Underbar helg

Helgen har varit alldeles supergo... Värme så det räcker och blir över...

Igår va det ju aspödagen och då va det supervarmt och fullt ös i hamnen. Efter all stress igår hann jag till och me bada en snabbis. Sola fick jag dock göra idag :) sweet!! vaknade kl 05.00 men försökte somna om igen eftersom det inte va nån annan vaken här hemma. kl 8 blev jag upp och käkade frulle tillsammans med familjen addams. vid 9.00 va både siss och jag nere vid hajan och badade..där låg vi nog till iallafall 12 kanske.. underbart.. Så nja ahh lite brun har jag nog blitt idag.. känns iallafall :) efter middagen gick jag ut i det underbara vädret igen för att plocka en massa körsbär/bigaråer eller va fan det nu heter.. massor, massor säger ja bara!! Det spelade ju tusan ingen roll hur möe ja plockade, för det synts knappt att ja hade vatt där o pallat. :) Tänkte att vi kunde göra saft eller nått i den stilen av det ja plockade. Ikväll ska jag åka in till stan igen, suck va helgen har gått galet snabbt :(

Imorgon blir det jobb jobb jobb.. Kan inte ungarna vara hemma!? det är ju trots allt sommar och semestrar.. men men.. om det blir fint väder i morgon me blir det till att plocka fram vattenspridaren som ungarna kan springa o löka sej lite. :) Tror det kommer bli en låååååång vecka att se fram emot.. visst att ja sett till att få många öppningar, men jeees.. typ 11 ungar hela veckan.. ingen kock :S nu tänker ni shit hur ska ungarna överleva?! hehe jo jag får ställa mej o fixa detta, bra va? hehe kan bli mycket spännande :)

Ohh för tusan nu va ja nära på att glömma en viktig sak hehe! badade åter igen med badklubben idag.. HAHA! Eller som pappa säger: "De nigande ankorna!" Det är ju nästan så att de niger när de ska doppa sej från stegen hehe så han är inte helt ute o cyklar :) Jag hoppade ju givetvis från bryggan så att folk började glo, men va tusan.. palla plåga sej själv genom att niga försiktigt, för att sedan säga huuu burr ohhhhh! Och JA de hade med sej sina snablar hehehehe. Alltså nångång måste ja ta kort på detta, helt klart!

Nu ska ja ta mej lite kaffelaffe och sedan packa alla mina saker o lägga ut de i bilen, så att jag inte glömmer det när ja ska åka home. Hoppas ni allihop har haft en ok helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0