 Hoppas det nya året har en massa spännande saker att erbjuda ;) Nån som har nyårslöften? Jag har nog inte sagt nått nyårslöfte än, dålig på att hålla sånt.. men om det skulle va nått.. så ahh kanske fortsätta att träna duktigt ;) Njut av livet<3 Massa pussar o kramisar <3

Smörgårstårta DeLux



Hipp hipp hurra för Martin idag! Många kramar

 
 

Kalas o julferre

Igår blev det ferre hos Martina, firade av hennes 25 års dag :) Det en tjejfest som hette duga :) Mmmhhhm champang, vin, tilltugg och efterrätt.. inte fel alls ;) Vi drog sen till Statt och skakade ass. Såååå möe folk! ja jössös amalia... va nog inte hemmma förrän 03.30 eller nått. Trotsade febern och att man mådde krassligt. Kan nu i efterhand erkänna att såhär dagen efter inte gjorde saken bättre. Lite småtrött, men det får man va. Hur firade du juldagen?
 
 
 
 
Idag klev jag upp lite lätt smårisig.. duschade och gjorde mej iordning för att möta dagen. Det blev en mysdag tillsammans med syrran, sofie och agnes <3 Gjorde stan, hmmm blev inte möe shoppat idag hehe. Blev en ordentlig måltid iaf.. bakad potatis med räkor. Mmm ska lätt göra det hemma nån dag.. mättande som fan o hur gott som helst.
 
Just nu ligger jag nermoffad i soffan och kollar på "Once upon a time", verkligen fastnat för den. Inte ofta jag fastnar för nått program så men denna är helt ok att chilla till. :) Vad händer för din del idag då? Imorgon blir det action igen... då ska ut till ön och göra smörgårstårta tillsammans med systeryster, Martin fyller nämligen 28. Ska bli tokgott med det, va så längesen <3 Smaskeeeens!
 
Hoppas du får en fortsatt trevlig dag <3 Massa pussar o kramisar

Julklappar och annat..

Tydligen har ja vatt en mycket snäll flicka i år :) mmm massa massa paket, :) Pajform, te, rosa hörlurar(sjukt heta), rosa koppar, kastrull, strumpor, leggings, fleese, strykjärn(rosa), skärbräda, nessessär, bunkar, bordsunderlägg, verktygslåda (till skyttet), påslakan (hotellkänsla säger ja bara), tröja, kristallskålar, parfym, hemmastickad mössa, halsduk(rund u know), vantar, kattgrejer... ahhh ni ser.. inte lite grejer ;) Sådär tokigt mycket grejer :) Man blir lika chockad varje år när julen är över. Här är lite bilder på vad ja fått.. omöjligt som ni förstår att visa allt ;) Tusen tack för allting och till alla som gjort min Jul magisk <3
 
 
 
 
 
 
 
testar mina nya hörlurar.. dunka dunka.. shake it baby!  Kan gå runt o skaka asen hur möe ja bara orkar utan att de åker ur/av. Sweet...Kommer att ligga o lyssna på musik hela kvällen/natten sen känner jag på mej. Superdupergoa att ha på sej.. helt klart en av de bästaste julklapparna <3 Men ska faktiskt erkänna att samtliga julklappar kommer att användas flitigt... ohh yes!
Nähe snart dax  att knyta sej så man orkar med morgondagen oxå. Julen är inte över än, julmaten skall dansas bort imorgon.. heja! Vad händer för din/er dag imorgon? massa pussar o kramisar..
 
 
 

Julafton

 
Jul Jul strålande jul! God jul people!
 
Dagen började redan vid 06.30, då farmor ringde och hoade som en tomte i luren.. frullen va klar.. så in till henne och resterande av familjen Addams för att ta en julfrulle. Mycket mysigt, tomten kom och busade lite för oss lite sådär på morgonkvisten, inte illa det inte :) Blev lite klappar redan då. Har jag verkligen varit så snäll? Fick ju julklappar igår me, alldeles tagen.. fick till o me julklappar från Smålandstomten <3 Tusen tusen tack! Här kommer lite bilder från morgonen..
 
