Heldag på aspö och övernattning

Idag åkte jag ut till mina underbara föräldrar för att hjälpa dem med lite grejer, meningen va att jag skulle hugga tag i mina vinterdäck. Så blev inte fallet, däcken ville pappa ta hand om med en maskin så det slapp jag. Istället tog mamma och jag oss en härlig långpromenix runt ön, 1 mil med ett litet stopp vid farfars grav, där vi vattnade och spanade läget. Efter stoppet blev det till att promenixa den resterande biten, typ 5 km kvar. :) Kändes helt underbart när vi hade gått färdigt rundan. Trodde ja skulle dö av värmeslag, mami och jag trodde att det skulle vara kallt så vi tog med oss en tjocktröja, men den hade vi kunnat lämna hemma. Solen stekte precis som om vi va ute på en öken eller nått hehehe, så solbrända har vi iallafall blivit. När vi som sagt kommit hem igen va maten precis färdig, farmor hade lagat porterstek, potatis och gelé. Blev supermätt! Efter mauten blev det till att arbeta lite, gick lös på balkongen :) Började skrubba och gno så att balkongen skulle bli ren, fick ett par goa kommentarer från folk som gick på gatan hehe bara till att skratta och fokusera på det ja gjorde.. Får se det positiva i det hela, träning.. det är träning!! Känner mej redigt nöjd med denna dagen alltså... tränat hela tiden och samtidigt ha roligt med nära och kära. Cyklade för det första till ön, istället för att ta bilen, promenixen och tvättandet av balkongen.. Fy tusan va bra jag är alltså.. kommer jag inte ha träningsvärk i morgon så måste ja ha misslyckats med nått helt klart.. men känner redan nu hur seg man är i kroppen.

Efter allt slit tog jag mej ett varmt och gott bad i bubbelbadet här hemma, mmm skönt. Va så längesen ja låg i ett bubbelbadkar och njöt.. Rykande hett, kom upp som en kräfta.. kan ha med att man va solbränd och kokt av vattnet.. Låg där i badet och studerade mina tånaglar, fyfan som de såg ut.. hade målat de mörkblåa här om dagen för att vara lite somrig sådär, det är liksom inte så ofta jag målar dem.. men tusan som de såg ut efter en sånhär slitsam dag :) What ever, det får se ut som det gör orkar inte ha allt perfekt. :)

Om en stund blir det god kvällmat, blir grillade karéskivor som blivit honungsmarinerade och till detta blir det även ananas, sallad och en god kall dressing.. smaskens! Efter kvällsmaten ska jag inte göra något speciellt ansträngande, bara slappa. Tror faktiskt att jag kommer somna tidigt ikväll, kommer nog somna riktigt gott me :)

Imorgon kommer min lilla syster yster hit och ska mysa <3
 Det är så skönt att ta dagarna som de kommer och absolut inte behöver planera någonting.. Minisemester känns det som :) 


Hoppas ni me har haft en fantastisk dag! 
                                                                Over and Out


Ett par sköna dagar...

Änsålänge har påskledigheten varit helt fantastisk.

Igår var vi hos Hilla och Johan och hade hur trevligt som helst, blev mycket skratt och håll igång :) Grill, mys, kubb, dans och sång, roligare kan man nog inte ha. :) Så underbart att sitta på altanen med solen som skiner på en och en härligt god drink o cider bredvid sej. mmm!

Idag har vi varit ute hos mormor och morfar och käkar lite påskmiddag, hmm lite och lite.. tror ja lyckats gå upp ett par kg.. mättare människa får man nog leta efter. De bjöd på en kall laxpaj som va helt underbart god, sallad, kex med olika ostar... vin/öl/påskmust... mumma.. till varmrätt blev det rotfruktsgratäng/potatisgratäng m.m och till efterrätt blev det nån chokladkaka. Fattar ni hur mätt man är nu då? Det va en jävla tur att det va bilen som rullade mej hem så att det inte va jag... hmm :) på detta kalas va mormor, morfar, farmor, krister, lena, anders, andreas, dennis, ida, jag, stoffe, mamma och pappa.. fullt bord! Fick tuppjuck på min yngsta kusin som är 13, såååå fjortis och löjlig.. ja jössös! Varför ska dagens ungdomar vara så kaxiga?!

