Romantisk middag med Martina

Vilken mysig kväll det blev :)

Mötte upp Martina efter hon jobbat klart och så promenixade vi till en Thai Resturang! Hur mysigt va inte det på en skala mellan 1-10? mmm sjukt mysigt.. Blev varmt välkomnade och de som jobbade där va hur trevliga som helst.. Man får en speciell känsla när man går ut och äter.. Det är liksom inte varje dag man går ut och unnar sej nått smarrigt.. Det fick bli räkspett med grillade grönsaker osv, ris och jordnötssås och nån thailändsk juice :) Förstår ni hur mätt man blev eller?! När vi väl lyckats käka upp all käk satt vi i tittade ut genom fönstret och kontaterade ganska snabbt att det finns väldigt mysko folk i denna staun, tänker inte säga mer. hehe! Med lite duggren ute, satt vi där inne och mös innan det va dax för oss att tassa ut i det blöta vädret :)

Köpte även med mej lite godis hem, man vet ju aldrig när man blir sugen på gotte, då är det bra att ha hemma.. men änsålänge har ja inte öppnnat påsen... bara tjuvkikat på den lite :) 

Här ser man den smarriga juicen och den goda mauten.. Älskar även mina ljus som lyser så mysigt.. Önskar man kunde ta kort på alla.. Hmm alla som känner mej vet att ja tycker om att ha lite mysbelysning.. Idag har ja 8 ljus tända.. Nu tänker ni säkert.. Amen herre gud blir det inte varmt?? hmm svar på den frågan: Nje, för ja e inte så varm av mej.. sen har ja även en ruta öppen, men funderar på att stänga den :) Hör dunka dunkat från "Sailet!"...
Nähe nu blir det benen på bordet, flufftäcket i högsta hugg och bara inta "soffstilen" :) SLAPPE :)   


 

Lev! Njut! Lycka :) Bara till att göra det som stenarna säger hehe!!


Kommentarer
Postat av: Martina

Gottigt! Vilken mysig kväll vi hade. Vi kan lyxa till det ;)

2011-08-12 @ 07:35:14
URL: http://martinaostsjo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0