Let´s gooo it!

Jag har inte lagt ner bloggen, jag har bara haft otroligt mycket att göra just nu. Mycket som snurrar runt bland sågspånen i huve. Jag kommer som det se ut nu sluta 30/6 på mitt nuvarande jobb eftersom min anställning går ut. Eftersom jag är lärare 1-6 anses jag vara anställd som en obehörig förskollärare och idag fick jag och en kollega nog! Nu jävlar gör vi att! Let´s do it!!! Så idag har vi sökt kurser som leder till en förskollärarexamen :) Visst låter det toppen!? Kan bli dubbelbehörig så att jag kan jobba både inom skolan och förskolan när jag väl är klar. Denna kursen/programmet varar 1 år och kommer läsas på distans i Malmö :) Yeaaaah skånelandet! :) Min plan är nu då att jag ska tenta av min matte som är den 5 juni, sedan ha lite semester o i början av september börjar isåfall min utbildning. Håll nu tummarna people på att vi kommer in !! peppad :)
 
Föräldrarna har gått i taket nu när de vet om att jag ska sluta på mitt jobb.. naaw! Senast idag fick jag höra nått som fick mig att sträcka på mig lite extra.. "Sen du startade din anställning här har förskolan fyllts med glad energi och allt har liksom utvecklats vidare, istället för att stå still. ".. mmm visste knappt va jag skulle säga eller göra.. rörd :) o när de säger att sina barn pratar om mig o tyr sig till mig mer än de andra... går d annat än att njuta !?
 
Vad har annars hänt i mitt liv då?! Jo jag har gått o fyllt år.. damn! 26 år! Hur fan kan det stämma? Jag är ju inte mer än 16 i huve alla gånger ;) Det blev ett himla skönt och avslappnat kalas. Vi var nere hos familjen Nordström eftersom det är många brudar som fyller år samma dag :) Aggebagge bus som fyllde 1 år och sedan syrran och jag <3 Coolt! Det blev en enkel krämig pastasallad o grillat bröd o som fika blev det en Aspöbakelse och kaffelaffe. Fick massa bra saker :) Bland annat ett superfint halsband, sodastreamer med tillbehör, fotbad med tillbehör, väska, fina grattiskort, block, pennor, mappar, kläder m.m. allt som kommer till andvändning :) Blev faktiskt lite chockad att det blev så mycket, hade ju inte behövts.. Bättre Agge hade fått all uppmärksamhet, men det fick hon me.. Galna lilla tös som numera springer omkring o är allmänt söt <3 Tror nog bannemej att mosters strandleksaker va en av d bästaste sakerna på hela kvällen :) okej kanske även hennes docksäng :) Hon hade full holabalo med att placera ut kudden och försöka ta sej i sängen.. hon höll nog tusan på 15 min, trots att hon hade publik som iaktog osv.
 
 
  
 
Nu har börjat försöka komma igång med träningen igen, men ska erkänna att det är svårt att hinna med allt... så är det bara. Hur har du/ni haft det på senaste tiden? Just nu sitter jag och häckar hemma hos päronen, längesen jag va hemma hos dom o hade en riktig slappekväll ihop. Ska nog se om jag hinner ta mej en kvällspromenad innan det blir läggdax, kanske tar mej ett bubbelbad.. mmmhm!
 
massa pussar o kramisar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0