ovanligt pigg

Tjena hejsan!
 
Alltså idag när jag klev upp 04.30 va jag sådär ovanligt pigg.. kändes som om ja sovit hur länge som helst ;) Skön känsla trots att det inte blev sådär många timmar. Väl ute på jobbet va det chilledill, en helt ok dag på jobbet, trots det sjukt tråkiga vädret.. varför regn!? whyyy! Blöt dag.. eftersom ungarna ville ut o åka pulka.. snacka om att trotsa vädret.. gobitar. :)
 
När jag slutade idag körde jag o handlade lite grann o sen ner till familjen Nordström.. Ohh kan inte få nog av Aggemys <3 Hela den familjen e lövly <3 Hann inte stanna så länge förrän jag skulle åka in till stan för att träna :) Loket fick det bli. Körde armar, rygg o kondition (intervallträning 5km) Känner på mej att ja kommer känna av intervallerna imorgon, va ju typ 1000 år sedan jag sprang intervaller. mohaha! Men det är ju en skön känsla, njuta av att man har gjort nått bra. Passade på att besöka kärringgrillen sen.. varmt och gytt.. mmm låg där och drömde mej bort..Fint!
 
Vad händer ikväll då? Jo.. jag ska tänka o kolla över utvecklingssamtalen till imorgon, kolla handboll som går på kanal 7.. Sverige-Danmark! Kan ju bli en spännande kväll.. :) Laga lite kycklinggryta till i morgon ska jag oxå hinna me... Nu ska jag moffa ner mej i soffan tillsammans med Alicekatten och mysa.. Imorgon är det jobb jobb jobb, har stängning och utvecklingssamtal, får se när jag kommer hem. Om ja hinner med att träna eller hur jag gör o om jag har nån energi kvar... Men ett energiknippe som mej är ingenting omöjligt *tss*.
 
Hoppas din dag har varit lövly <3 Massa pussar o kramisar <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0