   
 
 
 
 
Lär dyka upp flera bilder av julafton ikväll eller imorgon ;) Önskar er alla en supertrevlig Jul <3 Och att ni får massa massa hårda, likväl som mjuka paket i massor.. eftersom jag vart snäll så håller jag tummarna på att jag får massa spännande paket. Ska faktisktr erkänna att godiset finns kvar, har faktiskt vatt väldigt duktig i år på den biten.. men däremot ligger den där sillen i kylen risigt till. har nämligen hittat den nu, mohaha! me like! Tror ni inte att ja gått o blitt tokförkyld lagom till jul. jojomen! morr! Kännt mej lite halvtaskig i ett par dagar och nu när man äntligen fått lite ledighet så kommer den där dumma tokförkylningen. Näsan rinner, nyser, ögonen svider, ligger inne med värsta wishyrösten (passande som tomte) o lite småvarm.. annars är det bra hehe. Nu ska man inte pipa och gnälla.. bara att bita ihop ;) Julmusiken är på, familjen addams samlad, Kalle Anka på G och enligt en säker källa luktar det sådär tokgott i hela huset.. mysigt värre. :)
 
Ha en superbra dag nu allihop! Massa pussar och goa kramar från den lilla sjuka <3 Imorgon är det på att.. julfirande med mina underbara tjejkompisar <3 wiiho! hej o håååå <3
 

sjukstuga

Så skulle man faktiskt kunna sammanfatta jobbet som.. Naaaw, många barn som fått maginfluensa.. WTF! Det  sprider sig som en löpeld! Idag hade jag en liten kille som la en pizza när vi käkade, tappade matsuget direkt.. All personal bar skrek "Han kräks!" ahh men snälla nån, gör nått! Jag tog ängeln under armen och rusade till toaletten. Lilla hjärtat, inte lätt när man mår dåligt :( Va gör man inte liksom, ren reflex så tar jag hand om nån som inte mår dåligt.. Vilken quinna jag är alltså! Duscha av honom, rena kläder o bädda ner honom till mamman kom o hämtade honom. Han somnade som en stock... sen va det nästa barn.. En som hade hög feber.. naaw! Sjukstuga säger jag bara! Att man inte är sjukare än vad man är alltså.. men kanske inte ska säga nått än... veckan är inte över än :( Kännt mej lite småkass till o från men inget som redigt brytit ut än.. Biter ihop.. kör hela vägen tills kroppen verkligen säger ifrån.
 
Förutom att vi har en sjukstuga på jobbet för tillfället har det varit en bra dag :) Tomten kom på besök idag! Vi va ute och lekte med barnen, då tomten helt plötsligt kom lunkande från skogen.. barnen fick varsin julklapp och ögonen bara tindrade <3 naaaw! Nästan så man längtar till man själv får barn och få uppleva de där tindrande ögonen och den där nyfikenheten ;) gullungar. Men måste faktiskt erkänna att man som vuxen oxå tycker det är spännande och roligt att tomten tittar förbi :)
 
Nu är det ju faktiskt inte många dagar till den dära skäggmurveln kommer :) Ska bli skoj att se vem som tar tomterollen i år där hemma hos familjen Addams.. Jag håller tummarna på att ja får vila detta året, typ ställt upp flera år i rad nu.. eftersom jag är "grym på att " ehh... bjuder bara på mej själv.. men men får se.. vågar inte lova nått.. :) Visst, som tomte är det grymt kul att se alla andra vuxna bli lika nervösa och stirriga som barnen HAHA! Vad har de att va nervösa om?.. det jobbiga för aspötomten är ju att det jämt är så satans många paket att dela ut + att ni vet den där skräcken att få läsa upp nått rimm på paketen, där man knappt kan se vad det står.. eftersom det är en blandning av skrivstil och nått. hehe! Utmaning som heter duga :) Hur ska du fira din jul!?
 
Jag känner på mej att det kommer bli en härlig jul oavsett vad som än händer. Visst inte så möe snö än, men själva julstirret och att alla som kommer på julafton till familjen... det kommer bli en redig traditionell jul... alla är överallt och ingenstans :) hehe <3 Förbereda mat, kalle anka, vänta ivrigt på tomten, äta god mat, vänta på tomten igen, chilla.. hmm köpa tidningen.. ehhh o tomten kommer ;) sen är det öppning, fika och chill.. o på kvällen sen åker slappekläderna på och bara få löka! Me like! Känner du igen det? hehehe
 
Nähe nu ska jag inte sväva iväg, lätt hänt! Nu ska jag vila upp mej inför morgondagen.. då är det full rulle igen som gäller.. fast på sparlåga...Längtar tills ja slutat imorgon, då blir det smarrig mat och chille <3 Behöver lite chille-time.. för sen på fredagen är det upp tidigt som sautan o slita... dock en kort dag.. men ska spackla i matsalen och göra lite pappersarbete efter det :) Sen ska jag ha en ledighet som heter Behöver vila upp sej nu :)
Massa pussar och kramisar <3

min coola badkompis

Inga problem att stiga upp idag inte.. på jobbet va det ganska chill så jag hann faktiskt med ganska mycket. Vatt mycket med tema, jul osv o alla dokumentationer osv så det har jag tatt tag i idag, ingen annan som kan med dagens tekniker.. så ja har mestadels suttit vid datorn och skrivit och hållt på. Givetvis hunnit dela med mej lite kärlek o bus till de små <3 Såhär trött kan man se ut på sin rast :) Man får faktiskt vara trött när man klivit upp så tidigt som mej ;)
 