I morgon ska jag ut till ön igen, ska göra mina vinterdäck iordning.. här ska det borstas och målas typ :) kanske tar en paus och sätter mej i solen och njuter me. Tycker minsann att ja börjat få lite färg, skulle dock vilja ha det jämt över hela kroppen och inte bara överkroppen :) hehe

Måste bara berätta en ganska skojsig sak, när ja gick på aspöskolan hade vi varje år en påsktävling om vem som var bäst utklädd.. vem tror ni vann år efter år? hehe jo jag, frågan är varför vann jag? jo bild kommer läggas upp när nedan :) Va ett år utklädd till kanin, min farmor sydde en kanindräkt. fyfan va snyggt, hemmagjort liksom...
Hittade kanindräkten idag när man va hemma hos päronen, tror ni det kliade i fingrarna då? svar ja.. kunde inte låta bli, så jag hoppade i kanindräkten. Bara en aning tightare än för ett par år sedan, men allt klär en skönhet, är det inte så?


 Som sagt bara en aning tightare!

Påskfest på jobbet och lite annat...

Idag har det varit påskfest på jobbet, ungarna va sååå sjukt söta! Vissa kom utklädda till påskkärringar och påskgubbar. hehe höll på att smälta när jag såg dem allihop. Jag hade givetvis me glätt ut mej lite, men inte som de små söta rackarna. Jag hade gul tröja, fjädrar i örhängena, fjädrar i mitt halsband och en sharlett på huve. :)
På förmiddagen fick barnen måla varsitt kokt ägg för att sedan ha äggrace med det...äggracet va en enkel match, alla barn va vinnare :) Priset blev en liten bit rulltårta och det slank ner på några sekunder. Vi lekte lite och avslutade med lite gymnastik innan lunchen. Till lunch fick vi påskbuffé, gotte.. det va allt ifrån omelett, köttbullar, prinskorvar, potatis, dressing, grönsaker m.m. Gotte! Detta va lite av mina timmar från jobbet hehe.

Ikväll kommer jag få besök av farmor, mormor och morfar hehe de skulle tydligen på nått möte inne i stan, så det blir en snabbträff med dem. Saknat dem som bara den, tur man ska ut under påsken o hälsa på o gosa med dom. Älskar att umgås med mina nära o kära....

Varför ska det vara så svårt att komma på nått att käka egentligen. Man käkar på jobbet typ kl 07.00, då är det frulle, kl 11.00 är det lunch och kl 14 är det mellis.. Men vad händer sen? Nångång måste man väl ändå käka? Slut på matfantasi.. eller slut och slut är de kanske inte, men inte redigt motiverad till att ställa mej o laga mat det första man gör när man kommer hem efter jobbet.. Får klura på detta :) mat måste man ha i magen annars blir man ju tusan ett gnällmonster. Med tanke på monster.. hehe hittade en bok på jobbet som handlade om monster, det fanns bland annat.. glassmonster, glassmonster, pussmonster, sprattelmonster, krammonster, blygismonster m.m. jag kan säga att jag känner igen mej i alla monster.. hehe sen kan man säkert komma på egna monster men shit.. skrattade som tusan på jobbet när jag såg boken.. hehe I slutet av boken finns en spegel och så frågar man barnen vad är detta för monster?! Fatta va de skrattar, samtidigt som det inte är särskillt schyst att säga att barn är monster.. (men ibland är dem det) :) men oftast är de helt underbara <3 

Nähe nu ska jag ta och plocka undan här lite i hemmet innan ja får besök.. 

                                                             Over and Out
 

Osar bränt

hehe det är ingenting allvarligt som har hänt, med tanke på rubriken.. andas :)
Slutade kl 13.00 idag, fy tusan va skönt en dag som denna måste ja säga.. Plockade upp min lilla syster yster och tog med henne home. Vi öppnade fönstret i köket, drog fram två stolar och slängde upp benen och stekte! Där kommer rubriken in, det osar bränt! hehe bränt fläsk :) När siss och jag väl satt där o stekte, satt vi o kacklade om hur vi skulle fira oss och det vi kom fram till var bla att vi skulle va på aspö, lekar, mat osv som vi skulle ha. hehe fy tusan va skönt det va alltså, helt vindstilla va det me + en god kaffelaffe... mmmmmums! När siss gick flyttade jag stolen in till vardagsrummer och öppnade även där en ruta o stekte...ohh vilken toppendag! Även på jobbet hade jag hur skönt som helst, tog en kaffe ute på gården när jag unnade mig en "microrast". Tydligen ska det bli kanonväder resten av veckan, då vet ni att det kommer osa bränt igen på Alamedan. Gäller att inte va blekast i staun, så ja jobbar hårt...

