Rycker i godisnerven...

Tudeluu

jössös va tlött ja va i morse, jobbigt att gå upp alltså... Fullt ös på jobbet från morgon till kl 13.00. Nu ligger jag på soffan och tar igen mej. Skulle kunna somna vilken minut som helst, tror minsann att jag ska ta mej en powernap :) Inskolningen av den nya tösen gick hur bra som helst, underbart. Hade ju lönesamtal idag me, blir några ören mer hehe eller nått.

Nu när jag ligger här och vilar upp mej i soffan, känner jag hur godisnerven börjar rycka... riktigt sugen på choklad, herre gud.. Undra om det hjälper att jag blundar o drömmer mej bort.. kanske, kan ju alltid testa. :) Jag ska ju försöka vara duktig nu.. träna o äta mindre onyttigt. :) Änsålänge har det gått bra... 

Ett intressant citat som jag läste inne på jobbets toalett va: Att skapa en rök-ruta i en resturang är samma sak som att skapa en kiss-ruta i en bassäng.. Klokt sagt av den som kom på det.. true so true!!

  
visst tusan är det inte lite utan att man blir sugen på nått gotte???


Nu har jag bestämt mig vad jag ska göra för gotte när jag fyller år.. :) jag vet att det är över 1 månad dit.. men gäller att planera.. kolla in detta...Halloncheesecake med browniebotten :) smaskens!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0