 
Efter jobbet hände det inte nått speciellt :) Lekt badvakt när Agge badade, myst och käkat hemmagjorda firrebiffar, shit va gott. Måste faktiskt ge Martin(syrrans man) en guldstjärna! Well done! Naaw en lite smågullig bild på min badkompis <3  Tokcool är hon! Mysis! mums på dej mosters lilla godisbit <3 Oftast alltid ett leende på läpparna när hon ser mej o det nya som hon börjat med är att tokvinka.. ohhh värmer ju fint! <3
 
 
Sen har jag faktiskt inte gjort nått ansträngande, kännt mej lite hängig o så :( Lagom till jul, bra där.. men viking som man är biter ju ihop :) Har iofs hunnit tvätta lite grann... o just nu ligger jag som en död padda i soffan, igen.. men det är ok att göra det ibland ;) *Gäsp*. Hoppas din dag har vart kanonis <3 Massa pussar o kramisar
 

tröttheten slog till....

Det gick bra att kliva upp idag, men ska erkänna att tröttheten slog till under min rast. Slängde mej i soffan uppe i personalrummet o det dröjde inte länge förrän det va jobbigt att hålla ögonen öppna. Slumrade till 5 minuter, ni vet när man befinner sig mellan att sova o va vaken... När jag sen skulle gå ner och för att jobba igen, kändes det som man blivit klubbad i huve.. Ur spår.. va en lång lång dag, men hade ändå krafter kvar till att ta sej ner till gymmet.
 
På gymmet blev det armar, mage, ben och avslutade med 30 min på crosstrainern. :) Kan väl säga att det satt rätt fint, är tröttare än tröttast nu... ;) Sweet! Blir läggdax tidigt ikväll... upp 04.30 igen..  o på onsdag ska ja komma in tidigare på morgonen för att täcka upp.. shit va jag är snäll, ska även jobba över på fredag.... aja... sen är det helg! Shit vad jag längtar...
 
Hur har din dag vatt? Fått mycket gjort? :) Massa pussar o kramisar <3
 
 

härlig söndag

Jaha då va det redan söndag.. varför går alltid helgen sådär otäckt snabbt!? Jag hinner liksom inte med...
Idag blev jag väckt av min kära syster, klev upp och gjorde mig iordning lite snabbt för att hinna med första bästa färja ut till lost. Har hunnit med att träffat ett par tjejkompisar, myst med familjen Addams, lyssnat och kollat på luciatåget i kyrkan.. shit, mysigt det va! Inte ofta man sätter sej i en kyrka, förknippar det jämt med ledsamma minnen.. men idag va det verkligen vackert. Körerna sjöng sådär vackert så man fick ståpäls, då är det bra. haleluhja moment hehehe :) hihi.. Idag skulle jag även hinna med att träna, men va hände!? Fanns liksom inte redigt tid för det.. typiskt.. men tränade faktiskt igår o körde på som fan, för nöja mej med helgens träning ;) Här sitter man som en deg o taggar inför att kötta..
 
 
Avslutade dock dagen på bästa sätt ;) Långpromenad, trots att man hade träningsvärk.. hört att är bästa sätt att bli av med den.. tror faktiskt att promenaden gjorde susen :) Idag fick jag en present.. weeeiii har jag verkligen vart så snäll? :) hehe tusen tusen tack! Blev superglad <3 Kommer lätt  att användas framöver, yeah!
 
Imorgon people, då blir det uppstigning kl 04.30.. yeah.. då va det dax igen.. bara att kliva upp o möta dagen. kommer bli lika tidigt på tisdag.. känner mej nästan lite taggad :) Kommer hända möe denna vecka, men löv it!
Hur har din helg vart? Snart dax att sussa. Sov så gotte people! Massa pussar <3
 

lite smått o gott

Den traditionella "julstimmsdagen" .. behöver jag säga mer?! Lite småtrött idag ;) *tsss* Tack för igår, blev en superdupertrevlig kväll igår. :)
 
Idag åkte jag ut till ön vid lunch, det va ju fullt hus som vanligt hemma hos familjen Addams. farmor, krister, mamma, pappa, ida, agnes och martin hehe.. alla höll på med sitt när jag kom. det va alltifrån att göra julkorv till julgodis.. Alltid kul när familjen samlas o gör saker ihop :) Här kommer lite blandade bilder :) Mohaha <3
 
