Göteborgstrippen :)

Det va till att gå upp med tuppen :) Jag traskade upp vid 6 på morronen för att fixa mej i ordning, när ja väl va klar sprang ja mer elle mindre bort till Martin för att hoppa lite på honom.. Båda va uppe och var redo att åka, träffade de andra gängen vid Nättraby. Första stoppet har jag för mig var vid Tingsryd hahaha! då var det kaffedax! :) sedan var det bara till att åk... gjorde några småstopp på vägen, sträcka ltie på sig och lite kissepauser.

Det hände lite grejer på vägen upp men det löste sig ganska snabbt måste ja säga :) Väl framme i Göte började elendet! Bilparkeringar, hmm ... det va ju ett helvete att hitta parkeringar, men efter mycket om och men hittade vi en kanonbra som va precis vid Liseberg, slippa gå så långt:)

Väl inne på Liseberg åkte vi lite karuseller.. Jag som inte brukar tycka om karuseller bläääk! hehe men killarna lyckades få med mig i nårra karuseller iallafall. :) Åkte Balder, Lisebergsbanan och nån jävla karusell som gick jättehögt och snurrade samtidigt hihi. LÄSKIGT!!! Men jag överlevde:) 
HAde ganska skoj åt Totte, Daniel, Jonathan och Gutten när de skulle åka Flumride elle vad den heter. Skvätte ganska bra! HAHAHAH Kul att de fick gå runt blöta inne på Liseberg.
Jag vann ett gosedjur me som jag döpte till "Hugo".. En Tiger!!! hehe:)

Känns som om vi hann med mycket på Liseberg... Kollade även på den stora panorama filmen om djur och en massa grejs.. det kändes som om djuren va på mig :) Ganska halvseg men ballt att ett par sådana knasiga glasögon kan göra så mycket. Vi var inne på Liseberg tills de stängde. mohaha...

Påvägen hem tog vi det lugnt, samkörde med de andra, stannade nårra gånger så att inte man skulle somna.. Luftade oss och käkade lite sedan rullade vi vidare.. Så vi var nog hemma lite efter 03.00 i natt. Man var lagom tlött när man kom hem alltså, somnade på direkten kändes det som. Vaknade runt 13.00. Ska leka lite med min underbara syster snart.. ska dra o handla lite oxå var det tänkt.

Detta var nog en liten sammanfattning av min helg, hoppas ni haft lika skoj som jag MOHAHAHA

       

Detta va ltie bilder sen Liseberg.. Tigern, karusell, äckelkarusellen som jag kallad pendeln, Parishjulet (som alla 6 tryckte in sig i:) , Frittfall elle om det va uppskjutett, Pöjkarna (Daniel, Totte och Martin), Casino:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0