Bokat dårå ;)

Ahh idag på min rast tog jag tag i att.. bokat klipptid nu då! Frågan är då chocka som vanligt eller bara ta lite grann!? U know me ;) Får bara se ifall frisören kan fixa till att.. 16.45 har jag fått tid på tisdag. :) Hinner dock inte slinga håret, men får väl ta ett steg i taget. Nästan så man går o längtar :) Slippa denna tråkiga frilla, nått fränt på G.
 
jaha, idag fick jag för mej att ja skulle ställa bilen hemma och ta hojen till jobbet.. gick upp tidigt för detta :) Kommer över till mami och papi och inser att min hoj inte är där.. ok, tänkte jag.. då blir det en hurtig promenad till jobbet i stormen, men ska faktiskt erkänna att det va ganska skönt med en promenad :) Får se hur lång tid jag har på mig i morgon att gå, har lite sovmorgon, börjar inte förrän 07.15 :) Är det snöstorm vill ja varken köra eller cykla o då blir d "hurtbullevarning".
 
Idag hade vi besök på jobbet, av en liten tjejja som ska börja på vår förskola. Hon börjar sin inskolning nästa vecka och var idag bara och hälsade på. Härligt, detta kommer gå galant! Mycket att stå i med nya härliga kids men kul ska vi ha, det kan jag lova.
 
Blev lite ledsen i ögat innan.. Det har varit stressigt för oss båda på sistone.. Blev ingen date med världens finaste Martina idag :( Kommer inte kunna träffa tösen på länge nu, men vet att hon kommer få det kanon på sitt nya jobb som reseledare i hela Europa <3 naaaw, kommer få lite abstinens efter henne <3 Men som tur väl är finns det ju fb och annan kommunikation <3 Toksaknar henne redan <3
 
Nähe mina damer och herrar, nu ska ja gå in till "mitt" hus (husvakt) och dra igång lite eld så det blir sådär härligt gytt :) Mysigt värre! Lika bra att elda på, vet ju inte hur kallt o blåsigt det bli under natten... Annars har jag i vanlig ordning 1000 täcken och flertal kuddar att gosa in mej bland :) mumma! Hoppas ni haft en kanonbra dag?! Massa pussar o kramisar <3
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0