mysdag med mami på stan

Det va så mysigt att umgås med mami hela förmiddagen. Jag bjöd mami på frulle när hon kom till mej, riktigt mysigt! Gick sedan på stan i armkrok o shoppade o provade ut glajor. Gjorde synundersökning, vilket ledde till att det blev ett par glajor, behöver ha dom när jag är trött eller har ansträngt/koncentrerat mej mycket... :) Sexy värsta frökenglasögonen ;) Så dagens lilla köp blev glasögon och två tröjor. Här kommer lite bilder... Vad tycks om dagens kap?
 
 
  
 
Efter shoppingen cyklade mami och jag ner till färjan, satte oss nere på färjan... Varmt och gytt och lugnt.. det va bara jag, mami och en dam som satt nere i lugnet. ;) sweet! När vi väl va framme på ön cyklade jag inom familjen Nordström.. Där va det fullt hus.. Martins systrar :) De hade utedag o gjorde iordning på tomten.. så ja hjälpte dom med att räffsa undan en massa löv som låg utspridda på tomten. Blev bjuden på en "kabojsaresoppa" hehe som va duktigt kryddat med chili, jalapenos eller va tusan det hette.. men tokälskar kryddig mat så det slank ner.. Thanks! Mysigt att laga mat ute och hålla på att arbeta på tomten, nästan så man längtar till hus själv. :) Har även blivit en massa mysepys med Agnes <3 Lövly!
 
Imorgon är det kalas för farmor.. Världens bästa farmor <3 Då blir det middag o kalas o massa myse med familjen Addams <3 Hoppas din dag har varit kanon? Händer ikväll? Massa pussar o kramisar <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0