Nu är det fredagsmys

Äntligen fredag!
 
dagen inleddes med besök hemma hos systeryster och Aggebagge <3 Där blev det kaffelaffe och mys :) När vi druckit upp kaffe kom mormor (mami) på besök, så då va det tjejträff :) Vi brudar stack sedan ner till mormor o morfar för att se hur de hade det. Morfar mådde bra efter operationen, vi kom fram till att han är precis som mej, va då ta det lugnt!? hehe då va han bland hallonbuskarna och rotade hehe.. älskade offa <3 Hemma hos dom blev vi bjudna på kaffe/te och mormors nybakade bröd. Mycket smaskigt! Thanks <3
 
På jobbet va det cool-lugnt.. helt underbart har det varit. Slutade tidigare än väntat, inte helt fel på en fredag! Det drygaste idag va nog när en säkring höll på att dumma sej ett par gånger.. typ innan vi skulle käka mellanmålet och hela eftermiddagen.. så störigt..  men det löste vi snabbt genom att gå ner i källaren o fixa till det.. trodde vi..va fan, den gick hela tiden och ändå hade vi inga grejer på som kunde orsaka det.. så vi ringde ut en  "tjomme" som fick komma och fixa till det..  O bara för att jag fick sluta en timme tidigare för en gång skulle skulle det givetvis börja regna när ja skulle cykla hem.. men va gjorde det.. I huvet spelades bara "Nu är det fredagsmys..." medan ja cyklade i regnet och va tusan gjorde det om ja blev lite blöt!? absolut ingenting!
 
idag fick jag även hem min one piece! Pappa skrattade åt mej och bar mej i hans famn och sa: "Emma, nu är det du o Agnes som har sparkdräkter", det klär er! hehehe Tack papi! Måste bara säga att den va riktigt gosig! mmm så nu känner man sej som en liten krambjörn, som har "gällevarehäng" ;) hahahaha sjukt mys! tror ni ja kommer leva i denna gosiga då?! mm att ja kommer göra :) gosvänglig som tusan :)
 
 
 
 
Nu skall ja umgås lite med mami, papi, siss och agge <3 myskväll! Hoppas ni får en trevlig fredag <3 Massa pussar o kramar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0