Vad händer till påsken?? jo, till påsken ska vi ut till mormor o morfar, där resten av släkten kommer att vara. :) Då blir det maut och mys! Annars har jag ingenting speciellt planerat.. Har ju långledigt!! ledig fre, lör, sön och mån, jippi! Tror faktiskt att jag ska försöka unna mej en fet sovmorgon nån dag, om jag nu kan.. det är ju sjukligt ljust på morgonen... :) får kanske skaffa mej nått att ha för ögonen, sjukt snyggt inte sant?! MOAHAHA

Imorgon ska vi ha påskfest på förskolan, hur mys är inte det?! Det kommer bland annat bli äggrace, äggmålning och smarrig mat. Ja jössös vilket bra jobb man har alltså! Wiho!

Jössös amalia, nu känner jag hur tröttheten kommer över mig.. nu blev ja jävligt trött... tittade precis på klockan, hmm hallå klockan är bara snart kvart i 9!! Det är inte sant! Ibland önskar man att tiden går snabbare vissa dagar, men idag har tiden verkligen gått hur sakta som helst! Både bra och dåligt må ja säga. :)

Måste erkänna en sak.. Jag har faktiskt varit på glassiären IGEN... Helt otroligt, vart går gränsen?! Fläskigt värre.. det va ju inte många dagar sen ja va där liksom... näää fy.. *Fniss*.. Gotte! Njöt som tusan, tills min våffla (strut) gick sönder, då ja gick vänta min glass upp o ner i en jävla bägare... grrr. Men den va precis lika god som innan, men visst är det sjukt irriterande?! Det blir ju kladdigt som helst, tur man tog en dusch efteråt :) Nu är man ren o fin igen :) Blev en rykande dusch, mmmm man blir så avslappnad efteråt kan jag tycka. Håller tummarna på att jag somnar snabbt istället för att ligga där och fundera på saker och ting. :) Just nu känner jag att ja kommer somna utan några problem, solen och jobbet har gjort sina grejer.. behöver jag säga mer?

Nú ska ja slappa... skriver mer i morgon efter alla festligheter :)

                                                               Over and Out

En helg ute på ungskär

Ja jössös va helgen flög iväg!

På fredagen åkte vi ut allihop för att dona med martin och idas stuga. Resan dit blev lite blöt om man får säga så, blåste ganska bra på havet.. Men det gjorde inte mej nått för att ja va en utav dom som va torrast hehe, jag låg längst fram bland all packning och asgarvade åt de som blev blöta :) Underbart! Väl framme tog vi med oss all packning och bar upp det till stugan, skönt att komma in i värmen! Vi plockade fram grillen och grillade smala korvar till mej och tjocka och kryddiga korvar till de andra. :) Blev lite gott och dricka me såklart. Killarna festade till det lite sedan där på kvällstimmarna och somnade som stockar sen, medan ida och jag låg och kollade på black hawk down, så bra film!!

På lördagmorgonen vaknade jag nog runt 7 tiden om inte lite innan till och med. Blev till att klä på sej arbetakläderna, göra frulle och sedan ladda upp inför målningen! Kladdigt blev det minsann, men stugan blev så fin så fin :) Medan siss och jag målade byggde Martin och Stoffe på altanen, hej va det går :) hehehe
Till middag åt vi skinkstek och potatis med nån smarrig sås, mätt som tusan blev man. På kvällen sen blev det fest igen, varav att jag och siss tog det lite lugnare än vad vissa andra gjorde.. och det visade sej senare tsss.

På söndagen fick vi besök av "Sudden" som är en 22-årig katt som höll oss sällskap vid byggande, solandet och slappandet mohhahaa. Ida och jag planterade lite grann, det blev blåklint, dill och gräslök.. ska bli spännande o se ifall det tar sej.. Senare på eftermiddagen åkte vi home med snabbisbåten moaha och jag låg på mitt favviställe och även denna gången visade det sig vara ett sjutusans bra ställe att ligga på, fick knappt en dropp på mej :)
I bilen hem somnade killarna som stockar i baksätet, ja jössös.. tusselago på dom! Gick o la oss ganska tidigt igår för att jag skulle orka upp idag för att jobba.. Nu har jag sammanfattat helgen lite snabbt, hade kunnat skriva mer men det hinner jag tyvärr inte. Här kommer lite bilder....

