En helt ok dag...

Ser fram emot helgen, känns som ja säger det jämt men så är det när man jobbar fullt mån-fre, man uppskattar helgen så enormt! I helgen ska vi ut till ungskär för att försöka ta det lugnt. Jag och siss ska måla Månsson/Nordströms stuga, så det blir målakläder och håret i en knut, allt på för att se cool ut ;) hehhe Alltid kul att kunna hjälpa till.

Idag hade jag mitt sista utvecklingssamtal och det flöt på som vanligt, ohh nu kan ja börja andas! bara ett inskolningssamtal kvar och det är inte förrän i maj.. ohhh en sten som lättade..

Va på citygross tillsammans med Stoffe, Ida och Martin, alltså jössös säger ja bara.. på brödavdelningen stog det en kartongstarty av en gubbe som gjorde reklam för ett bröd.. där var också en penna.. farligt säger ja bara.. men roligt. Stoffe och Martin fick en idé. Hmm ja vi ritar en liten pillesnopp på gubben, som vilka fjortisar som helst gick de oskyldigt där ifrån och fnissade.. Ida och jag undrade va tusan det va frågan om, titta efter fick vi som svar.. Ok.. Ida och jag gick förbi o slängde ett getöga.. Idas ögon blev dubbelt så stora.. vi gick bakom ett par hyllor och då fnissade vi till lite.. Samtidigt som jag tänkte, va tusan tänk alla barn som går förbi där :) *fnissar* en liten rolig sak så i vardagen :) Det roligaste idag, helt klart.

Ska snart ta och krypa ner och sova. Har stängning i morron, vilket innebär 9-17.30. På fredag kanske jag ska lämna blod me, mitt blod som passar de flesta ;) Så är det nått finns jag alltid nära :) hehehe

Måste bara säga en sak till innan jag försöker avrunda.. hehe på utlykten med ungarna upptäckte vi att gräset va grönare, knopparna hade blivit betydlige mycket större, tusselago hade kommit fram, vitsipporna och blåsipporna.. Heja fyfan va vår det har blivit! Pollen flyger hej vilt runt om oss :) En av ungarna skrek - Emma kom och titta, det är någon som har bajsat här och det är alldeles nybajsat.. hmm ok.. tack för intresset barn.. Det va minsann inget litet lass, en häst..  aja what ever.. fick mej ett gott skratt.. Tycker denna dagen har vatt helt ok.

Ser fram emot lugnet nu i helgen..mmm! Men nu lutar det mot sängen här hemma :) Känslan då man kryper ner i sängen då man är så trött så man nästan faller ihop.. den känslan då kroppen är hur trött som helst.. mmm.. avslappnad som en kokt spagetthi! Den svala sängen, mitt fluffiga täcke, mina kuddar.. Att det alltid kan va lika skönt att gå o lägga sej.. dvs om man inte har allt för mycket i huve.. hehe nää nu ska ja inte börja va så djup igen hehe.  Hade kunnat skriva hur mycket som helst ...

God natt alla mina änglar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0