 
 
 
 
Nähe people om man kanske skulle försöka ta sej ner till gymmet en runda innan man åker hem?! Japp, inte ligga på latsidan.. bara att ösa på trots att man e lite småsliten :)
 
Hoppas din dag har vart kanon!? Massa pussar o kramisar
 
 

Granjävel

Hahaha idag har det vatt en kanonbra dag! Jag har bland annat tillsammans med mina kollegor lussat för barnen, vi inledde med smågrodorna in i klassrummet.. ohh shit va d skrattade.. ja man får ju bjuda lite på sej, inte sant? ;) Sen har vi även fikat o haft det allmänt mysigt..
 
När ja slutade jobbet körde jag raka vägen hem till päronen för att hämta min gran.. jössös, den va ju fan inte liten.. inte så liten som ja tänkt mej.. så jag inledde en brottningsmatch med den taggiga satan! Jag säger bara 1-0 till mej, när jag väl fick en påse över den tjockaste delen av granen o sen hystade jag in granen i min STORA bil.. Det gick minsann helt ok, oväntat..HAHAHH men alltså innan jag väl fick in den, satte mej i bilen lite lätt stressad o tänkte. näåäää nu ger ja fan upp så ja tar d imorgon.. men envis som jag är så slutade det hela lyckligt. Väl inne i stan fick jag upp granen i lägenheten o nu står den där.. ska pyntas imorgon tänkte jag. mmm julfeelings direkt ;)
 
Efter att ha fått upp granen traskade jag upp på stan för att klippa mej.. ahh det blev en del som åkte av :) nu tänker ni shit va har hon gjort?! mmmm ovant men kan nog bli bra.. typ :) hihi ;) "Mogen frisyr" kanske för en som är över 20+ :) moahha.. kanske kan fixa färg eller nått sånt sen.. mina ljusa slingor gör sej påminda på mitt mörkblonda ;)
 
   
 
Ahhh som sagt lite ovant men helt ok?! kort kort kort... inte världens finaste bilder men gjorde iaf ett försök hehe.
Längtar till imorgon.. då är det äntligen fredag! wiii.. fredagsmys.. äta gotte, klä granen, chilla till en film o bara ta helg o va sej själv.. Hoppas din dag har vart lövly!? Pussar
 
 

Luciafirandet och funderingar

Dagen startade för min del kl 04.20.. o fortfarande har jag lite energi kvar :) Helt otroligt!
Och vilket luciafirande det blev kyrkan då! Många barn och många föräldrar och släktingar som va förväntansfulla :) Va en helt underbar stämning. De sjöng vackert och mina minstingar tassade ju såklart runt där uppe, men va fan gör det.. charmiga små tomtenissar. Jag satt lite och va "sångledare" ifall barnen kom bort sej i sången.. :) o kamera-ansvarig blev jag me.. o jädra vad det fotades asg. När barnen och rektorn gjort sitt kom ett par föräldrar upp och skulle säga nått, de ville visa hur mycket de uppskattar vårt arbete med deras barn.. Fick en present av dom, hur gulligt är inte det då? Sträcker minsann lite på mej!
 
Ahhh idag har jag även hunnit fundera på frillan.. På torsdag eftermiddag har jag fått klipptid :) yeeeahh! Har nån dag till på mej med andra ord att bestämma hur jag ska ha det. :) Hoppas att man bli nöjd och att andra gillar min lilla förändring. :) mmmm kanske... förslag tars emot ;)
 
 
Hur har din dag vart? ohhh har fått lite tuppjuck , kollat på handbollen Sverige mot Norge.. suck! behöver jag säga mer? Nu ska jag packa och plocka fram grejer till i morgon sen blir det mys med Alicebus hela kvällen <3 Massa pussar och kramisar.

Våga?!

 
Omg vilken start på morgonen... Uppstigning tidigt 05.20... Vaknade och tittade ut... tänkte. faaaan me! Ohh pust stånk och blä! Så på med varma och bekväma kläder, in med väskan i bilen sen va det bara till att förså öka ösa bort all snö som kommit på min lilla bettan :( Inte lite heller och det vrålsnöade me.. ganska behagligt att stå där tidigt på morgonen.. mmm! När jag väl fått bort det ja kunde få bort körde jag en runda som vanligt för att få lite värme.. Att man inte blev tokig då? Ok tokig är jag, men jag menar tokigare givetvis. De hade inte plogat vägarna än! waaaaah kul att kasa omkring.. kan väl säga att det blev snigelfart... De hade bara plogat infartsleden... ohhh kul kul cykelhjul.. Ska faktiskt säga att det till och med va bättre plogat ute på min lilla ö! Well done!
 
