intressant :)

ohh så va det måndag...
Idag har det blivit allt ifrån jobb, utbildning om pedagogisk dokumentation, plugg o kolla om lite nya spännande kurser att hälsa nästa höst kanske :) 
 
Alltså visst att utbildningen är intressant, men det är självklara grejer som man egentligen redan vet om. Blev mer eller mindre beordrad av min kära chef att gå den utbildningen för att sätta fart på mina kollegor, de behöver tydligen en knuff i rätt riktning. Tode :) Min ena kollega hade medarbetarsamtal med chefen idag och enligt chefen skulle hon behålla mig till våren/sommaren me, men då vill jag bli rast asg :) eller iallafall få va där längre. Min tur för medarbetssamal nästa vecka.. :)
 
Funderar på att läsa den kompletterande utbildningen för förskolan me, men den ligger inte förrän nästa höst. men det är sjukt mycket plugg, tror det är helfart och på distans.. kan ju bli intressant. Distans i skånelandet :) Återstår att se om man orkar plugga mer än vad man gör nu... 
 
På jobbet har det gått bra, fullt ös som vanligt. Ingen ändring på det hehe. Pluggandet går smidigt änsålänge :) klarat av de 2 första inlämningsuppgifterna med bravur.. lövly.. ett par kvar om vi säger så.. men bra start iallafall. 
 
Hur har din dag vatt? pussa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0