slappestil

Tjenixen!

Igår va ja hemma och vilade upp mej...  Idag är det fullt ös igen.. :)
 
Jag har suttit och tänkt på vilken soffa man skulle köpa sej, alltså det är då minsann inte det lättaste, va o kollade o provsatt o provlåg ett par stycken igår.. I själva verkligheten tyckte ja nästan att den dära spider såg väldigt liten ut.. tänk om man får främmat för tusan! Alla ska få plats hehe.. Hittade en Bose soffa som ja tror ja blev lite betuttad i , så ja får se när detta blir av.. galet sugen på att ha en ny.. kan ju inte sitta här i en utav mina soffor som e som ett ormbo :) Tänk va skönt att få en splirrans ny soffa sen.. lovar.. ska inte bli en soffpotatis, men lite slappehäng får det va i den :)

Jag va nere i skyttehallen igår o drog några skott, kändes helt ok så nu hoppas ja på att formen håller sej till i helgen.. Ja ska inte bli mer förkyld nu är tanken.. palla! Så idag har ja pälsat på mej ordentligt om vi ska vara ute på jobbet hela eftermiddagen. Kör på "slappeoutfit".





Undra om man kanske skulle dra o träna idag efter jobbet? hmm va ju längesen ja va på loket, well well.. får se om ja har några krafter kvar efter worket... Hoppas ni alla får en toppendag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0