orkade inte...

Trodde fan ja skulle orka med hela veckan utan att bli värre.. men.. igår efter att ha vatt på jobbet i ca 13 h gav min kropp upp. Först jobbat 10h sen möte 3h på kvällen. Kan väl säga att kroppen sa emot. Förkylningen blev värre under dagen, ont i varje led, ont i ryggen, huve o halsen. Kom hem och kollade tempen, jomen.. typ 39 grader, inte så konstigt att kroppen sa ifrån. Sen gnäller tanterna på jobbet som enbart jobbat 4-5h att de va trötta.. blir man trött eller trött!? trött o förbannad, tror inte att de själva hade orkat med att jobba o sen hålla masken uppe under mötet.Tog mig 2 alvedoner och glass igår innan jag gick o la mej, allt för att få ner febern.. kunde knappt somna, låg där o svettades som en liten gris.
 
Idag har jag tatt ledigt för att vila upp mig. Gjorde jag helt rätt i. Just nu ligger jag nerbäddad i soffan och slappar. Satt igång en maskin tvätt som sköter sej själv nu en bra stund. Får se hur länge jag orkar ligga här o tycka synd om mej själv. Jag känner mig som en unge.. Ni vet.. när barn är sjuka så är de fortfarande som duracellkaniner.. de går o går o går o visar knappt är de är sjuka.. inte förrän nån säger det till dom ;) Känner ni igen det? Men igår kände jag verkligen av det, ville bara lipa så ont i kroppen hade jag. 
 
Kanske jag åker ut till ön i helgen o kopplar av där och myser med min misefis som jag saknar som bara den, kanske ja till och med tar med henne in till lyan. Ohhhh nu fick jag abstinens av Alison <3 Va alldeles förlängesen jag träffade gumman :)
 
Vad händer en fredag som denna för din del? Inte sjuk du me va? Fyfabian. Ohhh American funniest, nu ska jag sitta här o småfnissa lite, hörs! puss o kram

Kommentarer
Postat av: Anonym

Krya på dig!!!

Svar: Tack snälla du ;)
Emsan

2013-08-23 @ 22:02:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0