      

Lång torsdag

Det känns som denna torsdagen aldrig skulle ta slut. Visst, ja började kl 9.00 och slutade 17.45, stannade kvar och pulade med lite annat på jobbet me. Så kom hem för en stund sedan.

tycker minsann att ja känner mej lite frusen me... knas, är väl nån förkyldning som är på G igen.. så tråk måste ja säga.. har vatt trött nu för tiden me. Ska ta mej en dusch soon, behöver värme. Som sagt, ett badkar eller nått som får mej varm nu skulle ja uppskatta riktigt mycket nu. Har ju Alice som ligger och glor på mej, hon är säkert myssugen, tror ni inte det. Även hon ser bamsetrött ut, fattar inte vad det som har hänt.. Har hört att man kan få narkolepsi av den där svinus influensus sprutan! Whata fuck, kanske det ja har fått hehehehehhe näää skämt o sido, har sina orsaker till att jag är trött! Sitter och tittar mej runt här i lägenheter och tänker.. mmm kanske dax att städa igen? Tvätten hänger fortfarande upphängt, va kan det va 3:e dagen nu, får nog fan ta o plocka ner skiten, klarar inte av att se det.. Tar plats i rummet me. Tuppjuck får jag! Som sagt, denna torsdag denna låååånga torsdag. Mörket kom visst snabbt nu utanför fönstret..

Imorgon börjar man tidigt då ja, skäret som lockar.. Tydligen ska vädret bli bra, härligt! Ska bara ta med målakläder och slappekläder, fyfan va skönt.Tittade mej själv i spegelnnär ja kom home, fasen.. tror ni inte mina pippilångstrumpsfräknar har börjar visa sej hehehe nästan lite småcharmigt, inte sant? hehe O fler lär det bli efter helgen. sweet! Nähe nu har ja suttit och stört mej på tvätten lagom länge, nu måste jag verkligen ta o plocka ner det... orkar inte, orkar inte...

Har min 42 tum tv på då va.. Njuter lite ;) farfar skulle vatt stolt om han suttit här bredvid mej, Färjestad kommer vinna SM guld.. även han hade kunnat se vad som hänt på min tv ;) Guldhjälmarna på nu!! Ryser!! Tusan va ja saknar vissa personer alltså, sjukligt möe... Skänker tankar till mina angels varje dag. miss u alot!

Hoppas o tror att ja somnar snabbt och skönt i natt, behöver min skönhetssömn. Ja men hallå måste ju bara berätta vad ja drömde natten till idag. va tusan, kommer låta som ja e en liten unge.. what ever.. drömde att ja va en superkvinna som skulle skydda karlskrona.. hallå liksom ding dong i huve på mej.. hör ju hur syrsorna spelar för mej ju... hehehe men iaf.. drömde att ja skulle skydda kalle k o skulle hålla tal om detta.. kom fram inför allt folk och ursäktade mej för att ja hade glömt käka mat tidigare på dage,höll en kycklingsallad i näven och slafsade i mej... nu ställer ja mej själv en fråga/tanke.. vart tusan går gränsen för en vuxen människa att drömma? Man har drömt möe skit i sitt liv hehe men hehe detta tog nästan priset..hehehe.

aja, måste hejda mej lite nu.. easy girl easy! Sova....


                                                                Over and Out



En helt ok dag...

Ser fram emot helgen, känns som ja säger det jämt men så är det när man jobbar fullt mån-fre, man uppskattar helgen så enormt! I helgen ska vi ut till ungskär för att försöka ta det lugnt. Jag och siss ska måla Månsson/Nordströms stuga, så det blir målakläder och håret i en knut, allt på för att se cool ut ;) hehhe Alltid kul att kunna hjälpa till.

Idag hade jag mitt sista utvecklingssamtal och det flöt på som vanligt, ohh nu kan ja börja andas! bara ett inskolningssamtal kvar och det är inte förrän i maj.. ohhh en sten som lättade..

Va på citygross tillsammans med Stoffe, Ida och Martin, alltså jössös säger ja bara.. på brödavdelningen stog det en kartongstarty av en gubbe som gjorde reklam för ett bröd.. där var också en penna.. farligt säger ja bara.. men roligt. Stoffe och Martin fick en idé. Hmm ja vi ritar en liten pillesnopp på gubben, som vilka fjortisar som helst gick de oskyldigt där ifrån och fnissade.. Ida och jag undrade va tusan det va frågan om, titta efter fick vi som svar.. Ok.. Ida och jag gick förbi o slängde ett getöga.. Idas ögon blev dubbelt så stora.. vi gick bakom ett par hyllor och då fnissade vi till lite.. Samtidigt som jag tänkte, va tusan tänk alla barn som går förbi där :) *fnissar* en liten rolig sak så i vardagen :) Det roligaste idag, helt klart.

