blöt dag

Jobb och afterwork (avtackning)
 
ahh morgonen började ganska blöt :) regn regn regn. tur ja tog bil.. Var så trött o seg alltså så det fanns inte ens på kartan. Såhär kunde man tydligen se ut vid 05.00 på morgonen.. Heja! Lovande va? från att ha vatt en dränkt katt till att få en lejonman asg! Burr! Va galet gytt att sno in sej i en filt o sitta o lyssna på när regnet slog på bilen. <3
 

 
Efter jobbet var det dax för afterwork och avtackning av kollegor. Eftersom min chef är allmänt muppig så avtackade hon två kollegor men inte mig.. hennes plan var att förlänga mig för att rädda sitt egna skinn till hösten. Men snälla WTF! Jag sade ju upp mig och ska sluta samtidigt som de andra två. fan du är väl ändå chef, styr upp att! jag kommer iallafall sluta och börja på mitt nya fantastiska jobb där alla tänker på alla o vill väl. Men alltså droppen var att se att hon förslängt mig utan att ja godkänt det!!! jag har fan inte förlängt min tjänst under sommaren, har ju sagt upp mej! vad är problemet... aja, hoppas iallafall på en avtackning vid skolavslutningen, annars får jag spunk på riktigt. men men nu ska ja inte va bitter, det kommer inte bli mitt problem iallafall. :) så ja är nöjd med min situation ;)
 
Nu är jag hemma iallafall, käkade oxfilé och potatisklyftor på Scandic, helt ok måste ja väl säga :) Mumma! Länge längtat efter en rejäl köttbit..Hade så gärna tatt ett par glas gotte, men inte när man ska upp 04.30 imorgon för att jobba :) en annan gång kanske.
 
Nu säger jag natti natti o massa pussar o kramisar <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh söta emz!!! / Henke

Svar: Hahaha redan klockan 05 :) sweet. Tack pok
Emsan

2014-06-05 @ 07:39:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0