Äntligen helg

Igår hade vi ju tjejmiddag och det va hur trevligt som helst, va hemma i rimlig tid.. typ kl 23.00. Väl hemma kunde ja minsann inte sova. Låg där i sängen och tittade upp i taket o tänkte en massa.. ja säg va ja inte tänker på för tillfället... allt och ingenting. Just nu har ja nog kommit in i en period då allt är segt.. Känner för tillfället att ja hade velat ha lite mer spänning och skoj om dagarna. Känner att ja har en massa "måsten" innan ja kan koppla av eller roa mej osv. Jobb, träning och städ o grejs i lyan.. Hemma är det alltid nått som behövs göras för att man ska kunna ta in folk i lyan, det kan ju inte se ut som ett bombnedslag.. aja.. lite segt är det allt... känns som ja bara gnäller hela tiden, men ibland måste man få göra det oxå.

Förutom alla "måsten" har livet även sina ljusa sidor.. eller hur?! 
Idag fick jag reda på att släkten från uppsala hade våldgästat ön, trevligt, här ska de nog stanna nån vecka eller två... va vet ja. De har tatt med sej sin stora husbil, mys! Snacka om semester... Så ikväll har vi faktiskt grillat och snackat en massa, trevligt.. vet inte när ja såg dem sist, va nog nått årsedan.. förra gången de va nere hade ja fullt upp i staun så då hann ja inte träffa dom. 

Idag har ja även vatt på stranden med min kära syster yster. Massa sol och bad.. det va så skönt i vattnet, ja kunde verkligen ligga i vattnet utan att känna den där bitande känslan av kylan.. svalkande, riktigt uppfriskande.. till och med farmor och Krister badade. Nice! 

Imorse när ja vaknade som ett vrak tittade ja ut genom rutan och konstaterade att det va galet kvavt ute.. men det hindrade inte mej för att gå en runda på ca 1 timme. Med lite musik i öronen kan man gå en bra stund, skönt att lufsa omkring när man är en aning rastlös & slut i huve... Imorgon misstänker ja att jag kommer att vakna tidigt, då får ja se om ja tar mej en liten runda innan ja käkar frulle med familjen Addams. Tydligen ska det bli regn o åska nu i natt och imorgon, hoppas dock inte att på att det blir mitt på dagen.. för min plan va nämligen att ja skulle passa på att steka och njuta lite av ledigheten. Håller tummarna på fint väder..

Nu är klockan snart redan halv 9 på kvällen... tiden går så snabbt.. hinner inte alltid me... suck! Nu ska ja nog sätta mej i soffan och snacka lite med dadi... blir nog läggdax tidigt för min del, hoppas på att man lyckas somna snabbt. Hoppas ni haft en bra dag...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0