Så trött....

Ohhhhh tuppjuck de lux!
Vaknade kl 04.00 inatt och kunde bannemej inte somna om! En fluga hade tagit sig in inatt eftersom fönstret var lite på glänt,  det var ljust i sovrummet trots ja dratt ner persiennerna , tittade på tfn, och funderingar kring allt.. precis allting. Hur svårt ska det va att somna om då? Gaaaah! Låg och försökte en stund till, men kl 05.00 pallade jag inte mer alla irritationsmoment så då klev jag upp. Duschade, lockade håret, plockade fram allt som skulle med till jobbet osv sen satte ja igång tv:n. Känner på mig att det kommer bli en låååååång dag. Redan helt slut, svårt att andas me.. men hej o hå... ska nog överleva dagen.. Hur har din morgon börjat? 
Känns som det är galet mycket denna veckan me, sista skolveckan och mycket som ska göras. Oftast borde man kunna varva ner men icke :) Alltså att börja en vecka såhär är ju lite tradigt måste ja säga, hoppas på bättre sömn o att alla tankar och funderingar reder sej. 
 
Va och shoppade med mami igår :) Blev lite iallafall, men får se.. Ibland har man lite beslutsångest. Men nu till sommaren är det dop, bröllop och en massa kalas. Massa trevligheter med andra ord :) Följde sedan med en stund ut till ön. Det blev plock på flygfältet bland potatis, rabarberna, fikonen och krusbären :) Blev så glad av att se hur plommonträden me börjar arta sig. Tänk va mycket gotte man kan göra alltså. mmm just love it! Fick mig ett gott skratt när mamma drog igång trimmern för att få ner det höga gräset runt kanterna på tomten m.m. Tänk er en fjortis som ska starta upp sin moppe och ska impa på någon brud... första växeln och står och gasar med fullrulle, lät helt sjukt! Det finns liksom inga mellanlänge utan all in från början! Sa till henne att hon får lugna sig med den dära, då pekade hon på den och sa att det var den! Moahahahha! Say no more! 
 
Nähe nu ska ja snart dra. Hoppas din måndag blir toppen <3 Massa värme och kärlek <3 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0