torsdag igen

Hejsan hoppsan!
Pust, snart har ännu en vecka flugit förbi bara sådär. Idag har det vart en relativt bra dag, förutom att det är nån som försök elda upp sopor på toaletten utanför klass 3:s klassrum.. hmm intressant, hur tänkte de små liven där liksom?!
 
Har fått en dator som ja ska ha i klassrummet, notera vad som sägs, saker som gårs igenom på tavlan osv. hehe den lotten fick jag.. Notera för att vara bra och ha då elever är sjuka, även bra för oss lärare att kunna gå tillbaka o se vad vi jobbade med vecka för vecka. Great.. Ska bli intressant, men väldigt bra! Har även laddat ner program till de elever som behöver extra hjälp med läsning och annat.. som ska underlätta, sweet! Tror det kan bli bra.
 
På fritids har allt vatt great, vatt rastvakt och även haft fritidsjympa med alla galna kids. Idag blev det fotboll för hela slanten, sjukt kul! Eftermiddagen gick genast så mycket snabbare :)
 
Efter jobbet var det meningen att ja skulle skjutit, det dära "måstet", men när man kommer ner i hallen så har pistoljävlarna bokat alla banor utan att säga nått... blir man inte sjukt irriterad!? gaaah!
 
Inte mer med det, otur efter otur.. igår lämnade jag blod, vilket jag gör ibland som en liten insats.. O inser när ja är påväg innanför tröskeln att det är den där idioten som jobbar.. han som misslyckades sist arbetade.. puls på 20000 fick jag.. sist tog han nämligen sats och missade ådran.. kan väl säga sådär.. han gjorde samma tabbe även denna gången.. Ändå dubbelkände han efter ådran.. som är stor!!! Hur svårt ska det va.. missar alltså ådran, börjar gräva efter den, vilket resulterade att han punkterade och rispade ådran... så nu har jag ett fett blåmärke i hela armvecket :( Ahhh kände mej konstig efteråt, brukar aldrig göra det... Men nu är jag iallafall återhämtad.. De tömmer ju nästan 0,5l blod.. sus, andfådd o allt för det lilla minsta :) Men som sagt, nu är allt bra igen. Får leva med blåmärket ett tag hihi.
 
Bakade lite cookies igår.. vad sägs om kolagrottor :) Smaskens till en kopp kaffe :)
 
 
Nu ska ja ta ett städrace.. Skepp o hoj.. Snart fredag.. sköööönt! Imorgon blir d skytte, packa till tävling, sen slappe för hela slanten. puss o gull

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0