"sketstopp i huve"

Kan säga att från då ja vaknade har mitt huve inte redigt hängt med, kan jämföra det med ett "sketstopp"... Att försöka starta efter ett sketstopp kan ju va spännande... sakta men säkert tar man sej fram :) Känns som huvet börjar hänga me bättre nu, alltid nått... Va trött och seg när ja vaknade, men nu börjar det ordna upp sej hehehe! sovit som en kratta inatt nere hos Månsson&Nordströms Palats, är det inte katten som väcker mej så är det en syster som gör det hehe. Efter att ha varit yrvaken ett tag körde vi hem till mami och papi och käkade, mys.. kaffe kaffe kaffe i hopp om att få igång min lilla hjärna.. Ibland är det bara kaos i huve, ni känner nog igen det.. det som susar runt i huve e nog mycket planeringar, "måsten" funderingar, jobbet osv och säkert ett par lösa skruvar och lite sågspån.

Förutom all kaos i huve har dagen änsålänge varit ok... Gjort lite eld i spisen som jag nu ligger framför och chillar, medan ja kollar ut på det småruggiga vädret, burr!!! Snart blir det dax för maut, idag blir det stekt hemmafiskad torskfilé, potatis och spenatsås, smarrigt eller vad!?  

Underbara helg! Så skönt... Hmm en tanke som slog mig nu va, vad händer i morgon?? Ska man sova här ute på ön? lutar nog mot det... Skönt att bli lite ompysslad :) Äsch, tar dagarna som det kommer, både enklast och skönast så :) Hoppas ni får en kanonbra dag. PoK


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad har du för funderingar nyfiken :-)

2011-11-19 @ 18:44:51
Postat av: Anonym

funderar nog på allt :) e nog en liten tänkare av mej

2011-11-19 @ 22:18:42
Postat av: Anonym

:-)

2011-11-20 @ 05:43:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0