Långpromenad

Ahh när ja kom in till stan efter jobbet drog jag igång en maskin tvätt.. och sen? Min goa Martina hörde av sej o frågade om vi inte kunde gå en runda.. ja tack!Drog igång en maskin tvätt innan ja drog iväg på promenaden. Det blev en långpromenad på 1,5 mil. hehe från stan till Västramark o gick en slinga där och sedan hem.. :) Helt underbart! Så skönt, va så passande med en promenad, välbehövlig.. bara få kackla av sej hehe tror minsann inte vi va tysta i en minut under hela promenaden ;) Vi kom fram till så möe vi skulle göra *fniss* sweet!



Nyduschad o redo för att krypa ner i sängen strax, ska bara klämma i mej lite maut, bättre sent än aldrig.. :) Ska bli galet skönt att krypa ner i sin egna säng, kommer troligen somna som en stock. Va ju trots allt nästan 1v sen ja sov i min säng :) Så är det när man ska va husvakt.. men nu säger ja bara home sweet home <3

Imorgon är det äntligen fredag, tusan så skönt! Är så taggad inför denna helgen alltså, kommer hända så möe :) Lör: "The studio" & Utekväll tillsammans med tjejerna. Sön: Chilledill och tjejkväll med bad och grill.. mmm Fullfart mot helgen! Hoppas ni har haft det gytte?!

Puss o Kramisar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0