Ska snart ta och krypa ner och sova. Har stängning i morron, vilket innebär 9-17.30. På fredag kanske jag ska lämna blod me, mitt blod som passar de flesta ;) Så är det nått finns jag alltid nära :) hehehe

Måste bara säga en sak till innan jag försöker avrunda.. hehe på utlykten med ungarna upptäckte vi att gräset va grönare, knopparna hade blivit betydlige mycket större, tusselago hade kommit fram, vitsipporna och blåsipporna.. Heja fyfan va vår det har blivit! Pollen flyger hej vilt runt om oss :) En av ungarna skrek - Emma kom och titta, det är någon som har bajsat här och det är alldeles nybajsat.. hmm ok.. tack för intresset barn.. Det va minsann inget litet lass, en häst..  aja what ever.. fick mej ett gott skratt.. Tycker denna dagen har vatt helt ok.

Ser fram emot lugnet nu i helgen..mmm! Men nu lutar det mot sängen här hemma :) Känslan då man kryper ner i sängen då man är så trött så man nästan faller ihop.. den känslan då kroppen är hur trött som helst.. mmm.. avslappnad som en kokt spagetthi! Den svala sängen, mitt fluffiga täcke, mina kuddar.. Att det alltid kan va lika skönt att gå o lägga sej.. dvs om man inte har allt för mycket i huve.. hehe nää nu ska ja inte börja va så djup igen hehe.  Hade kunnat skriva hur mycket som helst ...

God natt alla mina änglar


Vilken dag vilken dag

Japp även denna dagen bjöd på både sol och glädje, underbart hönnini!

Slutade kl 13.00 idag och det va hur skönt som helst, men känns som ja fortfarande inte kan släppa jobbet när man väl kommit hem. Det finns alltid en massa att göra när man kommer innanför tröskeln. Massa saker jag borde göra, men tittar på det och sen jobbar vidare med det jag tycker går i första hand. Det som ja gjort är att ha diskat, satt igång en tvättmaskin, tittat på soporna men gått förbi, för att istället sätta mej här vid datorn för att skriva som ett as på utvecklingssamtalen... Har suttit i över 2 timmar med ett barns utvecklingspärm, tror jag kräks.. Det är minsann mycket en fröken ska hinna med. Mina ögon svider och de känner för att bara få slutas några sekunder, men hur stor är den chansen. Va sååå hungrig när jag kom hem men nu är den lilla hungern borta, fattar inte.. borde käka helt klart, men vad? Vad  är jag sugen på egentligen.. hmm får tänka ett tag på den..

Va ju på besiktningen av min lilla bil idag och det va absolut inga problem med min lilla racer, sweet. Inte varje dag en besiktningssnubbe säger att de diggar min lilla bil ;) Den är häftig, min lilla importerade sportsmodell bil;) heheh tror ja skrattade ihjäl mej när hon sa så! Nu tänker ni säkert, ohhh det är säkert hon surtanten som du hade, svar nej.. detta va en mycket trevlig kvinna. Så nu kan ja ta mej fram o tillbaka till jobbet som vanligt, även glida fram på gatorna till sommaren hehehhe..Känner mej så flummig men va gör det?

Nu ska jag ta mej in till köket och spana på vad ja ska laga  för krubb.. Lika bra att förebygga hungern, inte sant? Nån gång blir man ju alltid sugen på nått gott :)

Vååår

Alltså shit va varmt och skönt det va ute igår, va ute hur länge som helst med ungarna alltså. Skönt. Alltså ja tog inte ens  på mej jackan och skulle haft typ sommarskor på mej.. höll på att dö av värmeslag! Tror till o me att solen tog lite igår, kände mej som en kräfta på personalmötet igår hehe :) Nu när jag tittar ut genom rutan ser det ut att bli kanonväder idag me, ska inte klaga..

Har tagit fram alla mina sommarskor på skostället nu, bara till att välja o vraka på mornarna framöver :) tsss, undan med alla vintersaker för här ska vi njuta av våren. Idag har jag valt ett par röda ballerinaskor kan man säga, hur mysiga och vackra som helst. :)

Idag ska jag besikta bilen me, nervöst.. första gången jag gör det själv... iii, men det kommer nog gå bra. :) Känner mej lagom pepp för detta alltså. Efter besiktningen ska jag nog köra home och städa och ta det lugnt. Kanske gå en promenix om det vädret håller sig.

