Denna helg alltså

Lördagen började ju fint med en gofika efter att jag satt på vinterdäcken.. Sweet! Mysigt värre. Körde sedan bort till skyttet för att packa, allt kom med.. lövly! Va och lämnade min lilla bil ute på ön, palla ha bilen i stan, då jag inte har nån uppsikt över den.. bättre att ha den hemma hos familjen Addams <3 Kl 14.00 gick bussen till Kinna. En dryg resa för mej som va ensam "gammal" i bussen.. Det va liksom musik på som gällde, palla höra en massa fjortis skvaller osv.. Kom upp till Kinna sent, så för min del va det en dusch och mjukiskläder o sen sussa som gällde.. Pensionärsvarning.. men va faktiskt riktigt trött.
 
Idag va det då tävling, det gick ju skit. Kan verkligen inte förstå, tycker jag gjorde det bästa o kämpade som fan.. men det räckte inte hela vägen idag.. typiskt! Tror ni jag blev galet förbannad?! Japp!! Ville knappt prata med folk efter mina skjutnignar va klara.. Så när jag alltid, går det dåligt så är det antingen en kram eller back off som gäller. Det va ju inte varmt i hallen ens.. alltså jag skojar verkligen inte.. Jag satt med tjockjacka och vantarna på fötterna, man tar det man har! Så här kan det se ut när jag vart i farten i skyttehallen..
'
 
 
 
 
Kan säga att det va galet skönt att komma hem till mitt Vinterland.. amen herre jävlar va snö det kommit!!! Uppe i Kinna va det bara frost o här värsta vargavintern.. :) Fick en trevlig promenad i snöstormen till färjan.. sista färjan ut till ön, slippa gå upp 04.30 för att sedan traska i snöstorm hem till päronen för att sen köra till skolan.. ahh ni förstår va?!
 
Ni som vet hur jag är, sprallig o allt.. vad tror ni jag kommer göra tillsammans med barnen i morgon?! MMmmmhm, åka pulska som heter duga.. wiiiii armarna upp o så skriker vi nä vi åker ner för minibacken.. Ungarna viker sej varje gång då man åker med dom :) E man cool eller e man cool. Tydligen har det snöat hela dagen idag o ska göra imorgon me... känner bara på mej att ja kommer få gå upp tidigt och skotta ut mej, borsta bort snö osv.. Tur ja vaknar tidigt så ja hinner med detta :) Om ja vaknat på rätt sida passar jag på att skotta en farmors lilla väg innan jag åker.. mmm snäll jag är..
 
Hur har din helg vart? Bra hoppas jag? Nu har vi en ny vecka framför oss.. bara att ösa! hej o hååå.. Här kommer en liten Advents hälsning från fröken Månsson <3
 
 
 
Varma goa kramar och pussar från lilla mej <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0