Alice vart är du?

Hjälp min lilla kisemise är borta :S saknar henne som bara den.. Kan inte koncentrera mig över huvudtaget...
Igår efter jag hade varit ute och gått på kvällen kom jag hem och då var det ingen kise i hela lyan.. Jag ropade och letade överallt, men vart fan e katten?! Jag är supernervös att nått har hänt henne. :(
Natten till idag kändes helt förstörd, brukar ju alltid ha dörren öppen till sovrummet så hon kan tassa in om det skulle va nått liksom.. Men i natt låg jag alldeles ensam och hela lyan va knäpptyst! Vaknade på morgonen och fick panik.. fortsatte leta efter min lille gullefis. Skulle bli upphämtad av Anna vid halv 8.. precis innan ringde jag till syrran och till mamma med paniken i halsen och en klump i magen.. så de fick komma och leta efter henne.
Jössös vad hemskt det är att mista en kompis så snabbt.. fan! Nu sitter jag i skolan och är helt handlingsförlamad och kan verkligen inte göra någonting för att hjälpa de där hemma att hitta Alice. Vid 13 tiden ska jag ha en en redovisning av min vfu period och av det arbetet som jag skrev under de 5 veckorna. Det är så hemskt.. kan verkligen inte släppa tankarna på allt annat runt om.. hur ska detta gå?????
Det är mycket nu innan man slutar skolan me så ja känner att jag är i en bubbla som jag inte kan ta mig ur.. Allt går så knas nu för tiden. hmmm. Känner bara att jag vill komma hem och få krama min underbara lilla mise och sedan sparka mej i röven för att ta tag i det sista i skolan! Sen är det jobb som lurar bakom knutarna :)

  Love you baby


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0