ett år äldre

Jodå i torsdags fyllde man år, även om man inte kunde känna av det speciellt mycket. Nästan en helt vanlig arbetsdag... hmm fick iallafall en massa gratulationer av ledningen, kollegorna och eleverna. Kolla bara in dessa underbara blommor jag fick.
 
 
Värmer ju ens hjärta av att få denna fina uppskattning <3 Fatta vilket fantastiskt jobb man har alltså! Även om det är tufft och motigt vissa dagar :) Vad hände mer på min födelsedag då? Jo, efter jobbet blev det en snabbis hemåm för att hämta upp syrran och Agnes presenter, så med andra ord blev det en liten tripp ut. Superglada <3 Agge fick en rosa resväska med vita prickar på, hon blev så nöjd hahah ville börja packa direkt med leksaker, sovsaker ahhh you know :) Syrran fick ett presentkort till frisören :) Pimp på G haha älskade syster, lätt värd allt här i världen. Jag fick en massa bra saker som är bra och ha i framtiden :)
 
Igår var det en "pain-in-the-ass-dag", elever som tjafsar och skriker åt varandra, inte på våra lektioner utan idrotten... Vilket igår ledde till att han fick ta nytta av sina högskolepoäng i konflikthantering asg. Ja jössös, det är ju mycket som händer i de små kropparna när man går i årskurs 5. Iaf, en liten fis i rymden (en kommentar) som skapade värsta kallabaliken! Idrottsläraren sa att han inte hade tid att reda ut detta vilket ledde till att jag o min kollega fick ta tag i detta på skolan sen. 4 unga damer hade jag som satt o gapade på varandra i ett grupprum när vi skulle reda ut denna lilla konflikt. varav att den donnan som kläckt ur sig kommentaren vägrade säga förlåt och var trångsynt och drog. Men det löste vi med henne därefter. De andra tre som ville prata av sig öppnade ju sig givetvis och då visade det sig att det var andra bakomliggande problem som bubblat upp. Säger inget mer.. Men bägaren rinner ibland över efter ett tag, så är det ju för oss alla. Våran lilla samtalstid tog säkert 1h. Det blev gråt, skrik, panik och tillslut kärlek och medkänsla. De tyckte att det var skönt att få ventilera sig, även om de som gick utanför vårt rum blev rädda och funderade på vad som försiggick där inne :) Gullungar! Tydligen var jag en bra person att reda ut problem och prata med enligt dem, yeaaah! Golden star! :) <3 Gäller bara att vara saklig, rättvis och visa empati.
 
Idag blir det kalas för oss tre brudar :) Lite käk och så givetvis tårta! Mumma! Gäller ju att sväva ut när vassan står och väntar på en inför sommaren ju :) Ohhh ska även se om jag hinner baka lite rabarberpaj idag, enkelt och snabbt går det, gytt att ha hemma om man får främmat osv. Hittade ett recept med rabarber & hallon, ska nog testa det sen. Ska även tvätta strax, skönt att ha det klart!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0