Lite afterwork

Idag fick det bli lite afterwork tillsammans med alla kollegor på restaurang Toscana, shit va mysigt alltså. Vi blev totalt 10 pers som satt och hade supertrevligt i typ 2h, kändes dock som tiden gick hur snabbt som helst :) Våra chefer bjöd på maten, shit pommes va nice! Jag unnade mej en file Mignon... som innefattar oxfilé - och fläskfilémedaljonger med bearnaise och rödvinsås; serveras med klyftpotatis. Och till dricka fick bli miniralvatten, funkar minsann till allt.  mmm kan väl säga att ja blev supermätt! Till efterätt fick man 2 glasskulor (blåbär, vanilj och choklad) med chokladsås, ett körsbär och en jordgubbe. Hehe kanske mindre nyttigt.. men wtf! Man lever en gång så varför inte unna sej lite gott... Det va så mysigt att sitta inne på restaurangen och sedan titta ut lite då och då o se hur regnet piskade marken.. mm mysfaktor.. men efter regn kommer det solsken och även i lilla Kalle K stämde det bra... Solen sken så fint när man lagom skulle traska hemåt efter en fantastisk och rolig kväll med gänget. Och ja.. givetvis va det en person som började gagga om figurer och alla mäns små och taniga rumpor runt .. Jo den äldsta! hahaha! Vet inte hur många gånger ja kom på mej själv att sitta och fnissa o rentav asgarva åt vissa saker.. :) Så d ska va!

Just nu sitter jag mjukisarna i soffan och tittar på fotboll, medan en maskin tvätt gör sitt. Sweet måndag måste jag säga. Ligger och taggar inför imorgon då allvaret sätter in i ett par minuter.. ska ju göra den jävla gastroskopin, hoppas att det är över på ett par minuter. Skall plocka upp min kära mor runt 10.30 som ett moraliskt stöd, tack gode att mami kunde slita sej från jobbet.. palla gå dit själv, thanks mami... Efter att ha vart där ska ja minsann unna mej en stund på staun sen kanske hem och vila en runda.. beror på lite hur man mår och vad de kommer fram till.

Hoppas att er måndag har varit fantastisk, för det har min varit, kanon! Inte varje måndag man kan säga att det vart en toppendag hehe.. men som sagt, toppen! <3

Massa pussar o kramar


Kommentarer
Postat av: J

Toscana haha

mina föräldrar var där och firade 29 år som gifta..

så undrar vad som händer nästa år när det är 30? blir nog party.

Så jävla synd att det inte blev något på bastasjö! Hade vatt mys att ha dig där igen, gillade våra samtal osv..

PoK

2012-06-18 @ 23:47:18
Postat av: Anonym

Japp det va synd, blev lite eller hmm duktigt irriterad art hon kommer med det så sent. Men men. Haha ja om se firar 30 år som gifta går de minsann ha lite rajtantajtan :)

2012-06-19 @ 08:24:57
Postat av: Henke

Hoppas att de gått bra idag på undersökningen. Låter som det var mysigt på resturangen i varje fall.......

2012-06-19 @ 15:36:39
Postat av: Anonym

gjorde undersökningen idag, fyfan! vill ja aldrig göra om :( ahh det va supernice på resturangen ;) puss

2012-06-19 @ 19:21:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0