första ägget...

Idag tog vi en vårig promenad med en tjejkompis och hennes dotter. Det var så skönt, vi tog oss en liten promenad innan kidsen skulle käka. Påskhare hade lämnat ett påskägg till Matilda innan (kom kompis dotter) och idag hade haren lämnat ett till Loke. Alltså hur söt fåt man va?! Kämpade länge och väl med sitt påskägg, till och med Alicekatten blev nyfiken på vad det var förnått. I påskägget fanns det ett par byxor och ett par stumpor, precis som vi tittat på inne på Polarn och Pyret. Påskigt värre! Stilig som få blev han me i att. Lätt att han ska ha det på sej i påsk :) Tack Carro o Matilda för den fina presenten <3
 
 
 
Resten av dagen blir d chilledill me lilleman, som nu mer inte är där man lämnar honom... dessa ständiga äventyr, gulle <3 När busen har somnat ska ja käka lite älggryta från igår, gotte må jag säga.
 
Lite senare kommer min mami hit innan hon åker hem, snabbvisit o gos <3 Som vi längtar.
Va händer i påsk?   på fredag ska vi åka till Lokes farmor o påska :) kuligt.. påskagubben gör entré :) Påskafton blir med familjen addams på ön. Lika crazy som vanligt :) Va inte förvånade om hela familjen blir utklädda som påskakärringar eller gubbar. Love it! Bara att hålla i kvasten o tuta o köra :)
 
Nu är det busdax. Puss o gull på er därute!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0