Vart är solen nu då?

Vart tusan är vårsolen då?? Nu när man som mest behöver den, mycket märkligt att man inte kan få allt här i världen... Skulle vatt så skönt att få gå en långpromenix eller bara en lagom lång promenix och ha med sig lite fika. Sätta sig bland ett par klippor och njuta lite. Känna när solen steker gott i ansiktet,nästan som man får lite sommarkänsla i sig. Dumma sol fy på den, så tråk att den gömmer sej bakom molnen och irriterar upp mej hehe.
Får hoppas på att solen kommer fram till helgen, det skulle vatt helt underbart.. längtar som tusan till helgen alltså.. nedräkningen har börjar, 2 dagar kvar...

Vet ni vad jag blev sugen på nu helt plötsligt... att ta ett varmt och skönt skumbad.. hmm vilket jag inte kan! Hade ju ett badkar innan de gjorde iordning mitt lilla dass. Hur skönt som helst hade jag det då, tända ljus runt badkarskanten och skummet som man kunde gömma sej under :) mmm saknar! Och en galen katt som satt på dasslocket och spanade! tss love Alison <3 Istället får jag ställa mej där inne och ta en varm och skön dusch. Jag ska inte klaga, är hur nöjd som helst med skithuset...

Idag har det varit fullt ös på jobbet som vanligt, många underbara kids och inskolningen går hur bra som helst. Blev ingen utedag, tråk sol!!!!!! va ju blött precis överallt.. Ungarna va blöta upp till naveln kändes det som, för att de hade hittat den enda vattenpölen på hela gården.. :)  Underbart, många klädbyten blev det på de små liven.. men men.. huvudsaken är att de har skoj.. plask plask..

Ikväll ska ja eventuellt följa med och kolla på hockey när KHK möter Troja :) kan gå precis hur som helst, hade ju vatt skönt med någon poäng iaf. Man får se det från den ljusa sidan även om det inte skulle gå bra.. hehe får hoppas de gjorde sitt bästa. :) Ska minsann ta mej lite gotte där ute, unna mej det.. En kaffe är ett måste, annars jävlar kanske ja somnar hehe :)

Imorgon är det sovmorris för mej, börjar inte förrän kl 9.. sweet! men kommer nog vakna tidigt ändå, men det gör inget för då kollar ja på nyhetsmorgon och tar mej lite frulle :) Nu ska jag ta en powernap..

                                                             over and out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0