kändes som allt släppte

Dubbeltesten i gullabo.. ena omgången kl 12.00 och den andra 14.00
Första omgången gick verkligen bra till en början fick bara 2 borta på 20 skott, tog en paus och det skulle jag nog inte gjort.. hehe men resultatet blev 390p:) Andra omgången började ja riktigt kass på, trodde inte det skulle funka över huvudtaget.. ställningen funkade inte alls, hade ont i varenda muskel i kroppen. Men slutade hur bra som helst så andra omgången blev 390 igen.. :)

Det kändes precis som om allt ändrades precis när ja klev innanför skyttelokalens trösklar.. Innan har allt gått väldigt konstigt, men nmu börjar det släppa. kändes så bra och jag var nöjd när vi satt i bilen påväg hem... Nu är det bara ännu mer träning tills nästa helg då det är regionala kvalet i kinna elle vad det nu hette,så vi åker redan på fredag tydligen.. hehe

NU ligger man hemma i soffan och slappar för fulla muggar... ida ligger i soffan och nanar, hon ska jobba natt:) naaw. så söt när hon sover moahaha. Tänkte på en sak nu när man kom hem till karlskrona igen, guuuu va mys när de har tänt de fina slingorna på ronnebygatan och i parken! naaw JULFEELING igen!!!
Nähe nu ska ja nog ta mej ett bad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0