Väl ute på ön stack jag upp till jobbet tidigare, eftersom det va kaos överallt och man inte redigt visst hur det skulle va uppe på jobbet. Allt för mina goa kollegor. Efter 15 min på jobbet ringde kollegan som skulle börjat vid lunch.. fuck! Han sa att han skadat sej hmm vrickat foten.. inte så jävla blodigt, går väl att jobba med en stukning.. ohh tuppjuck fick jag när jag insåg att han hade stängningen idag... så vem fick ta det? Jo JAG! Etersom jag skulle gått hem näst sist.. men hur kul kan det va att jobba över pga av en jävla stukning!? Ohh fick ju ställa upp.. o det va grisigt mycket barn kvar då alla kollegorna stack. men eftersom jag är grym redde jag ut det utan problem. Slutade inte förrän 17.45.. kul!? Äsch får ta ut de timmarna ja jobbat över later ;)
 
När jag väl slutat körde jag in till stan... Hur lätt är det att hitta en parkering bland alla jävla vallar då? Hmm hade inget vad.. upp i en halvfet vall o sen skotta runt om.. om man inte hittar en ficka så för man sej en.. Så dagens träning fick bli skottning.. *morr*. Men blev nog rätt bra, märker vi i morgonbitti. Då ska ja upp tidigt igen.. hmm lutar åt 04.30.. har öppningen imorgon :) Bit ihop!
 
Imorgon ska vi fira Lucia. Naaw.. slutar 14.45 och hinner hem en kort kort stund för att försöka pimpa sej lite innan det är dax. Ska bli kul att se mina barn som tärnor, nissar och pepparkakor.. u know ;) Naaw kommer smälta! Men va tusan ska jag ha på mej då? hmm kommer nog bli modevisning för Alison ikväll :) moahah. Har börjat fundera på en grej.. ovanligt att jag funderar va? Men iaf.. denna gången gäller det frisyrer.. Känner att ja behöver förnya mej lite.. våga, våga inte, våga.. Kul att experimentera lite.. Vad tycker du??
 
 
 
 
Ohhh fyfan! Kollade precis på vädret, låter lagom upphetsande ang vädret imorgon.. NOT! Ska tydligen komma asmöe. Helst inte gå ut, men ehhh lite snö hindrar inte mej för att arbeta med de små liven. Bara till att gå upp tidigare o göra det som krävs. Hoppas din dag har vart lövly! Pussilipuss
 
 

Söndagsnöje

Idag har jag vart superduktig o gjort en massa bra saker ;) heheh
Inledde dagen med lite sovmorgon, käkat havregrynsgröt (blääää, men det gick ner), promenat tillsammans med Martina, vart på stan o handlat julklappar, köpt jeans och tatt en lunch. va har jag me gjort? hmmm inte så möe mer tror ja.. men känner mej riktigt nöjd med dagen måste jag säga. Och dagen är inte slut än :) Ska strax åka till Rödeby o hälsa på min systeryster och ha lite bebisgos där me.. ohh kan inte få nog av de små liven <3 Ska se om jag har nån energi kvar till att leka lite mina tjejer ikväll.
 
Läggdax tidigt ikväll ;) Ska nog upp 05.30 eller nått... yeah! bara till att göra d... Sen kommer allt rulla på som vanligt. Hoppas din dag har vart lövly!
 
 Här kommer nån bild på mina nya jeans ;) O mina slappejeans som ja bara dratt på mej nu, skönt som tusan när de inte som sitter alltför tight.. ;) hehe
 
 
 
Massa pussar o kramisar <3

Vilken mysdag..

Vilken lövly dag va idag.. mm igår får man ju säga nu då.. hehe klockan är ju mycket.
Dagen har verkligen bjudit på mycket. Vad sägs om älgstek! OMG! Helt fantastisk älgstek, nu har jag lärt mig hur man göra världens godaste mat. Det får ta sin lilla tid, men långkok har fått en helt ny sida hos mej.. fantastiskt! Kladdkakemuffins till efterrätt ;) hehe smaskens! På kvällen blev det lite smågotte, promenad, go glögg efter den uppfriskande promenaden runt Stumholmen. Myse! Idag fick det bli Björnbröderna som film, shit vilken film alltså.. längesen ja gluttade på den. naaw! Tusen tack för en magisk kväll fina du!
 
