Dagarna kommer och dagarna går..

Ett par dagar sen ja skrev nu i min kära blogg.. kan ju säga att det inte hänt speciellt mycket.. jobb jobb jobb... Känns så konstigt när alla går på semester nu och där står jag kvar o sliter in i det sista.. kommer kännas så konstigt att inte komma tillbaka efter v 30.. tusan! Kommer gå på timmar efter det, call me if you need me typ.. det skulle vatt fint att få komma tillbaka o sprida ännu mer glädje o kanske lite mer sprallighet hehe! :)

Idag slutade ja sent igen, sjukt tråkigt att jobba två sena dagar, men what ever, slutar ju tidigt i morgon och det tackar ja för. Så om det är fint väder i morgon ska ja tusan slänga mej i havet det första ja gör när ja slutar. På kvällen kanske det blir gymmet, va ju galet längesen ja tränade nu... skärpning!

När ja slutade jobba idag kl:17.00 plockade ja upp Ida och Martin och drog till Saltö för att svalka oss. Jag och Martin stog på varsin sida av Ida när hon skulle kliva ner från stegen mohaha. Då tittade ja på Martin, nickade lite och gjorde kanonkulan Plask! Ida stog mer eller mindre som en fågelholk... jag klev upp... Och i samma veva som ja kommit upp gick Ida ner på stegen igen.. Då plumsade Martin i och även denna gången stog hon som en holk. Hon gick så sakta i hehe, värre än vilken tant som helst :) men till slut så doppade hon sej. well done siss!

På lördag är det Aspödagen, då blir det typ mycket att göra :) Det är typ som en mini marknad, mat, barnaktiviteter, uppvisningar, aspörunt (springer 1 mil eller halva ). Hoppas på att man får en chans att plumsa i havet, det är ju ett måste! :) På söndag blir det till att hålla till på ön och dona.. sen får man se på kvällen... Har ju fortfarande våra släktingar från uppsala på ön.

Nu ska ja ta och förbereda lite saker till i morgon.. Over and out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0