denna ständiga beslutsångesten

Ohh denna ständiga osäkerheten. Alltså inför detta bröllopet ja ska på har jag som alla kvinnor har, ehhhh beslutsånest över kläder.. Tillhör vanligheten bland kvinnofolket :) Ni har tidigare sett den svart/vita klänningen, idag kunde ja inte låta bli att vrålglo på alla sidor på nätet gällande klänningar av olika slag. Alltså ja skojar inte om jag skriver ett par timmar.... alltså ett smakråd hade ju vart fint att ha, hade iofs min mami till att glutta på en annan dator.. båda satt och suckade och stånkade och nickade o log osv.. Tillslut orkade jag inte mer.. Den andra klänningen som ja beställde ser tantig ut men tror den kan bli väldigt raffig på nått sätt. :) Ahhh man ska aldrig säga aldrig. Ibland kan man tycka "amen fy fan.." sen när man väl provar den, så är den rätt fräck trots allt. På mig kommer klänningen bli aningen längre, sen ett par svarta skor med små nirar på, sen ett fränt halsband. Ahhh det är skönt att iallafall ha olika alternativ.. Vet inte om jag är ensam om att kunna ändra sig tusen gånger om?! Oftast är jag väldigt duktig på att lägga fram saker i tid, men när dagen väl kommer blir jag som en yr höna.. Så bestämma sig innan man åker till stockholm är ju en fördel, kan ju inte ta med sej hela gardroben, eller hur? :) 
 
Förutom gluttandet vid datorn har jag och mami faktiskt tatt en förmiddagspromenad. Gick 5 km, njöt i solen och pratade om allt mellan himmel och jord. <3 Imorgon kanske det blir favorit i repris :) O ja som skulle sola idag, kunde ja ju fetglömma ;) Imorgon däremot, då ska det stekas. Ska bli gytt att jämna ut brännan lite, i värstafall får det väl bli kärringgrillen om det inte blir nått resultat. 
 
Nu mina damer och herrar blir det snart pilgrimsmusslor, saffranssås.. o fruktsallad som efterrätt, tänk er en skvätt vin till det oxå.. Ibland är det duktigt skönt att komma hem och bli ompysslad hos päronen <3 Mumma! Älskar mina fantastiska föräldrar, guld värda. Lite nyfiken på de där musslorna, aldrig provat, nån som gjort d? 
 
Gahhh vill veta hur mina betyg blir, kursen är avslutad.. väntar förväntansfullt på mitt slutbetyg.. Min klasskompis har fått reda på sin dom, jag får väl den kommande vecka eller nått.. Håller andan.. tungan rätt i mun o allt.. ja. 
 
Vad har du hittat på idag? pussa o krama

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0