Nu ska jag o busemis krypa ner i sängen o försöka ta sovmorgon :) Låter som en bra plan?! Lite skönhetssömn skadar nog inte här.. *tsss*... När jag vaknar får jag ta dagen lite som den kommer, alla dörrar öppna ;) Kanske göra stan... :) På eftermiddagen vet jag iaf att jag och syrran ska hälsa på Sofie och Jonathan i Rödeby. Kommer bli mysepys på hög nivå <3
 
Vad händer för din del i morgon? Fullt ös med klös?! ;) vem vet vem vet. God natt och sov superduper gott. Massa pussar o kramisar <3
 

Awesome!

Visst att det blev en tidig morgon, men vilken underbar dag jag har haft. Idag har dagen bjudit på fredagsmys på jobbet, pulkåkning, datten i snön och annat smått o gott.. Hur kul kan det va att jaga en fröken då!? Uppenbarligen hysteriskt roligt. Mina små barn plumsade och skrek efter mej ute i snön hehe.. Allt slutade med att alla låg helt utslagna i snön hehe <3 Hur kul kan man ha!? Me like! <3
 
Eftersom jag slutade tidigt plockade jag upp min älskade syster för att träna en runda. Idag blev det lite gott o blandat, typ biceps, triceps o mage.. o försökte avsluta med lite intervaller hehe men eftersom siss hade brottom blev det inte så länge av konditionsbiten.. :) Heheh jag är inte "biff" på nått sätt, eller jag säger inte det om mej själv iallafall, men när vi tränade armar så kom siss... "Flytta på dej din fitnessjävel, nu är det min tur" ohhh bara tokälskar min syster <3 Vilken kommentar ;) Båda kollade i spegeln samtidigt medan vi ångade på och då kom det ett såntdär hysteriskt skratt, mamma mia!:)
 
Meningen va att vi skulle umgås med Sofie o Jonathan, men han hade fått hög feber ;( Stackars pysen, krya på dej! Istället fick d bli mys med familjen Nordström + Martins yngsta syster o kille.. Vilken härlig dag alltså! Åkte sedan in till stan för att fortsätta på min lövly dag, mys och städ tillsammans med Alison ;)
 
Imorgon kommer det bli en lövly dag till, eller rättare sagt hela helgen kommer bli toppen, trots det galna vädret. Hur har din dag vart? Nu blir d chilledille här för fulla muggar.. Vad sägs om sovmorgon imorgon..önska mej lycka till... behöver en rejäl sovmorgon med tanke på hur tidigt jag går upp varje dag *tsss*.
 
Massa pussar o kramar

Jaaa men varför inte hehe

ahhh idag fick jag o en kollega lite smått spunk.. Barn ska få klä ut sej till vad som helst på ett luciatåg? Eller? hmm vad tycker du? Visst det kan va gulligt kanske, men inte i ett luciafirande.. hur fan skulle det sett ut med pirater, troll och annat? Gulligt men opassande, tillhör inte julen kanske.. Det ska väl va pepparsgubbar/gummor, tomtar, tärnor och en lucia?  Men det påstod inte en mamma, för att barnen skulle minsann va utklädda till det dom vill .. så jag o en kollega flippade lite efter vårt samtal med den mamman.. Skulle det va passande att komma till kyrkan på lucia utklädd till troll kanske?! Hehehe bara för att provocera lite så skojade vi om att vi skulle klä ut oss till två lökiga troll o ställa oss längst bak i luciatåget.. tassa runt, dansa, sjunga fel vers, ha med en kripglo att nypa andra i rumpan med osv.. ahhh vi spånade o vek oss av skratt då vi kollade på varandra :) Om inte på barnens luciatåg så ska vi klä ut oss då personalen ska lussa för barnen :) Why not? mohahaha
 
Tog en ganska frän bild på jobbet idag.. frost som såg ut som feta snöflingor.. läckert!
 
 
 
Efter jobbet idag körde jag in till stan o 30 min efter kom min kära syster och Agnes och plockade upp mej ;) Här skulle det mysas och shoppas lite.. ahh gjorde värsta kapet.. Va ute efter att köpa nya "termobrallor" hehe men menar ju givetvis fodrade överdrag *fniss*. Mycket lättare att ha på sej än ett par klumpiga tjockbrallor.. Kan ju behöva ha nått redigt nu när det tydligen ska bli sådär äckelkallt i dagarna.. Här ska vi inte frysa asen av oss ;)
 
Imorgon är det tidigt som fan igen, vad sägs om uppstigning kl 04.30.. ganska upphetsande faktiskt, eller?! Ingen big deal för min del, bara upp som gäller.. öppning imorgon :) Slutar tidigt imorgon och då menar jag tidigt.. o efter jobbet ska jag träffa Ida&Agnes och Sofie&Jonathan för att ha lite mysepys <3 Ohh skönt att ta helg tidigt nångång. ;) Ska bli riktigt lövly att träffa mina älskade systrar (räknar Sofie som en syster, vuxit upp med henne) och deras barn ;) wiiii! Kommer njuta varje sekund när jag är tillsammans med dom... mmm!
 
