några dagar ledigt.

Var i skolan i måndags och nur är jag ledig till och med till torsdag sen är det skola igen på fredag. Då har vi nog bara en föreläsning, sen ska emma och jag sätta och påbörja C-uppsatsen. :) kommer bli skojsigt.

Har varit superförkyld nu nårra dagar och det är inte så himla skojsigt kanske, har inte sovit riktigt.. Som i natt har jag legat som en fällekniv och frusit  till och från.. Gick upp lite innan 9 tillsammans med martin, han skulle till malmö och jag skulle dona med en massa tvätt. :)

Innan tvättandet gick syrran och jag på staun, man hittar alltid nått. Hmm siss hittade en jävla massa träningskläder så nu kommer hon gå omkring som en liten hurt-bulle i de nya kläderna. Tydligen ska vi gå ute på Rosenholm medan killarna kollar på hockey. :) hmm alltid trevligt med lite träning.. annars blir man väl en liten köttbulle eller nått och det vill man ju inte..

Måste träna skytte nu me i veckan, har tävling på lördag! hmm känns som om man vill hinna med allt. Skolan, umgås med alla, tävla, träna... hmm men svårt att dela på sig alla gånger. Nähe nu ska jag springa ner igen och kolla in tvätten.

                                                              Over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0