julsånger

Idag har vi minsann övat julsånger på jobbet.. 28 barn i ett rum, 4 pedagoger och flertal olika stämmor. När vi väl började sjunga, hankade barnen på, men... Alla sjöng i olika stämmor och den ena sjöng värre och snabbare än den andra. :) Kan säga att den sångsamlingen va en utav dagens höjdpunkter :)

"Twinkel, tinkel little stauuu" - Klockrent!! Garvade som tusan... En pedagog sjöng om nån kanin med långa öron o som skuttade, frågan va.. vilken låt sjöng hon på då? hehehe ja jössös.. Dessa stunder borde man filma! Otroligt! Efter sångsamlingen gick man ju givetvis runt och sjöng och nynnade på alla möjliga julsånger, nästan så man fick lite julfeelings :)

Efter jobbet körde ja bort till willys och storhandlade, där mötte jag upp av mami.. Där gick vi omkring med en kundvagn och pratade om hur vår dag hade varit osv, typiskt kvinnligt!? lite va? Mysigt ändå!

Med tanke på lite julgrejer... Jag vet en present som ja kommer få.. :) Kommer passa in perfekt! :) Längtar till julafton.. kan ju inte få paketet nu, näää! Ska det va en julklapp så ska det va en julklapp, får helt enkelt hålla mej till dess. :) Ohh gick inom rusta med mami, alltså. SHIT va tomtegrejer.. ett annat ställe som har en massa julgrejer är även maxi.. sjukt! massproduktion av julsaker! På ett sätt är det mysigt och på ett sätt otroligt rörigt! På väg till jobbet idag såg jag även en skylt längst vägkanten.. 2 Advent har bubbetorp sin julmarknad! Va där förra året, nästan bud på att gå runt och julmysa där... Förra året va det söta lamor, åsnor och hästar som va lite julpyntade.. Hade nästan lust att gosa med dem :) Så snöade det den dagen me.. Ohh mys att gå runt och mingla med glögg och peppakakor.. nån som e på?! :) hehe... Nog med julgrejer...

När ja kom hem efter all julstimm och shoppingen av mat tittade jag på Alice och la huvet på sné. Hmm om vi kanske skulle... Japp! Plockade fram Alice resbur och la in hennes leksaker och hystade in min lilla mise :) Körde bilen varm och ställde oss sedan nere vid färjan.. Japp det fick bli en weekend på Aspö! Naaaw, mysigt att åka iväg med min lilla busa :) Ikväll ska vi minsann bo nere hos Ida eftersom att Martin är ute på ungskär.. och att sova själv e syrrans skräck.. hmm vem sover inte själv liksom haha! lök! Hoppas ni allihop har haft en fantastisk dag! Måste bara säga grattis till Fredde som tog sitt körkort idag! well done!! :)

Nu blir det mys <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har en önskan om lite bilder på dig i bloggen. Du är så söt ;-)

2011-11-19 @ 18:46:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0