bye darling, hello my love...

Idag har det varit en brao dag :) Dagen inleddes med lite bus o lek o slutade med lite dramatik... 
 
När barnen och jag skulle gå ut på gården i förmiddags såg vi en liten fågel som kraschat in i fönstret, där låg den på marken o såg allmänt för förvirrad o skadad ut.. Jag som inte kan se djur eller människor lida, eller inte rycka in om det hänt nått fick ju panik.. slängde mej ner på knä för att kolla hur fågeln hade det.. Den levde! Kunde inte flyga i dåläget, man blev ju för tusan nästan tårögd :( Lilla fågel... Konstaterade att det va en liten kungsfågel, naaaw! Liten o hjälplös <3 Barnen sprang in och hämtade bröd till den lilla kraken, byggde ett vind och regnskydd..fin tanke av barnen, frågan är bara om den lilla överlever till imorgon, återstår att se.. naaw! Lilla fågel <3 Förutom den skadade fågeln har dagen sammanfattningsvis varit riktigt bra ;) 
 
Efter jobbet körde ja hem till päronen, inte en kotte hemma, gick då in till farmors.. där en del av familjen Addams (farmors lillebror med fru) satt o avnjöt en kaffe tillsammans med familjen Nordström ;) Gjorde de sällskap så klart, alltid trevligt att träffa släkten från Uppsala...
 
Bye bye min älskade lilla darling, hello my love... Imorgon ska jag på riktigt säga adjö till min älskade Bettan <3 Har nästan börjat få lite separationsångest hehe... Lite som att göra slut med världens mysigaste man. Men får se det positivt, en mycket charmig, snygg o levande bil <3 Uppfräschning <3 Så imorgon när ja slutar jobba ska ja in fort som bara den och hämta den nya läckerbiten. Imorgon är ja tusan sugen på att hinna med allt.. både hämta bil, skjuta o träna på loket.. men får se vad ja hinner med. ;)
 
hihi toknöjd av att kunna göra en "lilla my tofs"!
 
 
Hoppas din dag har varit fantastisk <3 Massa värme och kärlek från lilla Mej o Alice <3 Pussilipuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0