På jobbet ska ungarna och jag plantera några bönor typ, tydligen ska de växa o bli fina gröna växter, men vi får se hur det går med det. hehehe växtdödaren har tala här liksom. heheh nää men jag tror att det kommer gå hur bra som helst. Måste bara säga att jag inte är en växtdödare, har för nuvarande 5 levande växter här hemma hehe varav att den som står i köket är en ritkig jävla överlevare.. förra sommaren torkade den ut för att det va så varmt, svettades bra där vid rutan hehe :) Men nu är den minsann grön och  fin, hoppas att det kommer lite snygga blommor från den me snart. 

Nähe nu ska ja sluta kackla, mot jobbet..
  

Då var det söndag igen

Vardagarna går så jävla sakta men helgen går så sjukt snabbt, man hinner knappt blunda förrän helgen är över. Men men.. Har iaf hunnit gå en liten promenix runt stan innan vi bestämde oss för att ta premiären på glassiären. Blev himmelsk röra  och kaffelatte, fytusan vilken bra blandning det blev alltså. Nästan bud på att ta det nästa gång igen. Satte oss på kyrktrappan, va bra som tusan tills alla jävla måsar och trutar kom och ville hålla oss sällskap. Solen gick i moln me när vi satt där, huuu :) Men ändå så njöt jag förfullt av den goa glassen. MUMS!

Ikväll blir det nog tacos hemma hos Tobbe o spela lite bingo lotto hehe..jössös va då lökvarning! Känner mej hur trött som helst..fattar inte hur jag kan vara såhär trött.. Går nog snart över :) Imorgon har jag sovmorgon, men kommer bli en lång dag. Börjar kl 9.00 och är hemma 21.00, rimligt eller hur.. Har stängningen och efter jag stängt förskolan är det personalmöte. Underbart! NOT.. Bara till att bita ihop o göra det man ska. 

Denna veckan som kommer nu är betydligt lugnare än förra, det är måndagen som är tung.. Tisdag ska ja ha handledning med en tjej som håller på med en uppsats typ, besiktiga bilen, onsdag har jag mitt sista utvecklingssamtal :) sen är det chill.. Skönt!

Nu ska ja försöka njuta de resterande timmarna av denna söndag.  


En härlig dag på ön

         

Lite goa bilder från ön, blev en skön promenix i solskenet


Helg!!!

Ohh vad underbart!

Idag hade jag mitt sista utvecklingssamtal för denna veckan, skönt.. bara ett kvar :) Idag hade vi en pojk som slutade hos oss, fick en supersöt påskliljegrupp. Naaw höll på att smälta! Thanks <3

Blev lite påsksugen, kan man säga så? men alltså en påskfeeling. Syrran och jag bestämde oss för att ta bilen en sväng och köpa påskpynt. Blev en ljusblå duk, blåa blockljus, blåa fjädrar, ett jättepåskägg, läsk (blå-dåre)... hihihi skojsigt att dricka blå-dåre, man bli ju tusan blå om tungan hehe. Alice blev så förtjust i fjädrarna så vi får se hur länge de får vara ifred. :) Nu sitter siss och jag med tända ljus och lite mysstämning.. 

Sitter även och följer KHK när de möter Huddinge och det är så jävla tight, de måste vinna för att gå upp till allsvenskan! Lite nervigt ändå... Sitter och håller tummarna, Kom igen nu pojkar.

   

Nu undrar ni säkert varför ja valt att att köpa ett bamse ägg, det har sina förklaringar... Det ska få plats en del saker, det är inte godis i iaf :) Och till vem kan ägget vara till? hehe

Imorgon ska jag försöka ta sovmorgon, får se hur det blir med det.. kommer säkert vakna då solen skiner in på mej. Har bestämt mig för att träna i morgon, ska bli helt underbart att röra sej igen :) wiho. Om det blir finfint väder så kanske det blir en promenix me. Sool soool ge mej mer sol :)

Hoppas ni får en supertrevlig helg!






feeling...

Idag har det vatt en helt underbar dag, trots att det vatt storm ute. Vatt ute med ungarna både på förmiddagen och eftermiddagen. Tog med mej 3 barn till skogen som ligger intill förskolan för att kolla runt lite om våren har kommit. Jajamen vi hittade jättemånga blåsippor, naaw fatta vad vackert. Vi tog faktiskt med oss ett par stycken och satte det i en liten vas. Fick en liten lugn feeling där ett par minuter tillsammans med ungarna. Nästan så jag skulle viljat sätta mej ner där ett tag o solat med en kaffelaffe i handen o gett ungarna lite saft. mys..

