vilken resa!

well, upp 05.00, började jobba 06.00-11.30 typ.. körde direkt till skyttehallen och bar upp all packning. Jonas (skyttekompisen) kom och parkerade bilen precis utanför så att det bara va att slänga in all packning och åka. Resan började bra, ingen snack om saken. Vi kopplade in GPS:n efter ett tag för att va säkra på vägen, kunde man lita på den jäveln då? ehh nej!! Den hade tydligen inte de nya uppdaterade vägarna här uppe i norr. När vi hade ca 7 mil kvar lurade GPS:n oss in på en väg som vi kände oss tveksamma till, men visst.. vi körde efter vad den sa.. Körde in på en fucking skogsväg, utan gatulysen, bara ren granskog på båda sidorna.. rätt va det va skrek GPS:n sväng höger NU! Vi bromsade och körde sakta, tittade åt höger och tittade sedan på varandra.. ehh WTF.. vart försöker egentligen den lura in oss förnånstans!? En grusväg med en skylt som visade att fordon inte fick köra där.. ok ehhh började sedan gapskratta, började köra tillbaka på stora vägen och gick efter magkänslan och det stämde mycket bättre.. Så peolpe!!! Lyssna inte alltid på vad tekniken säger till er :)

Efter mycket om och men kom vi fram till hotellet, checkade in och gick och käkade kvällsbuffé. Mycket smarre måste ja säga.. Blev dock mätt på det lilla minsta.. Vet ni vad det bästa är!? Yeahh yeaaah.. fick ett eget hotellrum!! Weeeei, ni som känner mej vet hur mycket jag älskar hotell.. Japp, jag hoppade i sängen.. upp, ner, upp  och ner :) La mej sedan i sängen och bara chillade.. Efter ett tag hoppade ja in i duschen och kände nästan inte för att kliva ur den igen.. va så varmt och skönt! Älskar värme ju :( Nu ligger ja i sängen med myskläder.. Mysfaktor 1000 mmmhm! Känslan att krypa ner i en renbäddad säng, tyst och lugn miljö runt om sej, mätt och belåten och ingen som bestämmer vad ja ska göra och inte göra.. mmm njuter! Saknar dock lite sällskap... 

  

Har det såååå bra här.. precis målat naglarna, smörjt in mej med en go kräm som har en doft av en subtil sexighet, en blommig, fruktig och träig doft,  krispigt päron, papaya, fresia, tambotiträ och mörk choklad.. Ja herre gud, friskt värre!? Nån som vill sniffa? moahaha skojar :) har det gytt iaf... Ikväll blir det bara chilledill inne på hotellrummet och lite pill i naveln :)

Ohh ja måste älska mitt jobb föresten.. Lyckades på nått sätt få med mig jobbtelefonen med mig iväg nu.. hur fan luckas man?! Hade den i jackan ute ifall någon skulle ringa.. så hade ja troligen glömt bort att ja haft den i fickan när ja åkte... ohh typiskt!! Måste nog älska mitt jobb. Fint med jour :) skojar.. Får väl ha den under hela helgen o lämna tillbaka den tidigt på måndag morgon.. suck! Fint att komma på det är man har kommit till Norrköping hehe!!!!!! Aja, ja e som ja e.. tur det är fredag iallafall och inte mitt i veckan :) Nu ska ja försöka koppla bort det o bara fokusera på det ja ska göra.... chilla o tagga inför imorgon.. men roligt mohaha!

Hoppas även ni har det kanon..


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilket äventyr :-D. Jag hade gärna sniffat ;-)

2011-11-13 @ 05:24:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0