avkoppling

idag vaknade jag hyfsat tidigt, men tog ändå sovmorgon till 07.00. Gick på morgonpromenad tillsammans med mami runt kl 08.. Alltså det var riktigt varmt men sjukt mysig runda vi gick. Gick ner till vår egna strand, riktigt fin sand o ett perfekt läge.. eller va säger ni? Här gick mami och jag runt ett bra tag o njöt.. tassade till och med ut i vattnet o kände. Ohh då väcktes det verkligen en sommarkänsla inombords. Hade likaväl kunnat stanna på stranden resten av dagen. Ligga där o lyssna på när små små vågor rullar in, fåglar som sjunger o sen solen som värmer.. Alltså vackrare kan man knappt bo i skärgården :) Det är minsann ett speciellt lugn som sprider sej... Livskvalité!
 
Ohh skrattade som fan åt Agge i förmiddags, vi drog fram den uppblåsbara poolen o Aggebus blev ju helt tokig. Skrek BADA! Skvätte o ropade på mormor o Emma.. o till o me på alla människor som cyklade förbi.. Ljuvliga barn <3 Tror ni hon somnade som en stock efter badet då? mmhm, skönt.. Vem hade inte velat vila en stund liksom.. en liten powernap eller nått.
 
 
(ha ha balansträning)
Just nu sitter ja hemma efter en rutt med färjan. Fan va många turister det är på färjan och ön nu. Alltså jag satte mig ute på färjan, vid min cykel.. trodde det skulle bli lugnt... men alltså att ha en massa folk som gapar o skriker precis bakom en.. mindre mysigt.. Men men, då vet man att det är sommar iallafall.. Annat är det vintertid då det är lugnt o behagligt.. ahhh det har sin cham med de olika växlingarna.
Hemma i soffan o andas ut nu, kollar på "vad blir det för mat"..spännande.
 
Jaha vad händer imorgon då.. jo jobbar i vanlig ordning, slutar tidigt vilket är tokskönt. På eftermiddagen ska ja på personalmöte på det nya jobbet.. iii kuligt värre :) Ska bli hot som fan imorgon me.. lövly. Kanske man slipper se ut som en kräfta, skönt att ja redan lagt en rund. *fniss*
 
Hoppas ni haft en fantastisk dag i solen <3 Puss o kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0