Jag va ju så himla chokladsugen för nån dag sen, nu har jag gjort nått åt detta.. Skulle upp och hämta ut ett paket på Åhléns och då passade jag på att köpta lite gotte. Naturgodis, mums.. Lite jordgubbar och nötter med choklad över, smaskens! Bara en hetande ryk kaffe som skulle vatt i handen på mig me :) hehe ja o kaffe det är liksom.. mm ett måste :) kaffekärringen, så tänker ni hehe eller hur. Men om man tycker om kaffe så gör man.

Ikväll ska jag köra ut till idrottshallen, stoffe ska spela innebandy :) Spännande. Ska försöka träna lite i helgen jag me, kan inte ligga på latsidan nu...

Hoppas min lugna feeling lever kvar länge, allt blev helt plötsligt så kontrollerat och härligt. Kan va solen som lyckats ta sej fram, veckans jobbigheter är snart över och att helgen kommer smygandes.. mmm underbart.

Ibland är det sjukt roligt att lyssna på barn när de snackar med varandra. :) Kolla bara in denna underbara dialog mellan 2 barn.

Flickan: Titta, Titta på min stövlar de är nya, visst är dom fina!
Pojken står och tittar en stund på stövarna och utbrister sedan:Nej, det är dom inte, dom är underbara.
Flickan: Ja, det är dom, underbara är dom. Så stapplar hon iväg och skiner upp som en sol.



Vart är solen nu då?

Vart tusan är vårsolen då?? Nu när man som mest behöver den, mycket märkligt att man inte kan få allt här i världen... Skulle vatt så skönt att få gå en långpromenix eller bara en lagom lång promenix och ha med sig lite fika. Sätta sig bland ett par klippor och njuta lite. Känna när solen steker gott i ansiktet,nästan som man får lite sommarkänsla i sig. Dumma sol fy på den, så tråk att den gömmer sej bakom molnen och irriterar upp mej hehe.
Får hoppas på att solen kommer fram till helgen, det skulle vatt helt underbart.. längtar som tusan till helgen alltså.. nedräkningen har börjar, 2 dagar kvar...

Vet ni vad jag blev sugen på nu helt plötsligt... att ta ett varmt och skönt skumbad.. hmm vilket jag inte kan! Hade ju ett badkar innan de gjorde iordning mitt lilla dass. Hur skönt som helst hade jag det då, tända ljus runt badkarskanten och skummet som man kunde gömma sej under :) mmm saknar! Och en galen katt som satt på dasslocket och spanade! tss love Alison <3 Istället får jag ställa mej där inne och ta en varm och skön dusch. Jag ska inte klaga, är hur nöjd som helst med skithuset...

Idag har det varit fullt ös på jobbet som vanligt, många underbara kids och inskolningen går hur bra som helst. Blev ingen utedag, tråk sol!!!!!! va ju blött precis överallt.. Ungarna va blöta upp till naveln kändes det som, för att de hade hittat den enda vattenpölen på hela gården.. :)  Underbart, många klädbyten blev det på de små liven.. men men.. huvudsaken är att de har skoj.. plask plask..

Ikväll ska ja eventuellt följa med och kolla på hockey när KHK möter Troja :) kan gå precis hur som helst, hade ju vatt skönt med någon poäng iaf. Man får se det från den ljusa sidan även om det inte skulle gå bra.. hehe får hoppas de gjorde sitt bästa. :) Ska minsann ta mej lite gotte där ute, unna mej det.. En kaffe är ett måste, annars jävlar kanske ja somnar hehe :)

Imorgon är det sovmorris för mej, börjar inte förrän kl 9.. sweet! men kommer nog vakna tidigt ändå, men det gör inget för då kollar ja på nyhetsmorgon och tar mej lite frulle :) Nu ska jag ta en powernap..

                                                             over and out


Rycker i godisnerven...

Tudeluu

jössös va tlött ja va i morse, jobbigt att gå upp alltså... Fullt ös på jobbet från morgon till kl 13.00. Nu ligger jag på soffan och tar igen mej. Skulle kunna somna vilken minut som helst, tror minsann att jag ska ta mej en powernap :) Inskolningen av den nya tösen gick hur bra som helst, underbart. Hade ju lönesamtal idag me, blir några ören mer hehe eller nått.