I helgen kommer det bli sovmorgon, trevlig middag <3 och adventsmys tillsammans med mina goa tjejer Carro och Martina <3 Kommer bli en riktig härlig helg känner jag på mej <3 Hoppas din dag har varit toppen!? Massa pussar o goa kramar.

Märkligt!

Hello där!
 
Idag började min dag kl 05.30 för att egentligen ta 06.30 färjan.. men hann med 06.00 ;) mohaha bökigt, inte sant!? Men så är det! Åkte ut tidigare för att käka frulle tillsammans med familjen, hur mys är inte det på en skala mellan 1 - 9,5? ahh självklart det högsta, finfin start på mitten av veckan. :) Även idag va det ju galet kallt o med lite vind på det ska jag erkänna att ja va som en jävla istapp ute, trots att ja hade påpälsat på mej :) Hade stängningen idag, tycker ändå att tiden gick ganska snabbt på jobbet. Hela förmiddagen gick åt för alla utvecklingssamtal o eftermiddagen va det pyssel o en massa myse ;) Lövly!
 
Ohhh stör mej som fan på att ja tappat en piercing idag :( Har ju en del.. men hmmm kunde ju inte göra nått på jobbet liksom..Men hur fan kunde den försvinna sådär?! Märkligt! Aja, eftersom jag har världens bästa mamma fixade hon ny till mej, tackar! Så nu har jag en på plats igen :) *pust* Kanske inte så vacker bild, men ni hajar...
 
 
När jag kom in till stan..körde jag o gjorde ett snabbt ärende innan bilen styrde mot Loket. Idag körde jag, armar, mage, rygg och kondition(intervaller).. Måste bara säga att det va tokjobbigt att springa intervaller.. hehe fick ju förtusan håll av den värsta sorten hehe ;) 3km sen va kroppen död... men ändå glad att jag tog mej tid att träna.
 
Just nu ska ja hänga lite tvätt innan ja kan ta kväll :) Hur har din dag vart? Imorgon är det jobbe igen, slutar "tidigt" så då ska jag ta ett skyttepass o har jag nån ork kvar så blir det gym me.. ;) Bara till att ösa!
 
Massa pussar o kramisar

ovanligt pigg

Tjena hejsan!
 
Alltså idag när jag klev upp 04.30 va jag sådär ovanligt pigg.. kändes som om ja sovit hur länge som helst ;) Skön känsla trots att det inte blev sådär många timmar. Väl ute på jobbet va det chilledill, en helt ok dag på jobbet, trots det sjukt tråkiga vädret.. varför regn!? whyyy! Blöt dag.. eftersom ungarna ville ut o åka pulka.. snacka om att trotsa vädret.. gobitar. :)
 
När jag slutade idag körde jag o handlade lite grann o sen ner till familjen Nordström.. Ohh kan inte få nog av Aggemys <3 Hela den familjen e lövly <3 Hann inte stanna så länge förrän jag skulle åka in till stan för att träna :) Loket fick det bli. Körde armar, rygg o kondition (intervallträning 5km) Känner på mej att ja kommer känna av intervallerna imorgon, va ju typ 1000 år sedan jag sprang intervaller. mohaha! Men det är ju en skön känsla, njuta av att man har gjort nått bra. Passade på att besöka kärringgrillen sen.. varmt och gytt.. mmm låg där och drömde mej bort..Fint!
 
Vad händer ikväll då? Jo.. jag ska tänka o kolla över utvecklingssamtalen till imorgon, kolla handboll som går på kanal 7.. Sverige-Danmark! Kan ju bli en spännande kväll.. :) Laga lite kycklinggryta till i morgon ska jag oxå hinna me... Nu ska jag moffa ner mej i soffan tillsammans med Alicekatten och mysa.. Imorgon är det jobb jobb jobb, har stängning och utvecklingssamtal, får se när jag kommer hem. Om ja hinner med att träna eller hur jag gör o om jag har nån energi kvar... Men ett energiknippe som mej är ingenting omöjligt *tss*.
 
Hoppas din dag har varit lövly <3 Massa pussar o kramisar <3

vilket jädra åkande ;)

Om det har blivit en massa åk idag. ojojoj! Åkt pulka tillsammans med barnen idag, alltså shit va skoj! Barnen skrek, jag skrek, alla va som vikta fälleknivar hehehehe! Hysteriskt roligt, vet knappt när ja åkte pulka sist ;) Till o me föräldrarna asgarvade då de skulle hämta sina busfrön ;) Gäller ju att kunna bjuda på sej själv ibland :) Förutom allt pulkåkande o asgarv, har det vart en lugn och härlig dag på jobbet.
 
