Myshelg med familjen :)

Dagen började med att käka nybakad scones och kaffelaffe, sedan gick vi ner till mormor och morfar hälsade på med alice. Alice gick alltså nästan hela vägen till mormor och morfar utan problem, duktig tjej!
Nere hos mormor och morfar fikade vi och kollade lite på stugan, mycket nice. Det var så skönt där nere, solen stekte och det blåste knappt någonting :) Efter nån timme gick vi hem och då fick alice ett litet spratt hehe men det gick bra hehe. Väl hemma tog man tag i tomten, fram med trimmen och börja fälla allt ogräs! mohahahaha! Tog både vår tomt och farmors,  fick fika av farmor och mormor kom med en daimstrut.. Mums! Den daimstruten visste vart den skulle och den var välförtjänt! Tack för det!
Nu när man är klar med allt trimmande, plockande av ogräs och staplande av ved är man helt slut... Tycker minsann att jag är värd ett bad i poolen.. :) Här kommer lite bilder från dagens donande:)

       
Coola Alice har blitt stekare, Alice på stenen hos mormor o morfar, Fika hos mormor o morfar, Jag vid vedhögen, Pappa och jag ser till att trimmen funkar som den ska , Fika hos farmor och på flygfältet(trädgårdslandet).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0