Nu när jag ligger här och vilar upp mej i soffan, känner jag hur godisnerven börjar rycka... riktigt sugen på choklad, herre gud.. Undra om det hjälper att jag blundar o drömmer mej bort.. kanske, kan ju alltid testa. :) Jag ska ju försöka vara duktig nu.. träna o äta mindre onyttigt. :) Änsålänge har det gått bra... 

Ett intressant citat som jag läste inne på jobbets toalett va: Att skapa en rök-ruta i en resturang är samma sak som att skapa en kiss-ruta i en bassäng.. Klokt sagt av den som kom på det.. true so true!!

  
visst tusan är det inte lite utan att man blir sugen på nått gotte???


Nu har jag bestämt mig vad jag ska göra för gotte när jag fyller år.. :) jag vet att det är över 1 månad dit.. men gäller att planera.. kolla in detta...Halloncheesecake med browniebotten :) smaskens!


Vilken start på veckan

Idag va det uppstigning 05.15 för min del, hade öppningen på förskolan samma sak gäller i morgon.
Hade mitt första utvecklingssamtal idag och fler kommer det blir redan i veckan.. ja jössös, vilken naturbegåvning ja är. tsss :) Samtalet gick hur bra som helst, 2 st utv.samtal kvar denna veckan.. Imorgon börjar en ny liten tösabit hos oss, inskolning.. vem fick det på sig om inte jag hehe fan va skönt ännu mer att göra hehe. Imorron ska man ha lönesamtal me, intressant..mycket intressant.. nästan pirrar i kroppen för att man är lite smått nervös. :) känns som ja redan har ok i lön, men man tackar aldrig nej till mer, inte sant?! Jag vill så gärna stanna kvar på förskolan ett tag till, njuter varje dag jag är där.

Har nog världens bästa jobb känns det som, tänk er själva att dagligen mötas av pussar o kramar när man kliver innanför tröskeln på jobbet...mmm underbart.. Även om ljudnivån inte kanske är det bästa jämt, är det underbart att lära de små underbara liven nya saker varje dag. De är så formbara de små liven. Ja ska lära de allt jag kan och samtidigt ha sjukt roligt.

Nog snack om mitt underbara jobb.. jag har fått tuppjuck, ärligt talat!! Min mobil har slutat lyda fröken.. Den vägrar ta emot meddelanden, säger att minnet är fullt, har systemfel och nätet är som en snigel som ska försöka ta sig över en autobaun! fan!! Förlåt alla undrabara människor men ni får inte tro att jag dissar er, älskar er så mycket.. om man ska få tag på mej är det datorn eller ringa. grrr morrr o fräs på skitmobilen.. En snubbe trodde ja behövde ett nytt simkort.. hmm lätt för mej att fixa det när mitt nummer står på morsan. Ja jössös vilken start på veckan..

En sak som gjorde mej glad idag var att samtalet gick bra och att jag hittade det sötaste usb-minnet ever när ja va o shoppade.. fatta.. den va Rosa :) kommer aldrig slarva bort det alltså.. :) weeei.. har redan lagt över bilder och arbeten o sånt då va.


Undra vad ja ska hitta på i morgon när ja slutat, träna kanske?! hmm ja kanske.. Är det vackert väder kanske jag tar mej en promenix o njuter av solskenet. Men hur stor är chansen att det blir sol liksom? Håller tummarna iaf.
Nähe nu ska jag nog ta o lägga mej i soffan en runda o gosa lite med Alison, min håriga och mjuka vänn, även kallad sovtutan och vilddjuret heheheh love her!!
  <3 

                                                              Over and Out

Äntligen helg!

Ja tack gode att det är helg!!

Idag lyckades jag sova till 9.15, nästan impad av mej själv hehhe. Klev upp och satte igång en maskin tvätt, dammsög och nu har jag precis slängt i mej 2 mackor. :) Ska ut till aspö med 12.30 färjan för att byta däck på bilen och mysa med mina underbara päron. Hade hoppats på bättre väder, men det gör ingenting, huvudsaken är att man får träffa dem.  Saknar familjen Adams! :) De ska göra stekt abborrefilé, pressad potatis och spenat eller sötsursås.. låter smaskens.. mums! hehe.
Igår va vi på middag hemma hos Eva och Stisse, riktigt gott. Det blev inbakad fläskfilé och potatisgratäng & sallad. Vi drack även lite vin o annat smått o gott me så klart hehe :)


Undra vad man ska hitta på mer i helgen, hmmm..  träna, skytte o även lite smått sugen på Ikea, men får se hehehe

                                                                         Over and Out

RSS 2.0