dona

Tjenare!
Hur står det till i lyorna? Här är det great :) Full rulle hela tiden, ingen ro och ingen vila.. precis som det ska vara.
Idag har jag möblerat om lite i Lokes rum, även försökt planera hur det ska se ut då det blir en liten säng där inne samt en liten garderob som är anpassad efter lillen :) Vet att han inte är så gammal än men skönt att få iordning så han kan va där inne o leka. Mycket man vill göra. Skulle även vilja ha ett litet lektält där han kan ha sina gosar, leksaker i här i vardagsrummet hehe just nu har han sin lilla hörna med grejer men det ser mer eller mindre ut som ett minfält :)
 
Vad händer i valborg? Jag och Loke ska nog åka ut till ön för att umgås med familjen Addams och grilla. Känns som det var längesen jag var där ute, kanske förra veckan haha! Ja och det är länge för mig som är van att umgås och göra galna saker ihop med familjen. <3 Ska nog va lite sneaky o ta med en kasse med tvätt ut haha, gick ner igår och såg att det var upptaget ett bra tag fram över, inte lätt att tvätta ensam med lilleman även om man gjort det en gång förut. Pass på :)
 
Det har sina fördelar och nackdelar med att bo i lägenhet, just nu nackdel. Grannen ovanför vet ja inte vad de gör... men det smäller nått enormt, antingen sätter de ihop en möbel eller lägger golv. Hur kul är det från en skala mellan 1-10 när man nyligen lagt lillen för att vila i sin säng... pust säger ja bara!
 
Nähe lite chilledill nu då, gubben är iväg på AW så ja o bus ska mysa lite ikväll <3 Just d, ska förbereda lite inför övernattningen fre-lör.. Knut och systeryster kommer o ska nana över. Lite systermys skadar ju aldrig.. Prata, äta gott, låta grabbarna leka, lekparken m.m. ahhh ser fram emot vår dag.
 
Puss på er! Hoppas du har det toppen!?

tjollahopp

glömmer av mig ibland att skriva :(
Well vad har hänt sen sist? Kan väl lugnt säga att jag har en väldigt aktiv liten krabat här hemma som växer så det knakar, det händer ständigt nya saker här :) 8 månader har gått fort! Han kryper som aldrig förr och har nu oxå börjat klättra på och över en massa saker.. Ställer sig och tar tag i saker om man är beredd bakom honom.. Himla "pratande" är det me. Alldeles galen men underbar!
 
Oh nästa vecka ringer min chef gällande min nya tjänst, jag har verkligen ingen aning vart jag hamnar förnågonstans. Men har haft kollegor som slitit om mig, de vill ha mig på två olika fritids haha de vill ha nån med ordning och reda och någon som är utbildad. jodå, jobbigt läge! kan vara skönt med lite omväxling att hamna på lilla fritids som vu brukar säga F-3 skulle jag då ha hand om, som det ser ut nu.. annars är min trygghet borta på 4-6 elle vad det nu blir, de har gjort om mycket under sommaren. Förmiddagarna är ju meningen att ja ska va i klass eller nått, inte fått reda på det heller så det ska ju bli intressant, kanske blir värsta utmaningen!? Gäller att ställa sig in på vad som nu. Men det ska ialalfall bli härligt att börja jobba samtidigt som jag kommer sakna "ledigheten". Alltså ledighet har det ju inte vatt, snarare jobb 24/7 men på att annat sätt.
 
När gubben kommer hem ska ja sticka till Loket o träna lite. Skööönt! o blir vädret bra imorgon fm drar ja troligtvis till CWC på saltö med en kollega :) kommer nog säcka ihop hihihihi men men lätt värt d.
 
ha en trevlig fredag <3 pussa
 

myskväll med lillen

Myskväll med Loke medans den stora hanen här i lyan är iväg på möte... Vet inte när han kommer hem men sist va d sent... say no more. La honom precis för att han skulle vila o han sov.. nån min senare kommer ja in o då ligger han klarvaken o bara skrattar... Tokelok! Nu efter andra försöket verkar d gått bättre :) Charmknutte!
 
Sitter nu med en stor kopp kaffe o bara njuter i soffan av lugnet :) Tror jag valt va ja ska ha på mig imorgon på kalaset. Busen ska ha sina nya mjukisar, grå farfarsbody o sina goa slapebyxor :) mys! O ja ska matcha honom med min nya gråa tröja o jeans till d. sorry för min nyduschade look o stöket, bjuder på den. mohaha.. Damn! Nu när ja ser bilden så borde jag helt klart göra nått med att igen, inte sant!? Kanske ljusa upp d inom kort igen. hmm ska fundera på saken... Gillar ju förändringar :)
 
 
 
 
Vad händer en lördagkväll gott folk?
well, ja ska ju då dregla till lite gladiatorer, mumma! Kött i rörelse :) jag vet, jag är sjuk :)
Nähe skepp o hoj på er darlings. Pussa
 

Träffen...

Japp idag blev träffen av mellan alla små kidsen. Pappas kusiner har kommit till stan med sina småttingar och den ena lilla bönan fyllde 1 år igår :) så idag blev det Lokes första kalas haha han va så trött efter så han toksomnade i bilen påväg hem :) sötnos. Visade sig att.  Alla barn hade däckat nästan direkt efter haha så är d när man röjer runt. 
 
 
Efter kalaset blev d även en sväng på stan. Skulle köpa nya toffsar, de är liksom bara helt väck här hemma. Rundan på stan resulterade istället med en tröja till mig och en till Loke o en liten present till Knuten som ska ha kalas nu på söndag.  :) 
 
Har precis fällt en envis liten sötnos som vägrat sova haha övertrött men efter ett par svängar ut i hallen o tbx somnade han tillslut i famnen. Så nu ligger ja hör i sängen o pustar ut efter en fullspäckad dag. Imorgon lutar d åt träning o sen ta dagen som den kommer. Kanon. Hur har er dag vatt?
 
Inte blivit lurade idag va?! Jag har klarat mig :) Nähe vila en stund innan d är fullt ös igen puss o kram

RSS 2.0