Hjälpreda

Igår åkte jag ut till Aspö för att hälsa på mina favoriter och hjälpa dem med lite grejer.. Blev även till att ta ett kvällsdopp me Ida, Martin och Nisse.. Härligt, låg i ganska länge :) Väl hemma blev det kaffelaffe och varmamackor, smarre!

Japp har jobbat lite som hjälpreda hemma hos Ida o Martin :) Idag vaknade vi allihop ganska tidigt,solen stekte och allt va helt underbart :) Alltså på Ida o Martins tomt är det en "rondell" mitt på gräsmattan... hmm En rondell med 2 m högt ogräs i! Kan ni fatta hur högt det är :) Så Ida och jag gick lös på den satans rondellen.. Kändes som man satt i orkanen Gudrun!!! Ogräs flög hit och dit o de 2 m höga ogräsen anföll heheh måste sett sjukt roligt ut :) Svettigt va det iallafall och det blev en del lass att slänga med skottkärran... Det roliga va mitt bland all ogräs... i mitten va det en stor kruka med en plantering i hahah! Det va likom som en överaskning när man kom till mitten av rondellen :) :) Nästa gång vi ska gå lös på rondellen ska vi vända jorden och lägga över en duk, stenar och sand o sen plantera lite snygga saker, inte ogräs dock! Hoppas de håller iordning i rondellen framöver hehe. Efter rondellen tog vi en liten paus i skuggan innan vi gick lös på alla buskar och nässlor som skulle bort.. Herre gud man skulle kunna tro de bor på en stor herrgård! :) Alltid nått att göra när man kommer ut o ska hälsa på, underbart!

Vid 12.00 tog vi färjan in till stan, lämnade min bil hemma på Alamedan... Körde sedan ut till Grebbegården eller va tusan det nu heter och lämnade av Ida och Martin som skulle åka ut till Ungskär. Så nu kommer jag vara husvakt tills på fredag, mmmm :) Undra om ja ska gå lös på buskarna som ja aldrig avslutade :) Överaskning :)

Nu sitter ja hemma i lyan och rullar rummarna, lagom road faktiskt... NOT.. Alla jobbar eller är iväg på sitt håll.. Så ja funderar duktigt på att dra ner och träna ett par timmar.. denna gången tar ja nog hojen :) Skönt.. Undra vad som händer i dagarna framöver?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0