Hönssläpp!

hahaha idag åkte jag ut tidigt till ön för att plugga, är hur jävla trött som helst nu på att plugga. Bara idag har jag hunnit med att skriva 4 lååååånga sidor om en elev som har läs-och skrivsvårigheter och hur man ska jobba med olika textgenre tillsammans med dom. Alltså det är sjukt mycket... Har säkert suttit i 7 timmar med skiten, allt går inte på räls, bara nästan! 
 
Just det, rubriken.. Hönssläpp.. visst låter det sjukt kul!? I vanliga fall brukar man höra kosläpp, men idag blev det hönssläpp.. Agge har fått 5 hönor och 1 tuppe! Omg va kul det va att se! Agge blev hur lycklig som helst :) De har redan fått ägg :) snabba puckar hönsen. Kolla här va söta! Gratis ägg nu då ett par år framåt? asg! söta hönepönor.. 
 
 
Vad händer mer ikväll då? inte en susning, plugga det orkar jag inte med att göra mer idag.. kanske blir en promenad eller nått. Syrran va sugen på att beställa kläder, så ahhh vem vet kanske blir shopping de lux :) Vad har d hittat på idag? Nu ska ja mysa med familjen Addams. Busa en massa med lillan <3 Bara tokälskar denna lilla huligan <3  Massa pussar
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0