"chillknäpp" helg

"Chillknäpp" lördag! Den va ganska städad men knäpp på samma gång hehe...

haha japp igår blev det utgång med Martina och Malin :) Men innan det va dax för utgång hann jag med följande innan; träning och laga mat till mina vänner som skulle komma på förfest. Till mat blev det kyckling och sallad, jordgubbar, äpple, avocado, dressing, tomat m.m. en salig blandning blev det tillsammans med lite gott att dricka. Shit va gott det va, det gjorde vi bra Martina ;) Givetvis lite andra onyttigheter efter maten ;) Det blev en ganska chill förfest med lite spelade lite spel och lite musik.. trevligt minsann!



Utgången va riktigt rolig tillsammans med tjejerna, träffade massa folk som man inte sett på länge. Men ska erkänna att ja inte vart ute sen nyår :) Det har sina förklaringar me.. vart fullt ös med grejer... Det roliga va att vänner från Norge hade åkt ner för att ha sin semester här nere i kalle K. Sweet! När klockan började närma sig stängning va det planering av efterfest, men kan väl såhär i efterhand säga att den där efterfesten inte va något vidare.. nää! haha! Folk som gör narr av varandra är ju en klassiker... :) Ok lite skratt kanske delades ut ändå :)

Såhär dagen efter känns det lugnt, inte bakfull utan mest trött, hehe som om ja inte vart trött innan :) Men så är det iallafall. Kom väl hem vid strax efter 04.15 eller nått i den stilen... det började iallafall bli ljust ute. Sov till 09.00 o då traskade jag upp och tog färjan ut till ön vid 09.30. På ön blev det chill, mys, kolla på fotboll o promenad tillsammans med farmor, mami och Agge :) 19.00 då åkte jag hem, då va man tröttare än tröttast, halvsov på färjan hem ;)

Ohh kan faktiskt säga att efter en dusch, mjukiskläder o fotbolls EM (Danmark-Tyskland) på är jag nöjd med denna helgen. :) Japp tro det eller ej, har faktiskt lite träningsvärk i benen efter all hålligång under gårdagen :) Men i armar och rygg skyller ja på gymmet för det va nämligen de muskelgrupperna ja tränade då :) Sweet!

Nu ska ja bara chilledilla här.. Imorgon är det jobb.. hmm min lediga dag täcker jag upp för en kollega, världens snällaste kollega är jag ;) Har dock sovmorgon o har stängning, ska ja nog kunna överleva :) På tisdag gäller det, då är det sjukan som gäller.. bläk.. men får va ledig hela dagen *fniss*. Thanks!

Hoppas er helg har varit kanon!? Många pussar o kramar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0