Vilken dag vilken dag

Japp även denna dagen bjöd på både sol och glädje, underbart hönnini!

Slutade kl 13.00 idag och det va hur skönt som helst, men känns som ja fortfarande inte kan släppa jobbet när man väl kommit hem. Det finns alltid en massa att göra när man kommer innanför tröskeln. Massa saker jag borde göra, men tittar på det och sen jobbar vidare med det jag tycker går i första hand. Det som ja gjort är att ha diskat, satt igång en tvättmaskin, tittat på soporna men gått förbi, för att istället sätta mej här vid datorn för att skriva som ett as på utvecklingssamtalen... Har suttit i över 2 timmar med ett barns utvecklingspärm, tror jag kräks.. Det är minsann mycket en fröken ska hinna med. Mina ögon svider och de känner för att bara få slutas några sekunder, men hur stor är den chansen. Va sååå hungrig när jag kom hem men nu är den lilla hungern borta, fattar inte.. borde käka helt klart, men vad? Vad  är jag sugen på egentligen.. hmm får tänka ett tag på den..

Va ju på besiktningen av min lilla bil idag och det va absolut inga problem med min lilla racer, sweet. Inte varje dag en besiktningssnubbe säger att de diggar min lilla bil ;) Den är häftig, min lilla importerade sportsmodell bil;) heheh tror ja skrattade ihjäl mej när hon sa så! Nu tänker ni säkert, ohhh det är säkert hon surtanten som du hade, svar nej.. detta va en mycket trevlig kvinna. Så nu kan ja ta mej fram o tillbaka till jobbet som vanligt, även glida fram på gatorna till sommaren hehehhe..Känner mej så flummig men va gör det?

Nu ska jag ta mej in till köket och spana på vad ja ska laga  för krubb.. Lika bra att förebygga hungern, inte sant? Nån gång blir man ju alltid sugen på nått gott :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0