riktigt hjälpsam

Idag har ja kännt mig riktigt hjälpsam!

På förmiddagen va familjen addams nere hos mormor o morfar och fikade, mycket trevligt. Vi fick även se mormors nyrenoverade sovrum, snyggt som tusan!

På eftermiddagen har julstädat inne hos farmor, byggt peppakakshus, diskat, hämtat ved och städat åt min kära farmor. Det uppskattades enormt av henne. Det va så skoj att hjälpa farmor med att sätta ihop peppakakshuset, va lite pilligt men va gör det. :) Farmor skulle sätta ihop skorstenen och brände sig givetvis på det brända sockret o sa: Det va satans ahh jävlar ohh va varmt det va! hehe så skrattade hon :) Vilken gobit! 

När vår fina skapelse va färdig sa farmor: - "Visst ser det lite ut som om det har varit en snöstorm?! " :) Mmm visst visst, jag håller me.

 

Snacka om att det blåser orkan ute! Man blåser nästan omkull så fort man går utanför dörren. Och jag som ska åka in till stan om en stund. Kommer nog gunga ganska duktigt, tur att ja inte är sjösjuk :) Gungeligung!! Kommer va värre än att åka karusell på Liseberg eller Grönalund haha! wihoo, håll i hatten... Att inte strömmen har gått här ute på ön är ett under säger ja bara... Brukar alltid sluta med att strömmen går och att vi får sitta här med tända ljus och gotta oss vid tellstenskaminen :) mmmmm! Kan säga att stömmen inte behöver gå för att man ska ha mys här hemma. Nog snack om det.. Nu är helgen tyvärr redan över och en ny vecka att bemästra... Hoppas ni haft d toppen!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fint pepparkakshus

2011-11-27 @ 18:28:23
Postat av: Anonym

Tsss :)

2011-11-27 @ 22:42:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0