Efter jobbet idag körde jag o hälsade på min lövly farmor, skulle hämta upp min lilla lurvas, Alicekatten <3 Skönt att ha henne hemma igen :) När vi kom in till stan passade vi på att tanka min lilla bil innan vi körde hem för att slappa. Alltså jag måste bara få skälla lite, fyfan va de plogar dåligt i stan! O ändå är det inte mycket snö än, hur fan ska det sluta?! Det är ju bättre plogat ute på Aspö! Tur ja har grymma däck, så man inte kasar.. Sen stör ja mej på lökar som tycker det är kul att leka med döden i trafiken :( Väx upp för helvete! Om inte ni kanske krockar så kan det skapa fara för andra runt om.. muppar! suck! 
 
Just nu ligger Alicekatten och jag i soffan tillsammans o chilledillar <3 Mysfaktor 1000! Givetvis har jag tänt ljus, höjer stämningen lite till :) Snön faller sådär mysigt utanför fönstret.. mmmm! En stor kopp te kanske man skulle unna sej, japp! Gottigt värre! hehehe kollar på Polisskolan o skrattar ihjäl mej. Vilka onions!
 
Imorgon är det jobb som vanligt ;) Ska se om ja hinner med både skytte o gym i morgon. Är grymt sugen på att hinna med båda. Blev så lack efter helgens tävling, så behöver avreagera mej både i skyttet o på gymmet. Ahh både lite järngympa och styrka.. bra kombo.. Vad händer för dej imorgon?
 
Puss och Gull <3

Denna helg alltså

Lördagen började ju fint med en gofika efter att jag satt på vinterdäcken.. Sweet! Mysigt värre. Körde sedan bort till skyttet för att packa, allt kom med.. lövly! Va och lämnade min lilla bil ute på ön, palla ha bilen i stan, då jag inte har nån uppsikt över den.. bättre att ha den hemma hos familjen Addams <3 Kl 14.00 gick bussen till Kinna. En dryg resa för mej som va ensam "gammal" i bussen.. Det va liksom musik på som gällde, palla höra en massa fjortis skvaller osv.. Kom upp till Kinna sent, så för min del va det en dusch och mjukiskläder o sen sussa som gällde.. Pensionärsvarning.. men va faktiskt riktigt trött.
 
Idag va det då tävling, det gick ju skit. Kan verkligen inte förstå, tycker jag gjorde det bästa o kämpade som fan.. men det räckte inte hela vägen idag.. typiskt! Tror ni jag blev galet förbannad?! Japp!! Ville knappt prata med folk efter mina skjutnignar va klara.. Så när jag alltid, går det dåligt så är det antingen en kram eller back off som gäller. Det va ju inte varmt i hallen ens.. alltså jag skojar verkligen inte.. Jag satt med tjockjacka och vantarna på fötterna, man tar det man har! Så här kan det se ut när jag vart i farten i skyttehallen..
'
 
 
 
 
Kan säga att det va galet skönt att komma hem till mitt Vinterland.. amen herre jävlar va snö det kommit!!! Uppe i Kinna va det bara frost o här värsta vargavintern.. :) Fick en trevlig promenad i snöstormen till färjan.. sista färjan ut till ön, slippa gå upp 04.30 för att sedan traska i snöstorm hem till päronen för att sen köra till skolan.. ahh ni förstår va?!
 
Ni som vet hur jag är, sprallig o allt.. vad tror ni jag kommer göra tillsammans med barnen i morgon?! MMmmmhm, åka pulska som heter duga.. wiiiii armarna upp o så skriker vi nä vi åker ner för minibacken.. Ungarna viker sej varje gång då man åker med dom :) E man cool eller e man cool. Tydligen har det snöat hela dagen idag o ska göra imorgon me... känner bara på mej att ja kommer få gå upp tidigt och skotta ut mej, borsta bort snö osv.. Tur ja vaknar tidigt så ja hinner med detta :) Om ja vaknat på rätt sida passar jag på att skotta en farmors lilla väg innan jag åker.. mmm snäll jag är..
 
Hur har din helg vart? Bra hoppas jag? Nu har vi en ny vecka framför oss.. bara att ösa! hej o hååå.. Här kommer en liten Advents hälsning från fröken Månsson <3
 
 
 
Varma goa kramar och pussar från lilla mej <3

RSS 2.0