skolavslutning

Lite förvirrat på morgonen kanske?! Kollade i min kalender här om dagen och då stog det att ja skulle börjat 12.00 idag, men igår när ja tittade på jobbschemat o innan ja gick hem stog det 8.15.. o givetvis litade jag på jobbschemat hehe men... En kollega hade skrivit fel, meningen va att ja skulle kommit 12.00.. tänk va möe de fick nytta av mej på morgonen då :) Tog med mej mina stora förkolebarn ut för att hjälpa skolbarnen att pynta. *fniss*!

Idag va det sommaravslutning... Vilken mysig dag! Inga måsten utan det har verkligen varit en lugn och skön dag tillsammans med ungarna, personalen och föräldrarna. På förmiddagen blev det mest pyntining på skolgården och lite städ...Blev ju mysepys.. Lite mysigt och "eget" att ha det på sin skolgård! Ballonger blåstes upp, björk hängdes upp lite överallt, filtat och bänkar asades fram till "publiken". Satt verkligen o njöt då barnen stog där framme och sjöng, så duktiga så det inte va sant. Så vackert! <3 Diplom, utmärkelse, blommor och presenter delades ut under skolavslutningen. Jag fick ett fint paket av föräldrarna, tack! Kul att få lite efter en tuff termin tillsammans med huliganerna <3 Så kul att se att det va så många som dök upp på en skolavslutning, mysigt!  När tal och allt va avslutat bjöd vi på kaffe och tårta.. smaskens! :)
 


Har för mej att det blev uppåt 10 st tårtor.. Tårtorna va minsann omtyckta, folk tog till o me om ;) Mumsfilibabba ;)

  

En del av pyntandet och det fina paketet från föräldrarna <3

När ja kom hem till mina päron efter jobbet såg jag min bettan på tomten, ohhh som ja saknat min lilla bil ;) men nu är hon bra igen.. skönt! Tog faktiskt hem henne till stan ikväll.. :) Innan jag åkte in till stan följde jag med min underbara pappa ut på havet.. yeah, andra gången denna veckan ja får följa me.. va bra påpälsad för att inte frysa.. Hellre se ut som en onion istället för att frysa. Kan säga att det faktiskt va en hoppig och uppfriskande resa med tanke på att det va lite småvågor mohahaha! Men va gör det!? kvalitetstid med världens bästa pappa :)

Imorgon vet jag garranterat att ja ska ha sovmorgon, sweet. Då är det verkligen 12.00 jag börjar.. skönt med lite sovmorgon. Efter jobbet imorgon skall ja träffa mina ladies o chilledilla innan Carro åker iväg ett par veckor. Laga lite krubb o bara umgås.. inte helt fel en fredag.. Fredagsmys!
Hoppas er dag har varit helt fantastisk, precis som min! <3 Puss o kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0